@magda1208 cudownie [emoji7]
reklama
Klaudia_1992
Zaciekawiona BB
Ale chodzi o poronienia ? Czy zwykły gin ?do kogo chodziłaś do tej pory ?Hej Klaudia ja tez jestem z Gorzowa
Znasz może jakiegoś dobrego lekarza ?
Klaudia_1992
Zaciekawiona BB
Dziewczyny : *
A czy któraś z was chodziła do doktora Krzysztofa Piotrowskiego - „Diagen diagnostyka genetyczna dla rodziny”
w Szczecinie ?
A czy któraś z was chodziła do doktora Krzysztofa Piotrowskiego - „Diagen diagnostyka genetyczna dla rodziny”
w Szczecinie ?
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@magda1208 kochana cieszę się bardzo wspaniale dzielny mały człowiek uwierz w fasolkę wszystko będzie dobrze ściskam bardzo mocno
magda1208
Staram się uwierzyć, ale ciężko mi to przychodzi strach bierze górę.
To wszystko co działo się ze mną mój organizm bardzo walczył z tą ciążą i pewnie cały czas to robi z tąd te bóle.
Dopiero jak będzie szczęśliwy finał to odetchnę.
To wszystko co działo się ze mną mój organizm bardzo walczył z tą ciążą i pewnie cały czas to robi z tąd te bóle.
Dopiero jak będzie szczęśliwy finał to odetchnę.
Marthi
@magda1208 - cudowne informacje trzymajcie się razem już do końca! <3
burczuś
@magda1208 ja w szczęśliwej ciąży też kiepsko się czułam. Pisałam zresztą Ci już o tym Bóle jajników takie mocne,że myślałam,ze to zapalenie jajników czy coś...a tu mała się rozwijała
Locja
@Klaudia_1992 mi ten lekarz robił badania genetyczne w ciąży, chodzilam do niego do poradni genetycznej na Pomorzanach.
magda1208
Teraz to i tak się czuję lepiej początki to nawet nie chcę pamiętać taka trauma.
Nie mam jakiś nudności tylko pod brzuchem pobolewa jak idę siusi to też i jajniki bolą i kują wraz z macicą . Mam wrażenie że krocze mi chce rozerwać. Czasami głowa no i plecy od leżenia chyba.
Cycki to różnie ale czasami jak zakuje.
Dla mnie to wszystko nowość więc pewnie to też wpływa na psychikę.
Oby dotrwać do 12 tyg a później dalej będziemy się martwić.
Nieustannie proszę o modlitwe za nas.
Z góry dziękuję.
Nie mam jakiś nudności tylko pod brzuchem pobolewa jak idę siusi to też i jajniki bolą i kują wraz z macicą . Mam wrażenie że krocze mi chce rozerwać. Czasami głowa no i plecy od leżenia chyba.
Cycki to różnie ale czasami jak zakuje.
Dla mnie to wszystko nowość więc pewnie to też wpływa na psychikę.
Oby dotrwać do 12 tyg a później dalej będziemy się martwić.
Nieustannie proszę o modlitwe za nas.
Z góry dziękuję.
Ostatnia edycja:
reklama
Klaudia_1992
Zaciekawiona BB
Zadowolona byłaś ?@Klaudia_1992 mi ten lekarz robił badania genetyczne w ciąży, chodzilam do niego do poradni genetycznej na Pomorzanach.
Napisałam na priv : *
Podziel się: