iveo
Fanka BB :)
@magda1208 a z czym do tego endodoncja? Tarczyca? To spokojnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@magda1208 a z czym do tego endodoncja? Tarczyca? To spokojnie.
@iveo to fakt do ok 14 tygodnia trudno znaleźć serduszko. Ja pożyczyłam od koleżanki dedektor czasem też włosy wyrywałam . Zapiekanka z cukinią pomidorem pestkami lnu i troszkę jakiegoś sera pycha to drugie śniadanie. Wiesz w życiu przy takim małym dziecku nie ugotowałabym wszystkich dań. Jedzenie jest pyszne mój mąż trochę sceptyczny do mojego pomysłu podchodził ale teraz jak widzi jakie fajne zdrowe to jedzenie to nawet sponsorem został tylko pod warunkiem że to on decyduje kiedy odstawiam dietę bo nie chce żebym była wyschnieta ale mi to nie grozi nigdy nie byłam super szczupła.
@iveo nasza @magda1208 to piękna dziewczyna i bardzo zgrabna i szczupła miałam okazję poznać także mysle ze macica się rozciągać
@marzycielka81 kochana ją wiem że pewnie czytasz i czytać będziesz ale ja mam takie przeczucie że kropek zostanie z wami mocno trzymam kciuki .
@magda1208 nie dziwi mnie że wariujesz niestety my po tych przeżyciach całą ciążę w mniejszym lub większym stresie ale będzie dobrze zobaczysz. Endo w piątek ok tylko powtórz tsh jak @iveo pisze.
@matylda23 już 30+2 wspaniale cieszę się bardzo może jakaś fotka dla cioteczek. Już niedługo a po ciąży pojesz miesiąc a później będziesz się odchudzać . Zosia dobrze dużą dziewczyna czekamy na zęby i raczkowanie siedzenie bo lubimy rower ale to maleńka musi siedzieć. Byliśmy na basenie w sobotę dziewczyny no super sprawa dzieci razem się bawią w wodzie pluskaja polecam mamą i maluszką ja trochę żałuję że poszłam dopiero jak Zosia skończyła 6 miesięcy .
@basiawol nie ma zmian mam hasi a tarczyca na usg ok.
@Maciejka78 jak u Ciebie ty już prawie rodzisz beda nowe dzidzia forumowe.
Dziewczyny dziś robiłam skalpel pierwszy raz Jezu jak dyszałam ledwo zrobiłam a Zosia leżała na drugiej macie i śmiała się pewnie sobie myślała głupia matka haha
ps @kas90 usmażyłam dziś 7 kotletów schabowych dla męża bo on taki suchar że jak by dietę zaczął stosować to by mi znikł
@Auri_a gdzie jesteś? który u Ciebie tydzień napisz nie powiem nikomu