reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka @Porzeczka1234 i i inne bb forumowiczki to moje wyniki!
fibrynogen 329,33
d-dimer 361
antytrombina III 91,50
Bialko c aktywnosc 100
bialoko s wolne 63- norma od 64???????
homocyteina 8,30

ANa1- ujemny
P/c kardiolipinie IgG i IgM 2,223 2,45
p beta-2- glikoproteinie <2
łącznie- 2,67
Antykoagulant- LA1- 31,2
PTT-LA- 34,6
P/c anyt jajnika ujemna
łozyska p. plemnikom ujemne

wykluczone bakterie i wirusowki- to co do tej pory
mam nadzieje ze czytelnie w miare dla was
Czyli przeciwciala ok i w sumei wszystko ok? Czy cos przyczepilybyscie sie
Czekam na kariotyp w tym tyg no i jeszce hormony tarczycy?
Co jeszcze byscie mi polecvily- chce isc z pelna teczka do lekarza poki mam wolne chce zrobic badania bo potem nie bedzie kiedy

Basiawol, musisz z normami pisać bo nikt na pamięć nie pamięta. Jeśli te wszystkie rzeczy są w normach (poza bialkiem s), to w porządku. A białko s niewiele od normy odstaje.

@nafoczka @Porzeczka1234 i i inne bb forumowiczki to moje wyniki!
fibrynogen 329,33
d-dimer 361
antytrombina III 91,50
Bialko c aktywnosc 100
bialoko s wolne 63- norma od 64???????
homocyteina 8,30

ANa1- ujemny
P/c kardiolipinie IgG i IgM 2,223 2,45
p beta-2- glikoproteinie <2
łącznie- 2,67
Antykoagulant- LA1- 31,2
PTT-LA- 34,6
P/c anyt jajnika ujemna
łozyska p. plemnikom ujemne

wykluczone bakterie i wirusowki- to co do tej pory
mam nadzieje ze czytelnie w miare dla was
Czyli przeciwciala ok i w sumei wszystko ok? Czy cos przyczepilybyscie sie
Czekam na kariotyp w tym tyg no i jeszce hormony tarczycy?
Co jeszcze byscie mi polecvily- chce isc z pelna teczka do lekarza poki mam wolne chce zrobic badania bo potem nie bedzie kiedy
Ta homocysteina mogła by być nieco niższa ok 5, MTHFR i insuline oraz komorki NK i MLR ale to Kraków najblizej

To powiem tak czy to.mozliwe, zeby 12 h od wziecia sterydu byc przeziebionym? Gardlo mnie boli, leje mi sie z nosa. Pomocy co na przeziebienie.

Basiawol homocysteina moglaby byc nizsza.

@Asiula11111 , bardzo mi przykro..
@bertha , @Marzycielka , mocne kciuki !
@Maciejka78 , jeju to już, zaraz będziesz tulić sswoją córeczkę. W końcu Emilka , Matylda czy jakoś inaczej? U mnie samopoczucie kiepskie. Ale chyba lepiej już nie będzie :D bóle pleców, bóle żołądka, ciągle wzdęcia i dyskomfort w całym brzuchu , do tego teraz zatoki i jakieś przeziębienie mnie bierze. I coraz częściej jest mi duszno. Mimo ścisłej diety, średnio radzę sobie z cukrami po śniadaniu i dostałam insulinę... a Ty jak się czujesz? Wszystko gotowe na Maluszka? Ja nie mam jeszcze nic. Póki co wybrałam wózek,łóżeczko,mebelki, fotelik i trochę innych rzeczy. Przełamie się niedługo i zacznę kupować,bo w końcu nie zdążę.

reklama
Do góry