reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Auri przepraszam ze tak podpytuje ale po to to forum:)
Jakie masz dawki lekow ?i. czy zelazny zestaw?
Czy sie szczepilas? Jaka diagnoza?czy masz mutacje?
Ja tez mialam stracone ciaze 3 z sercem,w tym jedna z akcja za wolna.
U mnie to byl 6-8tydzien.obumarcia a pierwsze samoistne plus biochemiczne ciaze.
Mam takiego dola bo sie szczepilam i nie moge zajsc w ciaze a zachodzilam tak szybko wczesniej.
Znowu wyjazdy do Lodzi:(
Organizacja tego wszystkiego.:frown:

reklama
@Nadja_n Mój wynik allo mlr 0% ale ja nie wyraziłam zgody na szczepienia. Obecna ciąża to wlewy z immunohlobuliny od testu pozytywnego metryped progesteron clexan od 8 tc

@Auri dziekuje za odpowiedz.
Wlewy z imunoglobiny to chyba najmniej znane leczenie na tym forum.
Pewnie drogie bardzo?
Super ze pomoglo Ci.zlalazlas swoj zloty srodek:)
Czy wlewy maja dzialanie podobne jak szczepionki?

@Nadja_n Wlewy maja trochę większe działanie niż szczepienia i znacznie się różnią. Czy droga to kwestia dyskusji co jest drogie i ile to drogo. :) Tu mieszkasz w Niemczech tak no to kwestia tego jaka wartość ma dla Ciebie 2 tyś euro :)

@Auri dziekuje za odpowiedz.
Dla mnie osobiscie zaplacila bym ile mam:)
U mnie to problem z mezem ktory w nic nie wierzy i jeszcze jest strasznym sknera:o
Dziecko bezcenne.
Ciesze sie ze Twoja ciaza dobrze sie rozwija i wlewy pomogly.Ja moge pomarzyc o wlewach,pozostalo mi liczyc na szczepionki ze pomoga.
Chyba ze zmienie meza:o
Moge jeszcze wiedziec jaki problem byl u Ciebie?
Jakies mutacje masz?

Ostatnia edycja:
@Nadja_n to współczuję :( no ja finansowo jestm niezależna więc to Plus. Ale mój mąż oddał by pewnie tez wszystko aby się udało więc też problemu nie widział :( bardzo współczuję że taka sytuacja.
Ja cenę pisałam w kontekście całego leczenia :)

reklama
Do góry