reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Portia trzymamy mocno kciuki za jutrzejsza betę &&&&&&

Iris za Twoje usg również &&&&& Który to już tydzień? Bo ja z tel to nie widzę suwaczkow.

Alusia dzięki, czuje się dobrze. Oczywiście jak zawsze jestem senna u nic poza tym. Z FRankiem to miałam dwa dni popołudniowe mdłości, to wszystko. Teraz nic póki co, jest jeszcze bardzo wcześnie :-)

reklama
Iris po wizycie melduj sie zaraz! Trzymamy mocno kciuki.

Glupia jestem, ze tak sie nakrecam. Schize mam, ze teraz jeszcze bede miala problemy z zajsciem i nagle poczulam sie... staro

Esperanza - przepływy jak marzenie:). Jerzak uznaje normę do 2,5. Ja przed leczeniem miałam sporo powyżej 3, w okolicach 4.Po leczeniu 2,4 i 2,8 chyba??? i J pozwoliła sie starać. Co do metypredu potwierdzam - ja na nim nawet schudłam. Natomiast po encortonie w dawce 1 mg (na alergie) popowiekszały mi się węzły chłonne i niestety zatrzymywała się woda.
Gratuluję dobrych wyników kolonoskopii.

Portia - a leć na betę, będziemy mieć kolejny cudzik na święta:)

Pozdrawiam serdecznie.

Portia jakie staro? My mieliśmy problemy z zajściem ale w koncu po 3 latach cos zaskoczyło. Mam nadzieję że swoje 35 urodziny spędzę w dwupaku ;) mam je w maju.
U mnie jutro będzie 8t6d. Zatem konczymy 9 tydzień :)
Esperanza super wyniki ;) ja na encortonie schudla 2 kg :( bylo 51 jest 49.
Portia o ktorej będziesz miala wyniki?

Esperanza super że tak dobrze Ci wszystko wyszło:-)

Portia wierz mi że nie jest za wcześnie na betę, nie wiem czy doczytałaś mój wpis ale ja badałam betę 9dpo. Mocne kciuki, jestem myślami:tak:

Iris silny ten Twój cudzik, nie może być inaczej jak tylko dobrze;-)

Alusiu dzięki kochana za pamięć, no to będą nasze pierwsze wspólne święta z Basią i po prostu nie mogę w to nadal uwierzyć że ją mam a jeszcze rok temu nie miałam. Coś niesamowitego!!

Ja dzisiaj kończę 33 lata, wiek Chrystusowy i w to też nie wierzę hehehe

Enya wszystkiego najlepszego!!!
Dzieki dziewuszki za wysluchanie moich smetow. Nie mam sie komu wyzalic;) Zrobie bete kolo 13 wiec pod wieczor powinny byc wyniki.

Dobrej nocki:*

Enya- wszystkiego naj... życzę Ci z całego serca. Naszą "forumową mamą" też jesteś bo w końcu to tutaj zaczęło sie od Ciebie. Pamietam jak dziś gdy przeczytałam o tobie- zdesperowana po powrocie ze szpitala- a potem bum urodziłaś córcię.. i jak patrze jak jej suwaczek sie przesuwa do przodu to widze jak i mój czas biegnie... może nowy rok okarze się łaskawszy i swoje 33 też bede mieć pełne nadziei..

Iris, Portia trzymam za was mocno &&& :*
Nutka- zostane z Tobą ;* będziemy klikać :-)

reklama
Do góry