reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Auri przepraszam ze tak podpytuje ale po to to forum:)
Jakie masz dawki lekow ?i. czy zelazny zestaw?
Czy sie szczepilas? Jaka diagnoza?czy masz mutacje?
Ja tez mialam stracone ciaze 3 z sercem,w tym jedna z akcja za wolna.
U mnie to byl 6-8tydzien.obumarcia a pierwsze samoistne plus biochemiczne ciaze.
Mam takiego dola bo sie szczepilam i nie moge zajsc w ciaze a zachodzilam tak szybko wczesniej.
Znowu wyjazdy do Lodzi:(
Organizacja tego wszystkiego.:frown:

reklama
@Nadja_n Mój wynik allo mlr 0% ale ja nie wyraziłam zgody na szczepienia. Obecna ciąża to wlewy z immunohlobuliny od testu pozytywnego metryped progesteron clexan od 8 tc

@Auri dziekuje za odpowiedz.
Wlewy z imunoglobiny to chyba najmniej znane leczenie na tym forum.
Pewnie drogie bardzo?
Super ze pomoglo Ci.zlalazlas swoj zloty srodek:)
Czy wlewy maja dzialanie podobne jak szczepionki?

@Nadja_n Wlewy maja trochę większe działanie niż szczepienia i znacznie się różnią. Czy droga to kwestia dyskusji co jest drogie i ile to drogo. :) Tu mieszkasz w Niemczech tak no to kwestia tego jaka wartość ma dla Ciebie 2 tyś euro :)

@Auri dziekuje za odpowiedz.
Dla mnie osobiscie zaplacila bym ile mam:)
U mnie to problem z mezem ktory w nic nie wierzy i jeszcze jest strasznym sknera:o
Dziecko bezcenne.
Ciesze sie ze Twoja ciaza dobrze sie rozwija i wlewy pomogly.Ja moge pomarzyc o wlewach,pozostalo mi liczyc na szczepionki ze pomoga.
Chyba ze zmienie meza:o
Moge jeszcze wiedziec jaki problem byl u Ciebie?
Jakies mutacje masz?

Ostatnia edycja:
@Nadja_n to współczuję :( no ja finansowo jestm niezależna więc to Plus. Ale mój mąż oddał by pewnie tez wszystko aby się udało więc też problemu nie widział :( bardzo współczuję że taka sytuacja.
Ja cenę pisałam w kontekście całego leczenia :)

reklama
Do góry