reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 [emoji8] dzielna jestes [emoji110][emoji110][emoji110]

@Totois30 test pappa robi sie z krwi, bo sie bada beta hcg, robi sie wywiad i na podstawie kilku danych typu wiek, przeziernosc karkowa, obecnosc kosci nosowej itp okresla sie ryzyko chorob genetycznych. Usg powinien eobic lekarz z certyfikatem tak jak pisze @nafoczka. Ja ze wzgledu na wiek mialam na nfz, ale u dobrego lekarza i mi ryzyko wyszlo niskie, choc startowalam z wysokiego

reklama
Dobra ogarnelam to. Kazal mi zrobic pappa i beta hcg i z tym pojsc na badanie nicolaidesa. Czyli normalne usg. Tylko podal mi namiary do kolegi ktory chyba po prostu duzo za to wola. Ale on powiedzial ze mi moze zrobic takie srednie, mowil ze duzo nie pokaze, tez podal jakas nazwe chyba n g..moze to jakis na gorszym sprzecie nie wiem:/ czyli moze nie ma dobrego sprzetu albo po prostu nie robi tych badan...troche mnie skolowal ale chyba juz to ogarniam...
500 zł to ma być za samo usg czy już z badaniami krwi? Jeśli samo usg, to wysoka stawka. U mnie jest 555 zł za całość i mówią, że drogo, bo są przychodnie w których całość zamyka się poniżej 500 zł i też robi specjalista FMF.

No wlasnie wiecie co pierwszy raz to czlowiek nie ogarnia ..mialam wczoraj sajgon i dopiero noca wertowalam internet Zadzwonie dzis do tego polecanego bo chyba moj gin mowil ok 500 ze moze wyjdzie 400 zl to pewnie razem z pappa i beta hcg..az wstyd teraz to kkumam ja nie wiedzialam ze lekarze odsylaja gdzies na to badanie tego nie moglam zrozumiec ! Razem z waszymi opiniami wszystko zlozylo mi sie w normalna calosc:D dziekuje i przepraszam za zamet:)

Dziewczyny jestem po szczepionkach u dr.Pasnika.Skonczylam jej na koniec lutego i od tego czasu bylam i teraz jestem chora znowu.
Katar,kaszel,gardlo.Lape juz druga infekcje z rzadu przez 2 miesiace.Czy tak mialyscie po tych szczepionkach?
W ciaze 3 cykl prob i pudlo.
Mam jeszcze z 3-4miesiace i szczepionki straca waznosc.

Zadzwonie dzis do tego polecanego
Dokładnie! Zadzwoń, powiedz, w którym dokładnie tygodniu i dniu ciąży jesteś, że chcesz badanie prenatalne I trymestru z testem Pappa. Niech Ci powiedzą, ile to kosztuje i kiedy Cię przyjmą. Teraz z ciekawości zerknęłam na cennik innej placówki we Wrocku i znalazłam cenę 650 zł za całość. Ale rozstrzał.

@magda1208 no widzisz jest tak jak u mnie- powolutku do przodu i mija tydzień za tygodniem to już 9 u Ciebie będzie.
Ja tez się boje i nie mogę się doczekać wizyty w pt bo póki nie zobaczymy to nie wiemy co tam w środku się dzieje.

@Nadja_n ja po szczepieniach nie złapałam jeszcze żadnego wirusa ale ciagle czuję się grypowo i mam ogromne bóle mięśniowe i stawowe... do tego mam wrażenie ze mam jakoś problem z ciśnieniem w uszach. :) ale to człowiek może sobie wkręcić i doszukiwać się jakoś zmian w organizmie. Ja dziś o 14 przyjmuje 4 szczepienie.... Kiedyś tu na forum czytałam wypowiedz którejś dziewczyn ( nie pamietam której) i łapała infekcje tak jak Ty

reklama
Do góry