@burczuś , dziękuję że pytasz
w święta sobie pozwoliłam na kilka łyżeczek nutelli i bardzo tego żałowałam kolejne dwa dni. krew z dbytu, ból niesamowity..nie tknę do końca ciąży nic co ma kakao. Twardnień mniej po zmianie magnezu na asmag forte.
@iveo , polecam! Ja biorę 3-4tabsy dziennie. Marcelinka (już raczej postanowione) tradycyjnie stresuje mnie swoimi nieregularnymi ruchami, mimo że to 25tc, ale staram sie już tak nie panikować. Dwa dni temu chyba się odwróciła nogami w dół i plecami do mojego brzucha, bo czuję mega słabo i raczej tylko w pachwinach albo poniżej linii majtek. Miałam nadzieję,że dzisiejsza glukoza ją ożywi, ale na moją Gwiazdę takie cuda nie działają
w piątek wizyta, mam nadzieję,że ładnie rośnie.
A co u Ciebie
@burczuś ?
@Marthi ,
@dżoasia , przykro mi
@Totois30 , piękna beta, kciuki za dalszy rozwój!
@nafoczka ,kciuki za kreseczki, jeszcze jest wcześnie
któraś jeszcze testuje?
@smerfik88 , gdzie jesteś?
@magda1208 , trzymam kciuki za kurs i ...nie tylko :*
@zosiak , ja po sterydzie puchłam na twarzy, teraz jak nie biorę , wyglądam znacznie lepiej..nie mogłam patrzeć na swoją buzię, wyglądała jak księżyc w pełni. Mam też gorsze owłosienie, nie wiem skąd wezmę tyle hasju na laser, bo już chyba tylko to mi zostało
brzuch mnie nie bolał. Ja brałam metypred, on ponoć ma mniej skutków niż encorton.
Pomożecie mi zinterpretować krzywą? Wszystko w normie, tyle że po 2h cukier wyższy niż po godzinie i nie wiem czy to normalne:
0: 4,38
1h: 9,08
2h: 9,23