reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzieki Olusia! Jak cos to sie odezwe. Na encorton sama zdobylam juz recepte ale chcialabym, zeby jakis lekarz poparl "moj" zestaw a nie tak na wlasna reke brac. Denerwujace...:/

Tak bardzo bym chciala zeby ta beta juz wyszla i zeby tym razem sie udalo.

Usciski!!

Update: No i oczywiscie wyniki bety ≤ 1,2 :-( Nie wiem czemu ja liczylam na cos innego? Zapytam jak dwuletnie dziecko - czy jest jakas opcja, ze ten wynik jeszcze sie zmieni? Pytam ze wzgledu na to, ze chcialabym odstawic dupka i luteine...

Iris jak tam po badaniach?

Ostatnia edycja:
reklama
Portia przykro mi. :(
U nas z dzidziem wszystko ok. Napisałam przed chwila długiego posta i mi wcielo.
Kruszynka ma 25 mm i wg usg to juz 9t2d. Serduszko bije 182 ud / min, trochę szybko. Ale lekarz twierdził ze wszystko jest ok, na tym etapie nie trzeba się martwić.
Kosmowka na scianie przedniej ale w miejscu przyczepu pepowiny widać jakieś zgrubienie. :( musimy to kontrolować.

Ostatnia edycja:
Portia strasznie mi przykro..:-(a ktory to twoj dzien?

Iris gratuluje udanej wizyty... na pewno wszystko bedzie dobrze... :tak:

Kruszka to sie tobie udalo z tym ciastem ! ;-)

Olusia 12 po ovitrelle czyli 10/11 dpo.

No nic musze jakos wyluzowac w nastepnym cyklu bo zwariuje;)

U nas tez straszne wiatry, 3 razy pradu nie bylo.

Portia pytasz czy jeszcze coś może być, powiem Ci, ze ja dopóki nie muszę użyć podpaski to zawsze mam nadzieje.

Olusia no udało udało :-) A reszta leży i czeka. Awaria poważna, więc nie wiem czy dziś coś w ogóle będzie.

Iris strasznie sie cieszę... Wiedziałam ze będzie ok ;)
Portia ja podobnie myśle jak Kruszka... Póki nie ma @ wszystko sie może zdążyć...
Felus jeśli chodzi o wlewy to ja tez nie pomogę... Zielona w tym temacie jestem...
Ktoś pytał o sterydy... Ja biorę na własna rękę bo jakoś nie złożyło sie żeby jakiś lekarz mi go przepisał...

Kobietki moje. Na razie jedt ok, ale niestety ta mała patologia pepowinowa jest troche niepokojaca. Lekarz na początku sugerował bloniasty przyczep pepowiny ale pozniej powiedzial ze musimy poczekac i mowil cos o jakims wlokniaku.

Ostatnia edycja:
Irys co do pepowiny nie pomoge takie podejzebie jest u Pietruchy.

Portia przykro mi
Felus ja noe pomoge
kruszka ja bez sterydu 2 corki na clexanie tylko i acard
Olusia.masz jakies wiesci od Zuli udziela sie u was?

reklama
kaira24 z tego co wiem... Zula z maluszkami jest w domu, maluszki przybieraja na wadze, ale sama Zula nie najlepiej zniosla porod, znieczulenie ale dochodzi do siebie.... miala zle parametry krwi... ale czuje sie juz lepiej....:tak:

Do góry