burczuś
Fanka BB :)
@Asiula11111 przytulam...tak niedawno to samo przeżywałam... trzymaj się...jakos:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisze ale dziś jestem na panieńskim [emoji85] [emoji14]Halo napisze mi ktoś jakieś badania?
@Asiula11111 bardzo mi przykro pamiętaj jednak, że może tak dla was lepiej niż podtrzymywanie i urodzenie np chorego dziecka ♡
Magda nie płacz nie mogłaś sobie zaszkodzić na pewno ale musisz pogadać z gin czy zrobiła to celowo czy nie. Przy 0,8 masz na pewno lepsze przepływy i zarodek jest lepiej dotleniony i najedzonyDziewczyny mam pytanie odnośnie fraxi moja gin zapisała mi 0,8 zamiast 0,6 dopiero dzisiaj się zorientowałam . Wzięłam 4 zastrzyki czy mogłam tym zaszkodzić. Płakać mi się chce.
Magda nie płacz nie mogłaś sobie zaszkodzić na pewno ale musisz pogadać z gin czy zrobiła to celowo czy nie. Przy 0,8 masz na pewno lepsze przepływy i zarodek jest lepiej dotleniony i najedzony
Madziu na spokojnie jeśli chcesz mogę Ci jutro wysłać parę 0,6 bo coś mam. Jeśli się pomyliłaś to ją bym wzięła receptę na 0,6 i przez kilka dni robiła na zmianę i wróciła do 0,6 bo ty szczuplutka jesteś i myślę że 0,8 na razie nie potrzebny. Jak się czujesz?Dziękuję kochana zawsze mi szybciutko odpisujesz. To ja chyba jej błędnie powiedziałam. Sama już nie pamiętam.
Dzisiaj to nie mogłam spać o 4 się obudziłam i rozmyślałam .
Jeszcze dwa przyjęcia dzisiaj mamy.
Madziu na spokojnie jeśli chcesz mogę Ci jutro wysłać parę 0,6 bo coś mam. Jeśli się pomyliłaś to ją bym wzięła receptę na 0,6 i przez kilka dni robiła na zmianę i wróciła do 0,6 bo ty szczuplutka jesteś i myślę że 0,8 na razie nie potrzebny. Jak się czujesz?
Szybko odpisuję bo nie chce żeby mama z dzidzią się stresowały
@Porzeczka1234 ja myślę że z tej 0.8 można 0.6 wycisnąć tam są kreseczki jak na clexane?
@magda1208 z objawami możesz mieć jak ja - nie ma i nie będzie chyba a małe rośnie.