reklama
agatush
Moderatorka
Dziękuję Ci ale ja już zbadalam wszystko oprócz PAI dlatego szukam miejsca żeby zrobić tylko to badanie :-*PAI-1 badaja w testdna, nie wiem tylko czy trzeba wziac caly pakiet po poronieniu, czy da rade samo pai-1. Sama wzielam to pierwsze, pocztą przesylaja zestaw do pobrania dna, odsylasz im to (pakiety sa bezpłatnie) i wynik jest po 10-14 dniach roboczych. Ceny maja przyzwoite jak tak porownywalam, tak mi się wydaje.
@Maciejka78 oo, to dosc długo mozna sie starać. Napiszę do docenta jak jest u mnie, mam nadzieję, ze podobnie. Dzięki za info [emoji8]
olaa90
Fanka BB :)
@bertha kochana z oddawaniem wizyt u dr Przybycienia jest duży problem,coś ma związek z Rodo. Moja koleżanka z pracy chciała odstąpić innej i nie dało rady może inaczej gdyby ktoś pojechał osobiście ale w sumie to nie wiem czy to by coś zmienilo... w Tarnowie rejestracja tez rusza dopiero w sierpniu..
aspekt
Mi sie wydaje, ze za pojedyncze duzo taniej niz w Diagnostyce to juz nie bedzie. Ale mozesz jeszcze poszperac, czy w Twojej miejscowosci nie ma labu scisle genetycznego, nie sieciowka. A nuz w takim byloby cos taniej?Dziękuję Ci ale ja już zbadalam wszystko oprócz PAI dlatego szukam miejsca żeby zrobić tylko to badanie :-*
A wiesz czemu lekarz naciska na to PAI? Tlumaczyl Ci mechanizm, ktory mialby wiazac PAI z poronieniem? Niedawno w tym watku byla mowa o badaniach nad ta mutacja i mnie wyniki nieco zdezorientowaly juz.
bertha
Progesteron 13,18 ng/ml@bertha wiem ze jest takie forum o Przybycieniu chyba na wizażu i tam dziewczyny czasem oddają wizytę
A progesteron jaki Ci wyszedł?
Wg mnie troche malo, ale wciaz w normach. Gin powiedzial ze prawidlowy i nie zmieniamy dawek.
marzycielka81
reklama
agatush
Moderatorka
Ale lekarz nie naciska. Ja sama chce zbadac bo to jest jedyna której nie badalam więc chcę ją sprawdzić. Ja urodziłam we wrześniu zdrowa córeczkę po 2 poronieniach będąc na heparynie, metylach i acardzie oraz diecie BG.Mi sie wydaje, ze za pojedyncze duzo taniej niz w Diagnostyce to juz nie bedzie. Ale mozesz jeszcze poszperac, czy w Twojej miejscowosci nie ma labu scisle genetycznego, nie sieciowka. A nuz w takim byloby cos taniej?
A wiesz czemu lekarz naciska na to PAI? Tlumaczyl Ci mechanizm, ktory mialby wiazac PAI z poronieniem? Niedawno w tym watku byla mowa o badaniach nad ta mutacja i mnie wyniki nieco zdezorientowaly juz.
Podziel się: