reklama
bertha
Fanka BB :)
@bertha to jak tydzien po transferze to na pewno musi wyjsc?
Trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze!
Teoretycznie to 10dpo wiec wypadałoby żeby choć trochę zaczela rosnąć.
Tak naprawdę jutro wg zaleceń mam zrobić progesteron ale oczywiście betę tez już robię.
czarna_mala
Matylda nie sugeruj się pomiarami. Mnie straszył niska wagą urodzenia bo wychodziło 2600 dzień przed porodem a na drugi dzień urodził się 3100 wiec przez noc chyba tule nie urósł@agatush ,lekarka mówiła że czasem i w 30tc już takie jest..i mnie uspokajała. czytałam i pytałam na necie,to ponoć ważne są przepływy,my mamy dobre. Ale zastanawia mnie to jak rośnie,bo w poniedziałek dwa tygodnie temu była dzień do tyłu tak jak zawsze, a w piątek nagle 5dni..
BercioszkU mega mocne i mega zawsze ♡:*
Jutro beta, będzie wiadomo co i jak...
Marthi
@eve 10 - mi też kochana nie jest łatwo, więc w pełni Cię rozumiem. I tak jak Ty - nigdy nie spodziewałabym się takiego obrotu sprawy u mnie - zawsze byłam okazem zdrowia. 1 stratę jakoś przeżyłam, bo pomyślałam, że "to się zdarza", byłam pewna, że 2 się uda - a tu znowu szok, w 3 już nie byłam taką optymistką... Ja mam 28 lat, 3 ciąże na koncie nieudane
Co do moich wcześniejszych ciąż i Twojej drugiej wiadomości - 2 ciąża nie mogła się udać bo była letalna wada genetyczna (śmiertelna, trisomia 16 chr), trzecia ciąża - bardzo mała beta, świadcząca o bardzo późnym zagnieżdżeniu, późno wdrożone leki. Zastanawiam się czy ja clexane nie powinnam brać po owu już.
@anna_kat - trzymam kciuki! <3
@nafoczka - ja też jakoś na początku cyklu miałam to badać.
@iveo - ta teoria u @kas90 się też potwierdziła z tego, co pamiętam - ona zaciążyła z owu chyba w 10dc.
@Maciejka78 - jaką dawkę encortonu bierzesz?
@bertha - kciuki! ;*
Co do moich wcześniejszych ciąż i Twojej drugiej wiadomości - 2 ciąża nie mogła się udać bo była letalna wada genetyczna (śmiertelna, trisomia 16 chr), trzecia ciąża - bardzo mała beta, świadcząca o bardzo późnym zagnieżdżeniu, późno wdrożone leki. Zastanawiam się czy ja clexane nie powinnam brać po owu już.
@anna_kat - trzymam kciuki! <3
@nafoczka - ja też jakoś na początku cyklu miałam to badać.
@iveo - ta teoria u @kas90 się też potwierdziła z tego, co pamiętam - ona zaciążyła z owu chyba w 10dc.
@Maciejka78 - jaką dawkę encortonu bierzesz?
@bertha - kciuki! ;*
iveo
@Marthi a masz mutacje PAI? Ja mam i ona ma wpływ na zagniezdzanie i wzielam Clexane pare dni po owu w sumie z własnego pomysłu
Zobaczysz jak przebadasz immunologię i zrobisz co tam doktor każe to teraz będzie inaczej.
Pomyśl też o przyspieszeniu owu- mi się udało naturalnie ziołami ale stymulacja też może byc ok tylko lametta bo nie uposledza endo
Zobaczysz jak przebadasz immunologię i zrobisz co tam doktor każe to teraz będzie inaczej.
Pomyśl też o przyspieszeniu owu- mi się udało naturalnie ziołami ale stymulacja też może byc ok tylko lametta bo nie uposledza endo
reklama
Maciejka78
@anna_kat po immunosupresji moglismy sie starac 6 mcy ale to tez pewnie zalezy od dawki jaka dostalas i jakie masz wyniki. Napisz zapytanie na maila skowronkowego do doc. to bedziesz wiedziala jak to u Was wyglada.
@matylda23 ja tak jak Agatka 2 stopien dojrzalosci. W kazdym razie taki byl w 38 tc.
A wielkoscia malej sie tak nie przejmuj sluchaj lekarza bo ja podejrzewalam hipotrofie mala miala gora 2700 wazyc a po 3 tyg juz wazyla 3250 w 38 tc. Boje sie myslec ile teraz w 40 tc wazy Ty masz planowana cesarke wiec zapewne szybciej bedziesz tulic maluszka niz w 40 tc. Dacie rade.
@Marthi ja do 19 t.c. bralam encorton. Teraz juz nie biore.
@bertha masz wynik? Caly czas &&&
@matylda23 ja tak jak Agatka 2 stopien dojrzalosci. W kazdym razie taki byl w 38 tc.
A wielkoscia malej sie tak nie przejmuj sluchaj lekarza bo ja podejrzewalam hipotrofie mala miala gora 2700 wazyc a po 3 tyg juz wazyla 3250 w 38 tc. Boje sie myslec ile teraz w 40 tc wazy Ty masz planowana cesarke wiec zapewne szybciej bedziesz tulic maluszka niz w 40 tc. Dacie rade.
@Marthi ja do 19 t.c. bralam encorton. Teraz juz nie biore.
@bertha masz wynik? Caly czas &&&
Podziel się: