reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia dziękuję za pamięć [emoji8] u nas wszystko dobrze. Malutka rośnie, za tydzień kończymy 4 miesiące [emoji4] Boże jak to zleciało [emoji4] Trzymam nieustannie za WAS kciuki, ściskam szczególnie starą gwardię [emoji8] która towarzyszyła nam w walce o nasz cud. Ku pokrzepieniu serc nasza Jagódka.

@Maciejka78 powodzenia [emoji8][emoji8][emoji8]

_20180614_095909.JPG

Załączniki

• _20180614_095909.JPG
    _20180614_095909.JPG
    100,2 KB · Wyświetleń: 494
reklama
@anna_kat - Wiesz kochana, trochę sobie pluje w twarz, bo rok temu w czerwcu mieliśmy się zacząć starać, to wymyślałam, że już przeczekajmy ten lipiec, sierpień i wrzesień (na spokojnie, pochillujmy) bo przecież i tak zawsze zachodzę od razu to skorzystajmy sobie jeszcze z wakacji (2017)... Tylko, dopiero teraz wiem, że jak chce rozśmieszyć Boga to mogę sobie tak planować. Życie i te miesiące dużo zweryfikowały, najpierw to, że już jednak "nie zachodzę od razu w 1 cyklu", bo staraliśmy się 6 cykli (a mój cykl ma 33-35 dni więc zrobiło się z tego 7 miesięcy) no i kolejna ciąża stracona... :( Moje inne koleżanki, które zaczynały starania tak jak my zaraz się rozpakują bo wszystkie rodzą lipiec-sierpień, a my ciągle w tym samym punkcie, z tym, że z 3 aniołkami :( jeden z 2016, drugi z 2017 i trzeci z 2018... :( Bez sensu.

@Maciejka78 - trzymam kciuki kochana;* już tak blisko do porodu. <3

@Asia2104 - gratulacje!;* jak to przeleciało....

@Nadja_n - rozumiem kochana;*

@burczuś - cudownego wyjazdu;*

@matulkaa śliczna Jagódka

@iveo jak samopoczucie? Który u Was tydzień? @magda1208 a u Was?

@Asia2104 gratuluję kochana

@Marthi kochana to czekanie rozumiem nigdy nie wiemy czy robimy dobrze życzę Ci aby ten czas szybko upłynął dobra diagnozę i pięknego różowego bobasa

@Maciejka78 zdrowaska zapewniona . Myśli ciągle przy Was

@burczuś udanego wypoczynku

@Auri_a chłopczyk czy dziewczynka?

@dżoł jesteś byłaś u Maliny? Coś ukrywasz

My we wrześniu do Chorwacji jedziemy zamówiłam wczasy nie mogę się doczekać

Ściskam wszystkie

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanko wczoraj miałam ból tak jakby w pachwinie ale bliżej brzucha czy to może być od jelit. Nie mogłam dać kroku ale tylko chwilkę . Bolą mnie plecy w zasadzie kręgosłup i czasami kość ogonowa ale chwilami. Dzisiaj słuchałam serduszka bije )) więc myślę, że nic się takiego nie dzieje.

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 u mnie 17 tydzień. Malina mi założył ten pessar co spowodowało trochę spadek nastroju bo zaparcia ciągle nie wiem czy przez to i nie umiem wkładać globulek jak kazał.
Na szczęście jutro wizyta u lokalnego może coś mnie pocieszy. Myślę zakupić detektor bo coś zaczynam panikować.
Kiedy poczułas ruchy?
@Marthi ja po ostatniej stracie musiałam rok czekać żeby się starać w ogóle. Natomiast co pozytywne mnie spotkalo u Maliny to jest to ze on mówi ma pani problem taki a taki ale jak zrobimy to i tamto to pani donosi. To też przywraca wiarę.
Inni lekarze mówili próbować i próbować ale nie mówili co z tych prób wyniknie albo że i jak znowu się nie uda to może coś zmienic a niepewność rośnie
Życzę Ci spotkania takiego lekarza.

Dziewczyny, a co ma MTHFR do szczepienia wit. K? Chodzi o zagęszczenie krwi u dzidzi, czy co?
Ja osobiście nie umiałabym rozwinąć tematu i nie chcę tego robić. Różne teorie się pojawiają w necie, także na tym forum... Zadałam pytanie, bo może ktoś wreszcie rzuciłby jakimś rzetelnym linkiem ;)

@magda1208 ja mialam takie bóle myślę ,że to normalne.

@iveo gdzieś 19-20 tydzień poczułam ruchy zawsze kladlam się na wprost i woda zimna wszystko wyłączyłam i czekałam na ruch ps czasem 2 godziny to brałam dedektor i po krzyku znalazłam serce i byłam spokojna. Ja polecam dedektor mnie on uratował od choroby psychicznej haha

@Porzeczka1234 u mnie 17 tydzień. Malina mi założył ten pessar co spowodowało trochę spadek nastroju bo zaparcia ciągle nie wiem czy przez to i nie umiem wkładać globulek jak kazał.
Na szczęście jutro wizyta u lokalnego może coś mnie pocieszy. Myślę zakupić detektor bo coś zaczynam panikować.
Kiedy poczułas ruchy?
@Marthi ja po ostatniej stracie musiałam rok czekać żeby się starać w ogóle. Natomiast co pozytywne mnie spotkalo u Maliny to jest to ze on mówi ma pani problem taki a taki ale jak zrobimy to i tamto to pani donosi. To też przywraca wiarę.
Inni lekarze mówili próbować i próbować ale nie mówili co z tych prób wyniknie albo że i jak znowu się nie uda to może coś zmienic a niepewność rośnie
Życzę Ci spotkania takiego lekarza.

Kochana zapytaj swojego lekarza skoro to aż tak uciążliwe sama się obawiam będę rozmawiała z Maliną o tym.

Kup sobie ten detektor pomaga i nie jest szkodliwy jeżeli stosujemy w granicy rozsądku.

reklama
Do góry