reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 cudowne, cudowne wieści :) Ty chyba tak "daleko" jeszcze nie byłaś? Kciuki meeeeega!
@Porzeczka1234 jak maczficik? Ja mam "diabetic". Jajka ze śniadania wywaliłam - dziwnie smakowały zepsuciem, ale może to taki smak miał być. Pasta z awokado i rukoli tez dziwna w smaku, ale zaryzykowałam i zjadłam. Na 2 śniadanie babeczki z kalafiora z keczupem z pomidorów ok. Reszta się okaże :)
@Locja a u Ciebie jak tam? Który już tydzien?
@Asiula11111 co u Ciebie?

reklama
@magda1208 cudowne, cudowne wieści :) Ty chyba tak "daleko" jeszcze nie byłaś? Kciuki meeeeega!
@Porzeczka1234 jak maczficik? Ja mam "diabetic". Jajka ze śniadania wywaliłam - dziwnie smakowały zepsuciem, ale może to taki smak miał być. Pasta z awokado i rukoli tez dziwna w smaku, ale zaryzykowałam i zjadłam. Na 2 śniadanie babeczki z kalafiora z keczupem z pomidorów ok. Reszta się okaże :)
@Locja a u Ciebie jak tam? Który już tydzien?
@Asiula11111 co u Ciebie?

To prawda nigdy tak daleko nie doszłam z ciążą.
W moim wypadku to daleko zobaczymy co dalej. Strach ogromny.

@marshia dziękuję, że pytasz :). U mnie zaczyna się 7 tydzień wg usg, na którym widziałam zarodek i serducho <3. Ciąża uczy mnie wiele cierpliwości, cały czas trzeba czekać. I czekam. Wszystko jakoś się układa, nawet jeszcze nie potrzebuję insuliny :D

@magda1208 a Ty chyba grudniowa będziesz? Bardzo, bardzo się cieszę!

@marshia dziękuję, że pytasz :). U mnie zaczyna się 7 tydzień wg usg, na którym widziałam zarodek i serducho <3. Ciąża uczy mnie wiele cierpliwości, cały czas trzeba czekać. I czekam. Wszystko jakoś się układa, nawet jeszcze nie potrzebuję insuliny :D

@magda1208 a Ty chyba grudniowa będziesz? Bardzo, bardzo się cieszę!
Oj nie wybiegam tak daleko strach mi nie pozwala. Zgadza się w grudniu mam urodziny w święto Niepokalanego Poczęcia NMP.

Hej,ktora podpowie jak bralaby w mojej sytuacji kw.foliowy:mam mthr 1298. C homozygote i bralam w poronionych ciazach 5mg zwyklego kwasu filiowego,od ostatniego poronienia okolo 6 miesiacy temu bralam metylowy a teraz biore tylko femibion.
Wczoraj odebralam wynik poziomu kw.foliowego i jest powyzej normy czyli powyzej 40.
Jak teraz brac ten kwas?
Dzieki z gory za podpowiedzi

Dziewczyny pytałam o bóle macicy czy to normalne aby tak odczuwać . Dzisiaj to tak mnie rwie aż całe krocze rwie.?

reklama
Do góry