Porzeczka1234
Fanka BB :)
@iveo mnie Malina chciał odstawić encorton w 16 tygodniu miałam przez 2 tygodnie brać 10 mg a brałam pierwotnie 15 mg tydzień 5 mg i odstawić. Ja nie posłuchałam go brałam encorton do 20 tygodnia a recepty przepisywała mi lokalna gin nigdy mu tego nie powiedziałam. Steryd brałam do 20+6 fraxi i acard do końca luteina z przerwami . Który ty masz tydzień? go nie przekonasz w ostatecznym rozrachunku może tydzień dwa ci przedłuży i skwituje, że to on jest lekarzem bo ja to strasznie męczyłam go i byłam wredny znerwicowanym pacjętem. Co chce ci odstawić?
@marzycielka81 czekam na bete
@Marthi wczoraj myślałam o tobie i o tym co pisałaś lekarzom bez względu na to kto nim jest nie ufa się do końca i tak ci radzę jeśli 7,5 mg się nie udało od testu może warto pomyśleć o 10 mg od owu poronienia to nie tylko wady genetyczne ja roniłam i moje córki były zdrowe. Pisałaś o podziale komórek owszem one mogą źle się dzielić ale na to też wpływ ma immunologia. Pisze to dlatego ponieważ mi mówiono że to genetyka a dzieci były zdrowe to wymyślili ,że to kariotypy i co prawidłowe byłam wściekła jak proponowali mi in vitro z pge i mówiono ,że to jedyna szansa cena ok 18 tyś ja zrobiłam inaczej poszłam w immunologię i dobrze zrobiłam. Nie pisze tego żeby Cię przekonywać, że robisz źle ,że twój lekarz się nie zna tylko po to aby jak tu dziewczyny piszą słuchać też siebie mamy tyle tu udanych ciąż może warto zajrzeć na ten wątek pomocniczy i jakaś średnią co do leków wybrać dla siebie patrząc na swoje wyniki. Ściskam Cię mocno
@Nadja_n jak zdrowie??
@Destino
@magda1208 jak się czujesz?
@marshia where are you ?
@czarna_mala jaki etap u Ciebie ?
@burczuś Kiedy szczepienia?
Pozdrawiam wszystkie niewymienione
@marzycielka81 czekam na bete
@Marthi wczoraj myślałam o tobie i o tym co pisałaś lekarzom bez względu na to kto nim jest nie ufa się do końca i tak ci radzę jeśli 7,5 mg się nie udało od testu może warto pomyśleć o 10 mg od owu poronienia to nie tylko wady genetyczne ja roniłam i moje córki były zdrowe. Pisałaś o podziale komórek owszem one mogą źle się dzielić ale na to też wpływ ma immunologia. Pisze to dlatego ponieważ mi mówiono że to genetyka a dzieci były zdrowe to wymyślili ,że to kariotypy i co prawidłowe byłam wściekła jak proponowali mi in vitro z pge i mówiono ,że to jedyna szansa cena ok 18 tyś ja zrobiłam inaczej poszłam w immunologię i dobrze zrobiłam. Nie pisze tego żeby Cię przekonywać, że robisz źle ,że twój lekarz się nie zna tylko po to aby jak tu dziewczyny piszą słuchać też siebie mamy tyle tu udanych ciąż może warto zajrzeć na ten wątek pomocniczy i jakaś średnią co do leków wybrać dla siebie patrząc na swoje wyniki. Ściskam Cię mocno
@Nadja_n jak zdrowie??
@Destino
@magda1208 jak się czujesz?
@marshia where are you ?
@czarna_mala jaki etap u Ciebie ?
@burczuś Kiedy szczepienia?
Pozdrawiam wszystkie niewymienione