reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@OLAa, to ja mam progesteronu 600mg na dzień dopochwowo plus 3x1 dupka. Do tego estrofem 2x1.
Może dołożę sobie luteinę doustnie 50mg 2x1.. choć co mi to teraz da.

@bertha Kciuki cały czas.
Dziewczyny odebrałam
wynik PAPA prawidłowy niskie ryzyko.
Wymaz dzisiaj mi pobrała moja gin. Poprosiłam ją w związku z moim pieczeniem i kłuciem oraz pojedyńczymi upławami.
Chwilkę dosłownie podejżałam moją księżniczkę .
Kłucia mogą być więc już sama nie wiem co o tym myśleć.
Bogu niech będą dzięki i niech ten cud trwa.
Gratulacje!!!! :*

@bertha kochana mam nadzieje ze maluszek sie jeszcze nie zdazyl zadomowic :* nadal trzymam kciuki!!!

:*

reklama
Hej dziewczyny dzis otrzymalam wyniki allo mlr- 20 % i nk- 27 . z tyum ze te nk to chyba nie w tym dniu co trzeba no i mialam lekki katar wiec nie wierm sama. Czy na to sa szczepienia czy steryd. Która z was miala podobnie. I bez szczepien donosila ciaze? Test limocytok.. wyszedl w porzadku.

@basiawol ja tez robiłam te badania z oprycha i bólem gardła i nk mi wyszły 15 i 30 , wiec tak naprawdę nie wiem jaki mam ich rzeczywisty poziom.... teoretycznie nie powinnaś donosić żadnej ciąży z tym mlr - a moim skromnym zdaniem jesteś kolejnym „cudem” i dowodem na to, ze w organizmie coś innego musi jeszcze hulać i przejmować te funkcje... bo chyba dla większości jest albo to min 40% albo wszystko poniżej to wynik zły :D na to są wlewy , szczepienia lub możesz próbować na samym sterydzie - sama musisz zdecydować, co będzie kochana dla Ciebie najlepsze :)

@olaa90 90 No wlasnie sama nie wiem - szczepionki nie zawsze pomagaja. A czy allo mlr moze sie zmieniac??????
Jakos w nie nie wierze zobaczmy jak pójadę do immunologa. Czytam z3e dziewczyny z0 % allo mlr tez donosza ciazer juz sama nie wiem. Jest tu ktos w podobnej sytuacji
halooooo?????

@olaa90 czytalam watek ale nie wszystkie pisza czy sie szczepily czy nie.

Czy jest tu ktoras z taka sytuacja jak ja i donosila ciaze na sterydzie bez szczepien?

@basiawol tu nie ma jednej odpowiedzi- są takie co donosiły na sterydzie i takie którym się nie udało. Ze względu na to ze masz późne straty to bym się bała na samym sterydzie chyba. A zakrzepowo u Ciebie jak? I mutacje?

@iveo zakrzepowo mutacje są- i tutaj jesli sie zdecyduje to clexane 60 mg acard 150 no i metyle.
Dziewczyny a powiedzice czy all mlr mzoe sie zmieniac ?????? Czy moze jestem przypadkiem ze ono nie ma tutaj znaczenia- w koncu jedna ciaza bez problemow

reklama
Do góry