reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Woda, woda, dużo wody [emoji4]
Do tego wesiolek, len, witamina b6,
Trzy dni przed i po owulacji plaster świeżego ananasa dziennie, orzechy, wino, ale niestety najlepiej nie słodkie, Na jajeczka do owulacjo koenzym q10,słyszałam też że po owulacji lepiej jest jeść więcej ciepłych posiłków.
Dodam jeszcze witaminę E w dawce dziennej 400mg :) zioła Ojca Sroki, Dong Quai :) jak mi się cos jeszcze przypomni, to dopiszę :)

@reqiem dziekuje bardzo a na plemniki? pestki dynii?
My mamy dobre nasienie, więc nie zupełnie w temacie, ale i tak racze mojego androvitem i próbowałam korzeń maca, który ma niego zadziałał zupełnie odwrotnie, zupełnie stracił ochotę, przestał brać i wróciło do normy. Wątróbka dobrze działa ponoć oraz również orzechy.
Oraz wszystko co zawiera selen. Czyli łosoś, jajka, kasza.
Ale wiecie jak to jest, przemycam to mimochodem wszystko [emoji16]

reklama
Dzieki a te orzechy do faceta czy dla kobietki tez?
Powiedziałabym głównie dla kobietki na endo, ale i dla faceta na plemniory [emoji16]
Tylko ostrzegam, ostatnio nażarłam sir orzechów, anananow i opiłam się wina, ciąży nie było, a za to @ bardziej bolesny i obfity. No ale coś za to.

Do góry