reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino - cudowny!!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️widac ze szczesliwy[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@kas90 - tak, moje cykle 33-35dni, ale owu co miesiąc itd.

@basiawol - taaaaak!!!![emoji173]️
Ja zapisałam sie dzisiaj na 6 lipca ale Panie miały termin tez na 27.06 jakby co. Ja po prostu nie dostane urlopu w pracu miedzy 11 czerwca a 1 lipca zatem jesli chcesz sie nadal zamienić to jestem BARDZO CHETNA!!! Dawaj na priv[emoji8]

reklama
Dziewczyny, a tak w ogole jesli juz jest opcja ze moze sie zamienię z Basia na te wizyty u Pasnika to jak to sie odbywa w tym APC? Obie musimy zadzwonic tam czy jak?

@iveo jak lezalam w szpitalu byla dziewczyna, ktorej wlasnie zalozyli pessar. Wg zalecen lekarzy tylko bardziej musiala uwazac na unikanie lapania infekcji typu basen, toalety publiczne no i czesciej badac czystosc ale tak poza tym to bez zalecen. A dzien po zalozeniu mowila, ze tego nie czuje i zalozenie bylo bezbolesne i chwile trwalo. Z tego co pamietam to chyba nasza foczusia miala mozesz jeszcze ja podpytac. Ile ma Twoja szyjka? Masz jakies rozwarcie? Mieknie? moja miala tylko 2.8 cm i obylo sie bez ciaza dala rade.
@Destino Nati słodziak!!! ❤ Kochana a moze sprobuj jeszcze uderzyc do poradni laktacyjnych. W Lodzi np jest sporo bezplatnych przyszpitalnych i nawet kobitki do domu przyjezdzaja. Moze by cos pomogly na mlesio?

@Maciejka78 ja mam szyjkę ok 4 cm ale Malina uważa że warto profilaktycznie założyć każdemu co miał 2 łyżeczkowania
Łoł to moja ginekolog bylaby w szoku. Ja po dwoch zabiegach lyzeczkowania szyjka tylko 2.8 cm i ani ona ani lekarze ja bylam akurat w Madurowiczu w Lodzi tego nie proponowali. Ale moze to i dobrze tak na wszelkie w profilaktycznie. Cholerka wie ...

reklama
Dziewczyny w pt mam prenatalne z pappa @iveo na tym badaniu mierzą szyjke? Powiecie mi jaka dl szyjki jest ok a jaka niepokojaca? Jeny ile to nowej wiedzy o_O

Do góry