reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 a jesteś pewna że to jajniki a nie jelita? Ja miałam takie klucia spowodowane zaparciami.
Dziwne z tym zastrzykiem myślałam że to ważne żeby był codziennie

reklama
@magda1208 a jesteś pewna że to jajniki a nie jelita? Ja miałam takie klucia spowodowane zaparciami.
Dziwne z tym zastrzykiem myślałam że to ważne żeby był codziennie

Mam nadzieję, że nie zaszkodziło ale powiedziała że jak wzięłam 4 zastrzyki 0,8 to rozrzedziłam krew i wczoraj miałam nie brać. Tak to jajniki i okolice pachwin.

@magda1208 klucia jajników to może nic nie znaczyć ale równie dobrze stan zapalny. Konsultuj ze swoją gin czy coś trzeba sprawdzić.
Brałas coś na te bóle głowy?

Dziewczyny a mam pytanie o hasimoto . czy u dziewczyn z tym problemem tsh bylo w normie?

Tak ja mam hosimito i mam w normie ! No praktycznie 1-1,5 tsh jest najlepsze i ja mam tej granicy się trzymać . A najlepiej się czuje jak mam 1 tsh nie więcej .

Dziewczyny kiedy braliście lamette rano czy wieczorem ?
Dzisiaj zaczynam [emoji6]
I ile dni ją braliście ?
Wkurza mnie to wszystko !! Jak teraz znam powód i mam leki to zajść nie mogę a jakbym nic nie wiedziała i żadnych leków to nie było by problemu .

Kiedyś chyba to wszystko p.......lne i wyjadę w kosmos [emoji844][emoji844]
Tam jest najlepsze miejsce dla takich stworzeń ha ha [emoji33][emoji33][emoji848][emoji848]

Ostatnia edycja:
@ovli22 ja brałam lamette rano mnie się wydaje ,że zawsze bierze się tego typu leki rano_Od 3-7 uda się takie fajne dziewczyny jak my nie mogę zniknąć w kosmosie :p

@magda1208 dla mnie kłócia w jajniku takie szarpania, ciągnięcia były normalne w ciąży mnie lekarka tłumaczyła, że to więzadła w macicy się rozciągają. Kochana wyślij męża do apteki i niech kupi paski na ph w pochwie ja je stosowałam i jak coś mnie niepokoiło sprawdzałam paskiem czy to infekcja albo zamów sobie w aptece internetowej i będziesz sobie robić to zawsze daje spokój duszy.

@iveo masz dedektor?

@matylda23 który u Ciebie tydzień?

@marzycielka81 jak się czujesz?

@basiawol normy by się przydały i moim zdanie homocysteina za wysoka

@marshia kochana jak dieta u mnie dziś takie śniadanie naleśnik pasta orzechowa , jogurt i gruszki pieczone superrrrr

@Porzeczka1234 nie kupuje na razie detektora. Za nerwowa jestem na niego zawału bym dostała zanim bym znalazła to serduszko.
Pyszne to Twoje jedzenie w życiu by człowiek sam nie zrobił bo nie ma czasu.

@Oli22 ja brałam lamette rano mnie się wydaje ,że zawsze bierze się tego typu leki rano.

@magda1208 dla mnie kłócia w jajniku takie szarpania, ciągnięcia były normalne w ciąży mnie lekarka tłumaczyła, że to więzadła w macicy się rozciągają. Kochana wyślij męża do apteki i niech kupi paski na ph w pochwie ja je stosowałam i jak coś mnie niepokoiło sprawdzałam paskiem czy to infekcja albo zamów sobie w aptece internetowej i będziesz sobie robić to zawsze daje spokój duszy.

@iveo masz dedektor?

@matylda23 który u Ciebie tydzień?

@marzycielka81 jak się czujesz?

@basiawol normy by się przydały i moim zdanie homocysteina za wysoka

@marshia kochana jak dieta u mnie dziś takie śniadanie naleśnik pasta orzechowa , jogurt i gruszki pieczone superrrrr

Wczoraj mnie tak bolało ,że się wystraszyłam . Dzwoniłam do gin. powiedziała, że tak może być.
Moja psychika to już zryta )).

@magda1208 trzymam kciuki.

@Porzeczka1234 czuje sie jak pijana. I jeszcze caly czas czuje prawy jajnik. Czasami ciagnie mnie w podbrzuszu. Chcialabym wylaczyc myslenie o kropce. Tyle sie naczytalam.o tym, ze w 3 dniu wiekszosc obumiera. Mam zryta glowe bo nie umiem juz pozytywnie myslec.

@ovli22 uda sie zobaczysz. Nie uciekaj na ksiezyc.

P.s. ten lek co polecila Matylda jakie pyszne drazetki. Byle pomogly

reklama
@magda1208 trzymam kciuki.

@Porzeczka1234 czuje sie jak pijana. I jeszcze caly czas czuje prawy jajnik. Czasami ciagnie mnie w podbrzuszu. Chcialabym wylaczyc myslenie o kropce. Tyle sie naczytalam.o tym, ze w 3 dniu wiekszosc obumiera. Mam zryta glowe bo nie umiem juz pozytywnie myslec.

@ovli22 uda sie zobaczysz. Nie uciekaj na ksiezyc.

P.s. ten lek co polecila Matylda jakie pyszne drazetki. Byle pomogly

Trzymam kciuki .

Do góry