reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo .kochana napisz mi Ty zaszlas w ciaze ile po szczepionkach i z jakim mlr?
Ja napisalam do Pasnika e maila z pytaniem o kolejne szczepionki.
Boje sie ze juz nie sa wazne albo zaraz nie beda.
Wychodzi ze koniec sierpnia traca waznac jezeli tak jak mowil do pol roku.
Ale mlr nie badany przez meza bo trzeba nas dwoje do tego badania.a to juz problem.
Ja chyba w lipcu kolejne szczepionki jezeli Pasnik sie zgodzi.

reklama
Mamusie @Destino , @Porzeczka1234 ,@kas90, @Funia90 , @agatush i brzuchatki @bobasek1990 , @Asia2104 , @Maciejka78 pamiętacie w którym tygodniu miałyście 3 stopień dojrzałości łożyska? U mnie jest już 3 stopień w 33+6... pewnie przez cukrzycę. Przepływy okey, ale Marcela 5 dni do tyłu, a poszczególne części ciała tydzień-półtora, tylko nogi długie na prawie tydzień do przodu.

Mamusie @Destino , @Porzeczka1234 ,@kas90, @Funia90 , @agatush i brzuchatki @bobasek1990 , @Asia2104 , @Maciejka78 pamiętacie w którym tygodniu miałyście 3 stopień dojrzałości łożyska? U mnie jest już 3 stopień w 33+6... pewnie przez cukrzycę. Przepływy okey, ale Marcela 5 dni do tyłu, a poszczególne części ciała tydzień-półtora, tylko nogi długie na prawie tydzień do przodu.
Matylda kochanie ja skończyłam na 2 stopniu w 41 tygodniu. Nie denerwuj się bo z 3 stopniem możesz spokojnie donosic i nic się dziać nie musi ale trzeba to kontrolować :-* co na to Twój lekarz?

@agatush ,lekarka mówiła że czasem i w 30tc już takie jest..i mnie uspokajała. czytałam i pytałam na necie,to ponoć ważne są przepływy,my mamy dobre. Ale zastanawia mnie to jak rośnie,bo w poniedziałek dwa tygodnie temu była dzień do tyłu tak jak zawsze, a w piątek nagle 5dni..

Kochana przyznam że ją do końca miałam pierwszy stopień ale ja brałam fraxi 0,6 -0,8 pewnie to od tego.

@bertha jak u Ciebie ?

reklama
Do góry