reklama
burczuś
Fanka BB :)
@Nadja_n wiesz co jeszcze nie wiem. A masz jedno doszczepianie czy więcej? W sumie ten 6-08 nie jest głupi, bo mąż ma jeszcze urlop. a zadzwonię@burczuś jakby czytala o sobie identycznie bylo u mnie.
Kiedy jedziesz na szczepionki?
Ja juz umowiona na doszczepianie 6 sierpien.
Edytuję, bo zadzwoniłam A więc mam też 06-08
Ostatnia edycja:
Wiecie co, ale dzieci po takich przezyciach chyba kocha się inaczej. Nie mówię, ze lepoej czy mocniej, ale chyba bardziej świadomie. Nikt prócz nas nie wie jakie to wszystko jest kruche. To, ze akurat to my mialbysmy pecha, kwestia przypadku. Mi jedna znajoma ciagle powtarza ze dziecko po takich problemach nie moze byc bardziej 'wymarzone' i chciane. I chyba tak jest[emoji6]
aspekt
Fanka BB :)
@anna_kat Mnie pierwsze poronienie bardzo zaburzyło i z pewnością miało to niefajny wpływ również na moje dziecko, które urodziło się z kolejnej ciąży. Wolałabym tych przejść nie mieć, wolałabym nie myśleć, jadąc do szpitala, czy personel zastosuje się do mojej woli chrztu warunkowego 12-tygodniowego płodu. Moja pierwsza ciąża była wymarzona i chciana, a rozczarowanie bardzo bolesne.
Ja też szczepilam Asię. Poki co znosila szczepienia batdzo dobrze, w sumie bez goraczki. Bardzo trzeba pilnowac czy dziecko jest zdrowe.
Co do muttacjo mthfr a szczepien. Pamietacie wyniki pracy naukowej bodajże Ani? Wyszlo ze cos okolo 90% przypadkpwo wybranych kobiet ma mutację. Wiec skoro to tak duza czesc populacji to musielibysmy sie nie szczepoc wcale. Musle, że kazda mama najlepiej wie, czego jej dziecko potrzebuje i niech kieruje sie instynktem
Asiu gratuluje coreczki:*
Auri u kogo ostatrcznie sie leczysz? Kto ci dawki ustalal?
Sliczna Jagodka
Co do muttacjo mthfr a szczepien. Pamietacie wyniki pracy naukowej bodajże Ani? Wyszlo ze cos okolo 90% przypadkpwo wybranych kobiet ma mutację. Wiec skoro to tak duza czesc populacji to musielibysmy sie nie szczepoc wcale. Musle, że kazda mama najlepiej wie, czego jej dziecko potrzebuje i niech kieruje sie instynktem
Asiu gratuluje coreczki:*
Auri u kogo ostatrcznie sie leczysz? Kto ci dawki ustalal?
Sliczna Jagodka
reklama
Podziel się: