reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jestem i ja.
Ciezko mi znaleźć czas na czytanie a na pisanie to juz w ogóle :) M pojechal w trase a ja staram sie ogarniac moja trójce :) Madzia robi sie klusia. W tydzień przytyla 700g gdzue wczesniej 200g wiec jest progres, co mnie bardzo cieszy. Adamowi ida 4 i 5 i jest armagedon. W nocy wierci sie jak wsza, placze, jesc nie chce. Oliwka chodzi do przedszkola bo bardzo tesknila za kolezankami. A ja nie mialam serca jek trzymac na sile w domu. Jakos staram sie wszystko ogarnac chociaz szalu nie ma.
Cdn
Do idealu mi jeszcze daleko :p ale staram sie jak mogę :)
Nafoczka ja dla.mnie diagnoza nadwyrost. Nie wszyscy są piekielnie zdolni. Ja np w halasie nic nie zrobie, bo nie potrafie sie skupić. Moze warto zaciągnąć opinii u innego lekarza?
Co do Twoich sukieneczek. Juz Ci pisalam. Najwazniejsze, ze podjeliscie decyzję, że chcecie kolejne dziecko. Reszta przyjdzie sama.
O staraczkach ciagle pamiętam. Ja juz zapomnialam jak to bylo podczas staran. Ten okres czekania na II i pitem strach o ciążę... ehh zycze Wam, zebyscie tak jak ja zapomnialy.

Ostatnia edycja:
Jestem i ja.
Ciezko mi znaleźć czas na czytanie a na pisanie to juz w ogóle :) M pojechal w trase a ja staram sie ogarniac moja trójce :) Madzia robi sie klusia. W tydzień przytyla 700g gdzue wczesniej 200g wiec jest progres, co mnie bardzo cieszy. Adamowi ida 4 i 5 i jest armagedon. W nocy wierci sie jak wsza, placze, jesc nie chce. Oliwka chodzi do przedszkola bo bardzo tesknila za kolezankami. A ja nie mialam serca jek trzymac na sile w domu. Jakos staram sie wszystko ogarnac chociaz szalu nie ma.
Cdn

No to powodzenia dużo sił i wytrwałości.

@Marthi Nati ma niecale 3 miesiace. Rosnie jak na drozdzach

@nafoczka dobrze, ze teraz zrobicie terapie. Im mlodszy uklad nerwowy tym szybciej lapie.

@bobasek1990 to zalezy jak ci dzidzia rosnie. Ja wiedzialam, ze mam duzego dzieciaka, wiec na 56 kupilam dla szpitalnej formalnosci i wiele nie zalozylam od razu. My od poczatku liczylismy na 62. I musisz zwrocic uwage na rozna numeracje. Smyk ma klasyczna, pepco raz zawyzona, raz zanizona raz rowna, primark i lidl ma wieksze niz normalnie, nexta, h&m, czy zary nie kupowalam, to nie wiem. Polecam spiochy i body primarka. Swietna bawelna. A nsjlepsze na poczatek sa body kopertowe.

@zosiak brazylijskie sa w auchanie

@Kwiatuszekk23 dla mnie i tak jestes bohaterem. Ja ledwo jednego obrabiam [emoji3]

@bobasek1990 kup kilka rzeczy na 56 moja Zosia chodziła w tym rozmiarze ok 3 miesiące ważyła 2900 jak wychodziliśmy że szpitala mimo że miała 56 cm to wszystko za duże było

@iveo powiedz na recepcji może podejdą do Maliny i on cię zbada i da leki u mnie tak ra było ale jeśli się nie uda to poproś młodziaka. Kiedy wizyta bardzo mocno trzymam kciuki daj znak co i jak.

@nafoczka kciuki kochana

@Kwiatuszekk23 oj ciężko ci na pewno

@mała79 gratki za jajowód czytałam ale nie wiem czy gratylowałam. U mnie w Lidlu są i Auchan też

U nas Zosia waży 7800 jest duża i marudny haha od wczoraj jeździ w spacerówce i jest zachwycona zielenią pozdrawiamy wszystkie ciocie

@bobasek1990 kup kilka rzeczy na 56 moja Zosia chodziła w tym rozmiarze ok 3 miesiące ważyła 2900 jak wychodziliśmy że szpitala mimo że miała 56 cm to wszystko za duże było

@iveo powiedz na recepcji może podejdą do Maliny i on cię zbada i da leki u mnie tak ra było ale jeśli się nie uda to poproś młodziaka. Kiedy wizyta bardzo mocno trzymam kciuki daj znak co i jak.

@nafoczka kciuki kochana

@Kwiatuszekk23 oj ciężko ci na pewno

@mała79 gratki za jajowód czytałam ale nie wiem czy gratylowałam. U mnie w Lidlu są i Auchan też

U nas Zosia waży 7800 jest duża i marudny haha od wczoraj jeździ w spacerówce i jest zachwycona zielenią pozdrawiamy wszystkie ciocie

Super proszę ucałować Zosieńkę od cioci Magdy.

@marshia - muszę obczaić zatem ten Dong.

@reqiem - powodzonka zatem! :*

@zosiak - mam nadzieję, że laparo nie będzie konieczna jednak! trzymaj się cieplutko i w razie w pisz nam tu :) Ja laparo nie miałam ale wiele dziewczyn tak, więc na pewno Ci w razie czego doradzą i napiszą co i jak :*

@Kwiatuszekk23 - dużo zdrówka, sił i słonka dla Ciebie.

@Destino - ale ten czas leci :O masakra :) Zaraz Nataniel skończy roczek :O :p

@Porzeczka1234 - ale duuuża już Zosienka :)

reklama
@Marthi poczekaj.... roczek... co prawda czas mi teraz ucieka blyskawicznie, ale juz roczek? [emoji4][emoji3][emoji3] Na jego roczek to ty i inne dziewczyny bede sie chwalic brzuszkami. Tegowam zycze

Do góry