reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino - cudowny!!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️widac ze szczesliwy[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@kas90 - tak, moje cykle 33-35dni, ale owu co miesiąc itd.

@basiawol - taaaaak!!!![emoji173]️
Ja zapisałam sie dzisiaj na 6 lipca ale Panie miały termin tez na 27.06 jakby co. Ja po prostu nie dostane urlopu w pracu miedzy 11 czerwca a 1 lipca zatem jesli chcesz sie nadal zamienić to jestem BARDZO CHETNA!!! Dawaj na priv[emoji8]

reklama
Dziewczyny, a tak w ogole jesli juz jest opcja ze moze sie zamienię z Basia na te wizyty u Pasnika to jak to sie odbywa w tym APC? Obie musimy zadzwonic tam czy jak?

@iveo jak lezalam w szpitalu byla dziewczyna, ktorej wlasnie zalozyli pessar. Wg zalecen lekarzy tylko bardziej musiala uwazac na unikanie lapania infekcji typu basen, toalety publiczne no i czesciej badac czystosc ale tak poza tym to bez zalecen. A dzien po zalozeniu mowila, ze tego nie czuje i zalozenie bylo bezbolesne i chwile trwalo. Z tego co pamietam to chyba nasza foczusia miala mozesz jeszcze ja podpytac. Ile ma Twoja szyjka? Masz jakies rozwarcie? Mieknie? moja miala tylko 2.8 cm i obylo sie bez ciaza dala rade.
@Destino Nati słodziak!!! ❤ Kochana a moze sprobuj jeszcze uderzyc do poradni laktacyjnych. W Lodzi np jest sporo bezplatnych przyszpitalnych i nawet kobitki do domu przyjezdzaja. Moze by cos pomogly na mlesio?

@Maciejka78 ja mam szyjkę ok 4 cm ale Malina uważa że warto profilaktycznie założyć każdemu co miał 2 łyżeczkowania
Łoł to moja ginekolog bylaby w szoku. Ja po dwoch zabiegach lyzeczkowania szyjka tylko 2.8 cm i ani ona ani lekarze ja bylam akurat w Madurowiczu w Lodzi tego nie proponowali. Ale moze to i dobrze tak na wszelkie w profilaktycznie. Cholerka wie ...

reklama
Dziewczyny w pt mam prenatalne z pappa @iveo na tym badaniu mierzą szyjke? Powiecie mi jaka dl szyjki jest ok a jaka niepokojaca? Jeny ile to nowej wiedzy o_O

Do góry