reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 maszfit czy maczfit? Ja jutro testuję maczfit. Ale myśle, ze nic nie pobije dzisiejszego cateringu :)
tak jak ty napisałaś:);) haha mam na piątek i jeszcze na sobotę i niedzielę zamówiłam teraz będę tylko jadła i podejmowała decyzję :D. Tego dobrego jadła co dziś miałaś u nas nie ma

@iveo nie zmieniaj nic czekaj do usg

reklama
@Szczescie1986 ja uważam, ze nie ma się co zastanawiać nad Paśnikiem, sterydem czy heparyną. Tylko brać.
Jedyne co warto pamiętać to żeby nie brać za dużych dawek od razu. Obie rzeczy muszą być dobrane do wagi i wskazań.
@Porzeczka1234 @iveo a tak w ogole to Apropos ostatnich rozkmin o dawce sterydu to Malina każe wdrażać stopniowo te 15 mg czy od razu jednorazowo wali 15? Paśnik każe stopniowo i dzielić dawkę na 10 i 5, a Nalina chyba jednorazowo?

@Szczescie1986 ja uważam, ze nie ma się co zastanawiać nad Paśnikiem, sterydem czy heparyną. Tylko brać.
Jedyne co warto pamiętać to żeby nie brać za dużych dawek od razu. Obie rzeczy muszą być dobrane do wagi i wskazań.
@Porzeczka1234 @iveo a tak w ogole to Apropos ostatnich rozkmin o dawce sterydu to Malina każe wdrażać stopniowo te 15 mg czy od razu jednorazowo wali 15? Paśnik każe stopniowo i dzielić dawkę na 10 i 5, a Nalina chyba jednorazowo?
Kochana ja brałam 15 chyba jako jedna z niewielu jego pacjętek !!!10 rano 5 do obiadu co bym się najadła wystarczająco

W żadnym razie do blastki. Do 3 dnia.
Chyba ze w 3 dniu będą słabo wyglądały to wtedy maja dłużej trzymać. Ale dla mnie to będzie jednoznaczne z tym ze padną. Także oby do czwartku dały radę.
Mocno zaciskamy kciuki!!!! I wierzę że będzie dobrze tym razem :-)

@nafoczka - glukoza trzypunktowa wyszła mi na kazdym poziomie w normie wiec chyba cukrzykiem nie jestem [emoji4]
W załączniku te wyniki ktore mam z ostatniego pobrania. Dzisiaj mi je zaktualizowali z odpowiednimi normami i przesłali na nowo w całości na jednej karcie.

Zobacz załącznik 854849

@bertha - ja nieustannie trzymam kciuki. [emoji8][emoji8][emoji8]

@Destino - moze to dobry czas na powrót do gry! Ciało nadal pewnie pamieta ciaze... [emoji6]
Ale insulina nawet jeśli naczczo to tez ładna
Ja startowałam z 15

Chyba jeden cały cykl przerwy i w kolejnym dopiero. Ale sama nie wiem bo dr kazał przyjść 6-8dc, a wcześniej jak mówił ze robimy przerwę to mówił żeby przyjść 18dc.. także nie wiem czy nie ma jednak planu robić transferu już w kolejnym cyklu.. nie wiem.
W każdym badz razie czekam na info od Pasnika jak przygotować się do transferu

Edit: jeśli w ogóle będzie co transferować...
Bertha spójrz ile masz tu ♡ wszystkie kibicujemy ♡

Z Gorzowa wielkopolskiego , wczoraj byłam w genesis , zawiozłam próbkę na badania macierzy . A w ciąży miałam badania na wirusa różyczki , toksoplazmozę , tsh- przed ciąża, krwinki białe czerwone , Wr - czy coś takiego i te podstawowe badania .

Hej Klaudia ja tez jestem z Gorzowa ;)
Znasz może jakiegoś dobrego lekarza ?

reklama
@magda1208 ogromnie kciuki:* @bertha ja tez wierze w te 2:* mamusie @Porzeczka1234 @Destino @burczuś i inne mamusie:* mam do was prosbe o porade. W 12 tyg robi sie to pierwsze badanie pappa+ usg. Ale moj gin mi powiedział ze to zwykle usg i badanie pokaze duzo zafalszowanych ryzyk i bedzie stres. Polecil takie za 500 zl a mowil tez o takim za 2500 ale mowil ze skutecznosc taka jak to za 500. Nie moge nawet tych nazw znalezc na necie! Czy wy robilyscie cos wiecej w tym 12 tyg czy pappa i usg takie w normalnej cenie czy jakies drozsze badanie? Jakies rady w sprawie tego ryzyka? Nawet nie wiem jakie moze byc standardowe i boje sie ze sie bede stresowac:/ ale chyba nikt nie robil tego drozszego...

Do góry