reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 czytam o homocysteinie ale nie doczytalam dlaczego. Norma jest 5-15 wiec nie rozumiem czemu 5?

Dzieczyny patrze na wasze podpisy i mam pytanie o badanie limfocytów??//?Gdzie i jak

Ostatnia edycja:
reklama
@marzycielka81 może być przeziębienie ale nie wzięło się z encortonu tylko po prostu
Można syrop z cebuli p.re.nalen tez syrop witaminę C nie wiem jakie masz objawy? Na gorączkę apap

@iveo kaszel, chrypa i lejacy sie katar ide jutro kupic *spam*. Wczesniej mjie bralo, steryd tylko pomogl ;-)

Basia nie zawsze patrzymy ba normy w przypadku homovysteiny najlepsza 5. Nie wiem czemu. Moze ma to zwiazek z dotlenieniem maluszka

Do ssania można p.ro.polki oraz f.ior.da z porostu islandzkiego
Sterydy nic nie mają do tego przeziębienia to nie ma aż takiej siły

@marzycielka81, mi ten prenal*n chyba średnio pomagał. Spróbuj domowych sposobów też. Syrop z cebuli na kaszel, smarowanie sie amolem, inhalacje z soli fizjologicznej , herbata z lipy z sokiem malinowym, miodem, cytryną i imbirem, mleko z miodem i czosnkiem. Sama bym sie teraz tym ratowała,ale niestety cukrzyca mnie mocno ogranicza. Aaa mi też bardzo pomaga oscillococcinium. Brałam i biorę przy przeziebieniowych objawach też rutinoscorbin, a na zatoki sinupret. I dr P i moja ginka pozwolili. A na gardło tandum verde. Zdrowiej szybciutko!

@basiawol witaminy b formy metylowane. dlaczego? Bo nasz organizm sam tego nie robi,a wiec juz taką formę podajemy często jednak jest tak, że homocysteina spafnie...ale poziom wit B leci w kosmos...

Syrop Pr.ena.len to jest syrop glukozowo-fruktozowy i sok z czarnej porzeczki, malin, wyciąg z czosnku i wit. c. Zdecydowanie wolę kupić sok 100% i nawet czosnek w kapsułkach, jak świeży nie wchodzi.

taką formę podajemy często jednak jest tak, że homocysteina spafnie...ale poziom wit B leci w kosmos...
Nie zrozumiałam. Przy metylowanym kwasie foliowym i metylowanej B12 obie witaminy na badaniach krwi lecą "w kosmos"? Czyli rosną?
A skoro już jesteśmy przy temacie, to czy jeszcze na którąś witaminę z grupy B trzeba uważać przy MTHFR?

@matylda23 dzieki. Syropz cebuli jest,kupie dzis po oludniu czosnek i cala reszte i tantum verde na gardlo. I bede sie ratowac. Czy zamiast sinulan moze byc sinupret to chyba to samo.

Basia sprobuj tez burakow. I jest tak jak Burczus pisze mi b12 poszybowalo do gory bardzo szybko. Tylko u mnie to byl plus. Poniewaz przez cale zycie walczylam z niedokrwistoscia i okazalo sie, ze niedobor b12 byl powodem.

reklama
Dziewczyny mam pytanie odnośmie bólu jajników. Wczoraj mnie pobolewały już na przyjęciu. Jak wróciłam wieczorem to bolały szczególnie lewy taki ból i kucie i też w pachwinie. Ciężko było mi pójść do toalety. Martwię się . Wczoraj nie brałam zasyrzyku bo moja ginekolog napisała aby nie brać.

Do góry