reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka na kiedy masz termin? Ja na 15-go dopiero.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś mam 25dc wiec jakieś 3 dni (przy obecnych @) ale bobosexy były 2 tyg temu wiec by już coś się działo :)
W gruncie rzeczy dużo się teraz u mnie dzieje wiec może i lepiej ;)
Tak @Maciejka78 ja testowałam ale się nie liczy ;)

@olaa90 bo ja innego pomyslu nie mam co to moze byc. W kazdym razie zycze Ci milego zaskoczenia ;). Ja mialam brazowe plamienia zazwyczaj 2 dni przed @ i czasami po ale jak mowisz, ze na @ duzo za wczesnie ...
Ja czuje sie dobrze jestesmy po usg w 30 t.c. i pomiary oraz przeplywy ok tylko brzuszek z wymiarow odpowiada za 29 tc tj o tydzien mniejszy niz reszta pomiarow malenkiej. Wczesniej tak nie bylo. Lekarz nie kazal sie tym przejmowac ale wiadomo matka wariatka zaczela sie przejmowac i dzieki pomocy naszych forumowych Mamus zwiekszylam podaz nabialu. Chce troche podtuczyc malenka siebie przy okazji tez zapewne ;)

Dziewczyny strzykawkowe:* z lewej strony super mi sie robi zastrzyki ale z prawej chcialam raz i zrobil mi sie maly siniaczek wielkosci pieprzyka. Mam wrazenie ze lepiej by mi bylo lapac fald skory druga reka, prawa reka i wstrzykiwac lewa..ale nie wiem czy dam tak rade..czy wy tez tak macie? Czy po drugiej stronie robicie tak samo czy lapiecie druga reka? Buziaki:*

@Totois30 przeciez zastrzyk robisz dokładnie tak samo, niezależnie po której stronie brzucha, czy nawet na którym udzie. Nie zmieniasz przecież ręki, tylko robisz to albo po
Prawej stronie pępka, albo po lewej.
Siniaki jak pieprzyki są normalnym objawem.

@Totois30 ja jestem praworeczna to zawsze lapie fald skory lewa reka a strzykawka operuje prawa niezaleznie gdzie wstrzykuje. Siniaki i pecherze to niestety normalka na siniaki mi chyba pomoglo wolniejsze wstrzykiwanie choc i tak czasem sie sinior pojawi.

@marshia tylko wlasnie mam wrazenie ze byloby mi wygodniej. .ze jak lapie lewa po lewej to jakos lepiej zlapie niz lewa po prawej, ale raczej tego dobrze nie skoordynuje wiec musze sprobowac sie przemoc i zrobic po drugiej jeszcze raz bo robilam tylko raz i mam jedynego siniaczka i jakos mi nie idzie po drugiej stronie;)

@Totois30 siniaki jak pieprzyki to norma ja miałam duże siniaki a największe jak szybko wpuszczałam płyn wiec robiłam to powoli. Robiłam z jednej strony bo po drugiej mnie bolało. Musisz wyczuć gdzie jest Ci łatwiej.

reklama
Do góry