reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Tak ja mam hosimito i mam w normie ! No praktycznie 1-1,5 tsh jest najlepsze i ja mam tej granicy się trzymać . A najlepiej się czuje jak mam 1 tsh nie więcej .

Dziewczyny kiedy braliście lamette rano czy wieczorem ?
Dzisiaj zaczynam [emoji6]
I ile dni ją braliście ?
Wkurza mnie to wszystko !! Jak teraz znam powód i mam leki to zajść nie mogę a jakbym nic nie wiedziała i żadnych leków to nie było by problemu .

Kiedyś chyba to wszystko p.......lne i wyjadę w kosmos [emoji844][emoji844]
Tam jest najlepsze miejsce dla takich stworzeń ha ha [emoji33][emoji33][emoji848][emoji848]

Będzie dobrze.

reklama
Tak @aspekt, czyli lecą w górę. Chodzi mi o to,że nawet te formy metylowane czasami nie działają jak powinny. Wydaje mi się,że @Auri_a jest biegła w tym temacie.

@magda1208 mi się wydaje ze przed ciążą byłaś szczupła to ci się tam wszystko rozciąga. Ja juz byłam na dalszym etapie ciąży a i brzuszek rozciągnięty to nic specjalnie nie czuje.

@Magda 1208 mnie jajniki i w pachwinach bolało ciagle,zwlaszcza na poczatku ciąży,az tak ze nie moglam chodzic. Lekarz jedynie kazal mi wtedy brac nospe, teraz wszyscy ja odradzaja,ale ja wolalam zywe dziecko. Troche napewno nie zaszkodzi. A i moja ciaza mimo tych buli rozwijala sie prawidlowo,a pamietam ze bolalo jak diabli. A bakterii nigdy nie mialam pomimo bardzo zoltego sluzu. Bo ordynator w szpitalu pobieral mi wymaz na moje życzenie,bo sie martwilam ,a bylo to w 13 tyg ciazy. Mysle ze kazda objawy ciazy ma inne,i mysle ze nic zlego nie powinno sie dziac

@marzycielka81 ,oscillococcinium to mój jedyny słodycz przy mojej cukrzycy :D też średnio dozwolony,ale wole wziąć i wyzdrowieć niż jakby miało mnie rozłożyć i wtedy cukry ponoć tragiczne.
@magda1208 , ja miałam ciągle, codzienne kłucia jajników, podbrzusza, wzgórka jakoś do 18tc. Potem miałam mega bóle krocza aż wylądowałam na ip. Ostatnio też różne bóle. To wszystko jest normalne choć wiem jak niepokoi... będzie dobrze Kochana, dzidziuś rośnie, to mamę boli :)
@Porzeczka1234 , dziś 30+2 tc. Ale masz pyszności! Ja to codziennie marzę czego to nie zjem jak już urodzę, myślę że się nieźle spasę zamiast schudnąć :D oby mi tylko ta cukrzyca nie została,bo jakoś się boję..jak Zosia?

dziewczyny sory ze mam tyle pytan ale jestescie po prostu biegłe w temacie :p

A co z homocysteiną jak sie zmienia?
@burczuś czyli czasem formy metylowane nie pomogą a zaszkodzą? a właśnie co myslicie o tych modulatorach homocysteiny?????

Dziewczyny chodzi o to,że jeśli zbadacie poziom witaminy b6 b12 i b9(kwas foliowy), to może się okazać,że wcale metylowane formy jej nie utrzymują w prawidłowych normach, tylko dalej szybują w górnych granicach, co wcale nie jest dobre. Jeśli sę nie mylę, to Jerzakowa kwestionuje branie form metylowanych w mthfr.

reklama
Do góry