reklama
Marthi
Fanka BB :)
@nafoczka - kciuki!
@Maciejka78 - dziękuję kochana za słowa otuchy. Jak zwiększyłam dawkę o połowę na własną rękę przez święta i zbadałam po 2 dniach tsh to mi już spadło do 1,92.
@8Ania8 - u mnie ft4 teraz jak badałam to w normie.
@Maciejka78 - dziękuję kochana za słowa otuchy. Jak zwiększyłam dawkę o połowę na własną rękę przez święta i zbadałam po 2 dniach tsh to mi już spadło do 1,92.
Robiłam testa i nawet jakbym go ultrafioletem przeswietlała to by był biały 9dpo@nafoczka - kciuki!
dżoasia
Ja się już niestety odkropkowałam
Wczoraj była beta, tzn nie było jej, bo nawet nie drgnęła. Kopara mi opadła, że do tej pory zębów z podłogi pozbierać nie mogę. Zawiodło w najmniej oczekiwanym miejscu... Bo to, że naturalnej ciąży u mnie brakowało to jedno, ale przy ivf każdy transfer się kończył implantacją, a tu teraz doopa straszna.
Ale, żeby się nie opierdzielać za bardzo to już pisałam do Paśnika, będę się prawdopodobnie szczepić i na 19 kwietnia wizyta w nowej klinice. Teraz trza iść do księdza poprosić o składkę parafialną
Marthi
@nafoczka - 9 dpo, to wiesz... mi w 1 ciąży wyszedł sikaniec dopiero w 41 dc...czyli jakieś 23dpo. Ja robiłam teraz bete w sobotę - 0,1, wczoraj w innym labie 2,39. także znoooowu lipton. Dzisiaj 32dc, 13 dpo. :/ Dupek i encorton odstawione, czekam na @...
@dżoasia - szkoda, że się nie udało rozumiem Twój ból doskonale...
@dżoasia - szkoda, że się nie udało rozumiem Twój ból doskonale...
dżoasia
Ty kochana poczekaj z tym odstawianiem leków, przecież coś ci się zaczyna ruszać ta beta. To, że jest poniżej 5 to nie znaczy, że nie urośnie. W końcu żeby była wysoka, to najpierw musi być niska We jutro powtórz albo nawet jeszcze dzisiaj
reklama
Podziel się: