reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jakby ktoś miał do oddania wizytę pierwszą u Przybycienia, to proszę dajcie znać. Narazie zapisy W krakowie będą otwarte dopiero w sierpniu - na wrzesień październik i listopad.

reklama
PAI-1 badaja w testdna, nie wiem tylko czy trzeba wziac caly pakiet po poronieniu, czy da rade samo pai-1. Sama wzielam to pierwsze, pocztą przesylaja zestaw do pobrania dna, odsylasz im to (pakiety sa bezpłatnie) i wynik jest po 10-14 dniach roboczych. Ceny maja przyzwoite jak tak porownywalam, tak mi się wydaje.

@Maciejka78 oo, to dosc długo mozna sie starać. Napiszę do docenta jak jest u mnie, mam nadzieję, ze podobnie. Dzięki za info [emoji8]
Dziękuję Ci ale ja już zbadalam wszystko oprócz PAI dlatego szukam miejsca żeby zrobić tylko to badanie :-*

@bertha kochana z oddawaniem wizyt u dr Przybycienia jest duży problem,coś ma związek z Rodo. Moja koleżanka z pracy chciała odstąpić innej i nie dało rady :( może inaczej gdyby ktoś pojechał osobiście ale w sumie to nie wiem czy to by coś zmienilo... w Tarnowie rejestracja tez rusza dopiero w sierpniu..

Dziękuję Ci ale ja już zbadalam wszystko oprócz PAI dlatego szukam miejsca żeby zrobić tylko to badanie :-*
Mi sie wydaje, ze za pojedyncze duzo taniej niz w Diagnostyce to juz nie bedzie. Ale mozesz jeszcze poszperac, czy w Twojej miejscowosci nie ma labu scisle genetycznego, nie sieciowka. A nuz w takim byloby cos taniej?

A wiesz czemu lekarz naciska na to PAI? Tlumaczyl Ci mechanizm, ktory mialby wiazac PAI z poronieniem? Niedawno w tym watku byla mowa o badaniach nad ta mutacja i mnie wyniki nieco zdezorientowaly juz.

Dr Przybycien mówi,ze poziom od 20 w górę dobrze rokuje @bertha i wg niego progesteron tez może leczniczo wpłynąć na immunologie... u niego wiec się suplementuje konskie dawki - duphaston plus progesteron besins

reklama
Mi sie wydaje, ze za pojedyncze duzo taniej niz w Diagnostyce to juz nie bedzie. Ale mozesz jeszcze poszperac, czy w Twojej miejscowosci nie ma labu scisle genetycznego, nie sieciowka. A nuz w takim byloby cos taniej?

A wiesz czemu lekarz naciska na to PAI? Tlumaczyl Ci mechanizm, ktory mialby wiazac PAI z poronieniem? Niedawno w tym watku byla mowa o badaniach nad ta mutacja i mnie wyniki nieco zdezorientowaly juz.
Ale lekarz nie naciska. Ja sama chce zbadac bo to jest jedyna której nie badalam więc chcę ją sprawdzić. Ja urodziłam we wrześniu zdrowa córeczkę po 2 poronieniach będąc na heparynie, metylach i acardzie oraz diecie BG.

Do góry