reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha ja też na transferowych sprawach się nie znam, zresztą wiesz...Jednak nie tracę nadziei.Będę wierzyć też za Ciebie:)
@kas90 dziękuję że pytasz:) Wypad bardzo udany. Piękne tereny. Polecam Janosikowe Diery ...bajecznie:) Tylko nie radzę przekraczać prędkości w Słowacji...oraz nie jeździć bez winiet;) Zmęczyłam się bardzo bardzo,ale i nacieszyłam oczy-czyli psychicznie odpoczęłam:)
Niestety przywiozłam pamiątkę po wyprawie...ugryzienia pluskwy. Mieliśmy w pokoju jakieś tam robaczki,ale wiecie-+wieś,przyroda...to i zwierzątka. Nie robiłam szumu. Dziewczyny obok też mówiły,że coś tam mają. Inni (pozostałe 6 pokoi) nie. Także mieliśmy pecha,że trafiliśmy na taki pokój. Mam tak meeega swędzące ugryzienia na rękach, twarzy,itd że nie pytajcie... :/ I dopiero dziś zostałam uświadomiona, że te robaczki...to pluskwy:( Obym pasażera na gapę nie przywiozła do domu...bo się załamię!
A u Ciebie @kas90 jak wyjazd?

Dziewczyny,
Odnośnie badań od dr Paśnika,

1. Czy test LCT (limfocytotoksyczny) to test dotyczący nietolerancji laktozy?
2. Gdzie badałyście test IMK z cd4 i cd8? W synevo i diagnostyce nie mogę znaleźć tego badania [emoji20] Znalazłam poki co chyba tylko, ze w Invimed (klinika niepłodności) mozna to zbadać... ale nie wiem czy mozna im zaufać.
LCT to tak jak dziewczyny napisaly, uczulenie na męża, tez tak to zrozumialam. Wiec jesli tu wyjdzie cos nie tak to z racji tego, ze zarodki sa w polowie po mezu, Twoj organizm bedzie je odrzucal.

Tak mnie chodzi tylko o PAI 1. U mnie jest Diagnostyka, Alab i synevo więc jak będziesz miała info to bardzo bym Cię prosiła o przesłanie :-) nie musi być tutaj jak nie chcesz pisać, może być na priv :-) dziękuję że pamiętasz :-)
PAI-1 badaja w testdna, nie wiem tylko czy trzeba wziac caly pakiet po poronieniu, czy da rade samo pai-1. Sama wzielam to pierwsze, pocztą przesylaja zestaw do pobrania dna, odsylasz im to (pakiety sa bezpłatnie) i wynik jest po 10-14 dniach roboczych. Ceny maja przyzwoite jak tak porownywalam, tak mi się wydaje.

@Maciejka78 oo, to dosc długo mozna sie starać. Napiszę do docenta jak jest u mnie, mam nadzieję, ze podobnie. Dzięki za info [emoji8]

reklama
Tak, powtorze za 2 dni, no ale same wiecie, slabo to wyglada beta 0,1 tak jakby 10dpo.
Hm, ogólnie domyślam się co czujesz. Wynik nie jest zbyt pocieszajacy. Ale u mnie ostatnim razem zarodek zagniezdzil sie meeega późno. Nic z tego nie wyszlo, ale to inna sprawa. Moja beta 14dni po transferze 5dniowej blastki, wynosila 20, a 2tyg pozniej bylo serduszko. Takze trzeba czekać, może jednak cos drgnie. Trzymam jeszcze kciuki!

Do góry