reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@agatush ,lekarka mówiła że czasem i w 30tc już takie jest..i mnie uspokajała. czytałam i pytałam na necie,to ponoć ważne są przepływy,my mamy dobre. Ale zastanawia mnie to jak rośnie,bo w poniedziałek dwa tygodnie temu była dzień do tyłu tak jak zawsze, a w piątek nagle 5dni..
Matylda nie sugeruj się pomiarami. Mnie straszył niska wagą urodzenia bo wychodziło 2600 dzień przed porodem a na drugi dzień urodził się 3100 wiec przez noc chyba tule nie urósł :)

:*
Jutro beta, będzie wiadomo co i jak...
BercioszkU mega mocne i mega zawsze ♡

@eve 10 - mi też kochana nie jest łatwo, więc w pełni Cię rozumiem. I tak jak Ty - nigdy nie spodziewałabym się takiego obrotu sprawy u mnie - zawsze byłam okazem zdrowia. 1 stratę jakoś przeżyłam, bo pomyślałam, że "to się zdarza", byłam pewna, że 2 się uda - a tu znowu szok, w 3 już nie byłam taką optymistką... Ja mam 28 lat, 3 ciąże na koncie nieudane :(
Co do moich wcześniejszych ciąż i Twojej drugiej wiadomości - 2 ciąża nie mogła się udać bo była letalna wada genetyczna (śmiertelna, trisomia 16 chr), trzecia ciąża - bardzo mała beta, świadcząca o bardzo późnym zagnieżdżeniu, późno wdrożone leki. Zastanawiam się czy ja clexane nie powinnam brać po owu już.

@anna_kat - trzymam kciuki! <3

@nafoczka - ja też jakoś na początku cyklu miałam to badać.

@iveo - ta teoria u @kas90 się też potwierdziła z tego, co pamiętam - ona zaciążyła z owu chyba w 10dc.

@Maciejka78 - jaką dawkę encortonu bierzesz?

@bertha - kciuki! ;*

@Marthi ja by radziala zapytac lekarza.lepiej juz brac od owu.
Ja mam Pai i mam brac od owu.
W kazdym cyklu sie kluje.masakra bo since straszne a tu jeszcze nie udaje sie zajsc od 4 miesiecy:frown:

@Marthi a masz mutacje PAI? Ja mam i ona ma wpływ na zagniezdzanie i wzielam Clexane pare dni po owu w sumie z własnego pomysłu
Zobaczysz jak przebadasz immunologię i zrobisz co tam doktor każe to teraz będzie inaczej.
Pomyśl też o przyspieszeniu owu- mi się udało naturalnie ziołami ale stymulacja też może byc ok tylko lametta bo nie uposledza endo

reklama
@anna_kat po immunosupresji moglismy sie starac 6 mcy ale to tez pewnie zalezy od dawki jaka dostalas i jakie masz wyniki. Napisz zapytanie na maila skowronkowego do doc. to bedziesz wiedziala jak to u Was wyglada.
@matylda23 ja tak jak Agatka 2 stopien dojrzalosci. W kazdym razie taki byl w 38 tc.
A wielkoscia malej sie tak nie przejmuj sluchaj lekarza bo ja podejrzewalam hipotrofie mala miala gora 2700 wazyc a po 3 tyg juz wazyla 3250 w 38 tc. Boje sie myslec ile teraz w 40 tc wazy Ty masz planowana cesarke wiec zapewne szybciej bedziesz tulic maluszka niz w 40 tc. Dacie rade.
@Marthi ja do 19 t.c. bralam encorton. Teraz juz nie biore.
@bertha masz wynik? Caly czas &&&

Do góry