reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia nie nakrecaj sie wiekiem ma byc to i tak bedzie taka prawda
Ja tez tak kiedys obliczalam ale teraz nie mysle i mi z tym lepiej.
No wiem właśnie, objadalam się nim bo i lubię bardzo i myślałam że zdrowy, a jak usłyszałam prawdę o łososiu to zaczęłam sprawdzać skąd pochodzi. W ogóle Wam powiem, ze to zdrowe odżywianie jest niesamowitym wyzwaniem. Zawsze mi się wydawało, ze zmienić dietę jest tak łatwo, Ale jaka wiedzę trzeba mieć to druga sprawa. Na kazdym kroku czyha (czycha? , haha a niby humanista że mnie) jakaś prawdziwa prawda na temat zdrowego jedzenia.

reklama
Hej hej Dziś byłam ja w poradni (bo tata to za malo) Pani mało wzbudzająca zaufanie o nieco niechlujnym wyglądzie sto razy pytała co robimy. Ja, ze nie odraczamy, a ona 101 ze on jest na pograniczu zespołu aspergera. Ostatecznie mam zaliczyć terapie IS i w 1 kl do kontroli
Tyle o mnie ale padam bo trudno czas teraz

@dżoł cos sprawdzałaś? :) Ja ciagle za Ciebie trzymam kciuki :)
@Funia90 zerkasz tu czasem jeszcze? Jak Twoje śliczności? I jak teściowa? @matulkaa @Kwiatuszekk23 a Wy jak????
Bo @Porzeczka1234, @bea25ta i @kas90 sie czasem pojawiają to wiemy, że żyją całkiem nueźle :)
Ciekawe co u @mickey* i @edloteh, bo one całkiem umilkły :/
Funia i Asia maja się dobrze, tylko nasza Funia ma wymagający model dzieciatka i jest sama bo M dużo pracuje wiec czasu jej brak.
Hej hej Dziś byłam ja w poradni (bo tata to za malo) Pani mało wzbudzająca zaufanie o nieco niechlujnym wyglądzie sto razy pytała co robimy. Ja, ze nie odraczamy, a ona 101 ze on jest na pograniczu zespołu aspergera. Ostatecznie mam zaliczyć terapie IS i w 1 kl do kontroli
Tyle o mnie ale padam bo trudno czas teraz
Tulę mocno Foczusiu :-*

@bobasek1990 Jak to zleciało aż trudno uwierzyć. Jeszcze troche i twoja kolej.
@marshia Kochana będzie dobrze musimy tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać na swoją kolej.
@bertha Co u ciebie.?
Kciuki za staraczki i brzuchatki.
Dokładnie w następnym tygodniu zaczynamy robić pokoik dla małej i musimy udać się na jakieś zakupy bo narazie nie chciałam nic kupować i mam jakieś pojedyncze rzeczy a powiedzcie czu ubranka to w roz 62 kupić i kilka 56?

@Marthi u mnie wizyta juz jutro i cale szczescie bo mam jakas nie wiem czy infekcje czy uczulenie na luteine dopochwowa
Przeszlam na doustna chwilowo bo sie nie da.
@Porzeczka1234 mam miec usg czyli mlody M to jak myslisz jego pytac o infekcje itd czy tych bab w rejestracji zeby pytaly prof. Wizyty jutro nie mam.
A jak gardlo mnie boli to moge sie szczepic nie?

@bobasek1990 - kiedyś chyba słyszałam, że nogi powinno się moczyć w wodzie z solą. Może wypróbuj? Ja jeszcze nie testowałam tego, ale wydaje mi się, że ktoś mi kiedyś wspominał o tym sposobie.

@reqiem - zazwyczaj w lab. norma homocysteiny jest do 10, ale jeśli planujesz się starać to najlepiej byś zbiła ją do około 5.

@zosiak - jak u Ciebie?

@marshia - Ty nasza matematyczko... :D Ja co cykl liczyłam na kiedy bym miała termin. Teraz już też wiem, że w 2018 nie urodzę:/

@Destino - co za słodki bobofrutek!!! <3 ile on już ma? :)

@czarna_mala - a co to kochana jest to Dong Quai??? Pierwsze słyszę ;p

@zosiak - ciężko jest z orzechami brazyliskimi gdzieś od grudnia bo to orzechy sezonowe, już w paru sklepach mi tak powiedzieli. Latem/jesieniom np. kupowałam paczki 200g za około 10 zł, a teraz te same paczki są za 18 zł :/

@iveo - kciuki za wizytę. denerwujesz się?

reklama
@Marthi dong quai to zioła generalnie. Są tez w formie tabletek i ponoć cuda dzialają. Ja też się oststnio tym zainteresowałam i zastanawiam się czy sobie nie kupić na następny cykl. Wit e na mnie nue działa, koenzym tez, wiec może to będzie strzał w 10.

Do góry