reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@agatush ,lekarka mówiła że czasem i w 30tc już takie jest..i mnie uspokajała. czytałam i pytałam na necie,to ponoć ważne są przepływy,my mamy dobre. Ale zastanawia mnie to jak rośnie,bo w poniedziałek dwa tygodnie temu była dzień do tyłu tak jak zawsze, a w piątek nagle 5dni..
Matylda nie sugeruj się pomiarami. Mnie straszył niska wagą urodzenia bo wychodziło 2600 dzień przed porodem a na drugi dzień urodził się 3100 wiec przez noc chyba tule nie urósł :)

:*
Jutro beta, będzie wiadomo co i jak...
BercioszkU mega mocne i mega zawsze ♡

@eve 10 - mi też kochana nie jest łatwo, więc w pełni Cię rozumiem. I tak jak Ty - nigdy nie spodziewałabym się takiego obrotu sprawy u mnie - zawsze byłam okazem zdrowia. 1 stratę jakoś przeżyłam, bo pomyślałam, że "to się zdarza", byłam pewna, że 2 się uda - a tu znowu szok, w 3 już nie byłam taką optymistką... Ja mam 28 lat, 3 ciąże na koncie nieudane :(
Co do moich wcześniejszych ciąż i Twojej drugiej wiadomości - 2 ciąża nie mogła się udać bo była letalna wada genetyczna (śmiertelna, trisomia 16 chr), trzecia ciąża - bardzo mała beta, świadcząca o bardzo późnym zagnieżdżeniu, późno wdrożone leki. Zastanawiam się czy ja clexane nie powinnam brać po owu już.

@anna_kat - trzymam kciuki! <3

@nafoczka - ja też jakoś na początku cyklu miałam to badać.

@iveo - ta teoria u @kas90 się też potwierdziła z tego, co pamiętam - ona zaciążyła z owu chyba w 10dc.

@Maciejka78 - jaką dawkę encortonu bierzesz?

@bertha - kciuki! ;*

@Marthi ja by radziala zapytac lekarza.lepiej juz brac od owu.
Ja mam Pai i mam brac od owu.
W kazdym cyklu sie kluje.masakra bo since straszne a tu jeszcze nie udaje sie zajsc od 4 miesiecy:frown:

@Marthi a masz mutacje PAI? Ja mam i ona ma wpływ na zagniezdzanie i wzielam Clexane pare dni po owu w sumie z własnego pomysłu
Zobaczysz jak przebadasz immunologię i zrobisz co tam doktor każe to teraz będzie inaczej.
Pomyśl też o przyspieszeniu owu- mi się udało naturalnie ziołami ale stymulacja też może byc ok tylko lametta bo nie uposledza endo

reklama
@anna_kat po immunosupresji moglismy sie starac 6 mcy ale to tez pewnie zalezy od dawki jaka dostalas i jakie masz wyniki. Napisz zapytanie na maila skowronkowego do doc. to bedziesz wiedziala jak to u Was wyglada.
@matylda23 ja tak jak Agatka 2 stopien dojrzalosci. W kazdym razie taki byl w 38 tc.
A wielkoscia malej sie tak nie przejmuj sluchaj lekarza bo ja podejrzewalam hipotrofie mala miala gora 2700 wazyc a po 3 tyg juz wazyla 3250 w 38 tc. Boje sie myslec ile teraz w 40 tc wazy Ty masz planowana cesarke wiec zapewne szybciej bedziesz tulic maluszka niz w 40 tc. Dacie rade.
@Marthi ja do 19 t.c. bralam encorton. Teraz juz nie biore.
@bertha masz wynik? Caly czas &&&

Do góry