reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Maciejka78 @magda1208 dziękuję za wywołanie u nas wszystko ok
zaraz zaczynam 29tydzien tylko od soboty zaczęły puchnac stopy kostki w środę mam wizytę jutro badania więc wszystkiego się dowiem dodam że od rana do 14 ciągle chodzę taką mam firmę niestety może macie jakieś sposoby żeby opuchlizna schodziła wieczorem mocze sobie stopy w chłodnej wodzie

reklama
@marshia heh kochana jeszcze tydzien do @. Nie nakrecam sie. Ja za Ciebie tez. Pije caly czas inofem, mialam owu tylko po nim, bez zadnych wspomagaczy. Moze tego sprobujesz?

Hejo. Dostałam wynik Homocysteiny, ale nie mam do niego normy.
Noo wynik to 9.99 umol/l
Kojarzy ktoś czy to ok?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia heh kochana jeszcze tydzien do @. Nie nakrecam sie. Ja za Ciebie tez. Pije caly czas inofem, mialam owu tylko po nim, bez zadnych wspomagaczy. Moze tego sprobujesz?

Pije od 3 lat już chyba :) dzień w dzień, miesiąc w miesiąc. Normalnie owu mam ładne, tyljo ten accofil schrzanił sprawę. Trudno. Nie urodzę dziecka w wieku 40 lat już ;) Nijak się nie załapię, choć jeszcze ostatnio robiłam jakieś wyliczenia ;) Teraz już jestem w stanie odczekać cykl, dwa, byle wszystko wróciło do normy.
@Destino a jak nasz królewicz? Wszystko absolutnue ok?

@marshia narazie wszystko w normie. Cieplo i ciagle wisi na cycu. Znow brodawki bola... rozwazam butelke z woda do picia. A tu najswiezsze widoki
1523294878655.jpg

Załączniki

• 1523294878655.jpg
    1523294878655.jpg
    726,2 KB · Wyświetleń: 387
@marshia damy rade ja w maju bede ryczaca 30 tez chcialam do 30 urodzic ale najwazniejsze ze czuje sie na 25 lat:D
Naturalne wspomagacze na sluz owulke jajeczka piszcie co tam bierzecie??? Wino mkgdaly siemie albo inne .

reklama
@marshia damy rade ja w maju bede ryczaca 30 tez chcialam do 30 urodzic ale najwazniejsze ze czuje sie na 25 lat:D
Naturalne wspomagacze na sluz owulke jajeczka piszcie co tam bierzecie??? Wino mkgdaly siemie albo inne .
Woda, woda, dużo wody [emoji4]
Do tego wesiolek, len, witamina b6,
Trzy dni przed i po owulacji plaster świeżego ananasa dziennie, orzechy, wino, ale niestety najlepiej nie słodkie, Na jajeczka do owulacjo koenzym q10,słyszałam też że po owulacji lepiej jest jeść więcej ciepłych posiłków.

Do góry