reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@OLAa, to ja mam progesteronu 600mg na dzień dopochwowo plus 3x1 dupka. Do tego estrofem 2x1.
Może dołożę sobie luteinę doustnie 50mg 2x1.. choć co mi to teraz da.

@bertha Kciuki cały czas.
Dziewczyny odebrałam
wynik PAPA prawidłowy niskie ryzyko.
Wymaz dzisiaj mi pobrała moja gin. Poprosiłam ją w związku z moim pieczeniem i kłuciem oraz pojedyńczymi upławami.
Chwilkę dosłownie podejżałam moją księżniczkę .
Kłucia mogą być więc już sama nie wiem co o tym myśleć.
Bogu niech będą dzięki i niech ten cud trwa.
Gratulacje!!!! :*

@bertha kochana mam nadzieje ze maluszek sie jeszcze nie zdazyl zadomowic :* nadal trzymam kciuki!!!

:*

reklama
Hej dziewczyny dzis otrzymalam wyniki allo mlr- 20 % i nk- 27 . z tyum ze te nk to chyba nie w tym dniu co trzeba no i mialam lekki katar wiec nie wierm sama. Czy na to sa szczepienia czy steryd. Która z was miala podobnie. I bez szczepien donosila ciaze? Test limocytok.. wyszedl w porzadku.

@basiawol ja tez robiłam te badania z oprycha i bólem gardła i nk mi wyszły 15 i 30 , wiec tak naprawdę nie wiem jaki mam ich rzeczywisty poziom.... teoretycznie nie powinnaś donosić żadnej ciąży z tym mlr - a moim skromnym zdaniem jesteś kolejnym „cudem” i dowodem na to, ze w organizmie coś innego musi jeszcze hulać i przejmować te funkcje... bo chyba dla większości jest albo to min 40% albo wszystko poniżej to wynik zły :D na to są wlewy , szczepienia lub możesz próbować na samym sterydzie - sama musisz zdecydować, co będzie kochana dla Ciebie najlepsze :)

@olaa90 90 No wlasnie sama nie wiem - szczepionki nie zawsze pomagaja. A czy allo mlr moze sie zmieniac??????
Jakos w nie nie wierze zobaczmy jak pójadę do immunologa. Czytam z3e dziewczyny z0 % allo mlr tez donosza ciazer juz sama nie wiem. Jest tu ktos w podobnej sytuacji
halooooo?????

@olaa90 czytalam watek ale nie wszystkie pisza czy sie szczepily czy nie.

Czy jest tu ktoras z taka sytuacja jak ja i donosila ciaze na sterydzie bez szczepien?

@basiawol tu nie ma jednej odpowiedzi- są takie co donosiły na sterydzie i takie którym się nie udało. Ze względu na to ze masz późne straty to bym się bała na samym sterydzie chyba. A zakrzepowo u Ciebie jak? I mutacje?

@iveo zakrzepowo mutacje są- i tutaj jesli sie zdecyduje to clexane 60 mg acard 150 no i metyle.
Dziewczyny a powiedzice czy all mlr mzoe sie zmieniac ?????? Czy moze jestem przypadkiem ze ono nie ma tutaj znaczenia- w koncu jedna ciaza bez problemow

reklama
Do góry