reklama
magda1208
Fanka BB :)
@bertha Kciuki cały czas.
Dziewczyny odebrałam
wynik PAPA prawidłowy niskie ryzyko.
Wymaz dzisiaj mi pobrała moja gin. Poprosiłam ją w związku z moim pieczeniem i kłuciem oraz pojedyńczymi upławami.
Chwilkę dosłownie podejżałam moją księżniczkę .
Kłucia mogą być więc już sama nie wiem co o tym myśleć.
Bogu niech będą dzięki i niech ten cud trwa.
Dziewczyny odebrałam
Wymaz dzisiaj mi pobrała moja gin. Poprosiłam ją w związku z moim pieczeniem i kłuciem oraz pojedyńczymi upławami.
Porzeczka1234
Madziu dziewczynka? Wspaniale kochana ciesze się bardzo!!@bertha Kciuki cały czas.
Dziewczyny odebrałam
magda1208
Chyba że coś wyrośnie między nóżkami.Madziu dziewczynka? Wspaniale kochana ciesze się bardzo!!
aspekt
Ach to ja zle wczesniej zrozumialam, ze od lekarza wyszlas z takim zaleceniem. Dzieki za wyjasnienie.Ale lekarz nie naciska. Ja sama chce zbadac bo to jest jedyna której nie badalam więc chcę ją sprawdzić. Ja urodziłam we wrześniu zdrowa córeczkę po 2 poronieniach będąc na heparynie, metylach i acardzie oraz diecie BG.
A cos z tego bralas doustnie? Czy wszystko dopochwowo? I do ktorego tygodnia jesli mogę zapytać? Przepraszam za tyle pytan, u mnie w klinice każą odstawiac w 12tyg. Na szczescie moja ginekolog juz w pierwszej ciazy pozwoliła mi brac do prawie 20tyg ,dla mojego spokoju, więc jestem ciekawa jak to u innych wyglada.@anna_kat ja po owu mam progesteron besins 2 x dziennie po 2 tabletki (1 tabletka =200 mg) , duphaston 3 x 1 (1 tabletka 10 mg)
olaa90
@anna_kat kochana ja niestety dopiero 1 cykl starań i wszystkie gwiazdy na niebie wskazują, ze nieudany więc.... ale na pewno ponad 12 tc suplementacja besins dopochwowo, duphaston do łykania a u Ciebie znalazłaś „złoty środek” na swoją immunologie, bo rozumiem ze już jesteś mamusią ? szczepienia?
reklama
Mamusia jestem z pierwszej bezproblemowej ciąży. Syn ma dwa lata, a ja 4 poronienia aktualnie za soba. Dopiero niedawno odwiedzilam docenta Pasnika i wyglada na to, ze juz wiem, co nie gra. Ale czy leczenie zadziala to pewnie zobaczymy we wrzesniu/pazdzierniku. Trochę muszę poczekać[emoji6]u mnie bedzie immunosupresja ze wzgledu na wynik LCT. Dzięki za info[emoji8] muszę to trochę ogarnąć i sama podjac dzialania, bo moja klinika nieplodnosci jest swietna w in vitro, ale o utrzymywaniu ciąż to powinni się doszkolic. Nawet z tego forum mieliby większą wiedzę niz maja[emoji1]@anna_kat kochana ja niestety dopiero 1 cykl starań i wszystkie gwiazdy na niebie wskazują, ze nieudany więc.... ale na pewno ponad 12 tc suplementacja besins dopochwowo, duphaston do łykania a u Ciebie znalazłaś „złoty środek” na swoją immunologie, bo rozumiem ze już jesteś mamusią ? szczepienia?
Podziel się: