reklama
magda1208
Fanka BB :)
@bobasek1990 Jak to zleciało aż trudno uwierzyć. Jeszcze troche i twoja kolej.
@marshia Kochana będzie dobrze musimy tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać na swoją kolej.
@bertha Co u ciebie.?
Kciuki za staraczki i brzuchatki.
@marshia Kochana będzie dobrze musimy tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać na swoją kolej.
@bertha Co u ciebie.?
Kciuki za staraczki i brzuchatki.
czarna_mala
Dodam jeszcze witaminę E w dawce dziennej 400mg zioła Ojca Sroki, Dong Quai jak mi się cos jeszcze przypomni, to dopiszęWoda, woda, dużo wody [emoji4]
Do tego wesiolek, len, witamina b6,
Trzy dni przed i po owulacji plaster świeżego ananasa dziennie, orzechy, wino, ale niestety najlepiej nie słodkie, Na jajeczka do owulacjo koenzym q10,słyszałam też że po owulacji lepiej jest jeść więcej ciepłych posiłków.
Porzeczka1234
D
Deleted member 170039
Gość
@Porzeczka1234 kurcze widzialam raz orzechy brazylijskie w aptecw a tak nidmgdzie albom slepa.
Dziekuje Wam dziewczyny
@czarna_mala ziolka pilam ale ze wzgledu na obecnosc dziurawca musialam zrezygnowac
Dziekuje Wam dziewczyny
@czarna_mala ziolka pilam ale ze wzgledu na obecnosc dziurawca musialam zrezygnowac
czarna_mala
Ja kupuje w Rossmannie albo w Lidlu@Porzeczka1234 kurcze widzialam raz orzechy brazylijskie w aptecw a tak nidmgdzie albom slepa.
reqiem
My mamy dobre nasienie, więc nie zupełnie w temacie, ale i tak racze mojego androvitem i próbowałam korzeń maca, który ma niego zadziałał zupełnie odwrotnie, zupełnie stracił ochotę, przestał brać i wróciło do normy. Wątróbka dobrze działa ponoć oraz również orzechy.@reqiem dziekuje bardzo a na plemniki? pestki dynii?
Oraz wszystko co zawiera selen. Czyli łosoś, jajka, kasza.
Ale wiecie jak to jest, przemycam to mimochodem wszystko [emoji16]
reklama
reqiem
Powiedziałabym głównie dla kobietki na endo, ale i dla faceta na plemniory [emoji16]Dzieki a te orzechy do faceta czy dla kobietki tez?
Tylko ostrzegam, ostatnio nażarłam sir orzechów, anananow i opiłam się wina, ciąży nie było, a za to @ bardziej bolesny i obfity. No ale coś za to.
Podziel się: