reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Olusia ja bralam lutinus i tez wyplywal. Tabletki giganty ;) a dzieciaczki pieknie Ci rosną. Byle tak dalej.
Kruszka gdybys potrzebowala luteiny 100 to mam kilka opakowan. Jestem na nia uczulona wiec i tak nie zuzyje.
Misiejek trochę zazdroszczę że synek już z tobą. Fajnie masz że grzeczny jest. Znajac moje szczęście ja nie będę miała grzecznego dziecka ;)
U mnie od dwóch dni poranne mdłości. ..

reklama
IiIris dziękuję, gin zapisał mi dupka, nigdy nie brałam.
Jestem po wizycie, przyjął mnie między pacjentkami. Zapisał właśnie dupka, acard, clexane i kilka tego co już brałam. Niestety bez refundacji... Kurcze no, wszystkie leki z wizytami to będzie ponad 600 zł miesięcznie szit. On nie ma podpisanej umowy z NFZ, ale gdybym chciała to wypisie mi papiery, by inny lekarz mógł wystawić R. Ech nie wiem. Na razie siedzę i leci kroplowka, a mi się oczy zamykają. Spałam 5 h przez mojego nicponia ;-) Kolejna wizyta 3 stycznia wraz z usg.

Olusia pięknie skarby rosną :-) A wszyscy pewnie szczęśliwi,ze to dwojeczka :-)

Misiejek fajnie, że sobie radzicie. F niestety miał kolki, ale jakoś sobie radzilismy. M, który w piątki pracuje krótko pędził zawsze do domu, by zabrać F na spacer. Tęsknił, Twój pewnie też tęskni :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Misiejek cudnie ze Jasiek taki grzeczny... :) ależ jestem szczęśliwa ze u Ciebie wszystko ok...

Olusia skarby juz na prawdę duże... Pełnia sZczescia.... I do tego parka... Idealnie !!

Macie jakieś wieści od zuli? Alokin?

Iris u mnie podobnie.... W pracy zorientowani mniej więcej przez te L4. Rodzina (poza moimi rodzicami i siostrami) wiedziała o 1 stracie... Potem owianemu to tajemnica, rodzina M do dyskretnych raczej nie należy... Ale czas wigilii jest takim specjalnym czasem.... Mój M tez nie chce jakoś ciagle tego ukrywać... A tak jak piszesz pomoc i zrozumienie w najbLizszym czasie będzie pewnie potrzebne... Mam nadzieje ze tłumaczyć najgorszego juz nie będę musieć... Nie tym razem...
Z silnikiem to ja tez mam kolorowy brzusio... Fioletowo żółto zielony.... :)
Ja wizytę mam dopiero 5 stycznia... Wiec Kruszka troszkę podobnie do Ciebie ...

Ściskam wszystkie dziewczyny bardzo mocno

Raptus ja co 2 miesiące brałam szczepionkę przypominającą ale ja miałam MLR=0. Zaczęłam się starać w październiku a w styczniu zaszłam w ciążę z Basiulą:)

Olusiu te Twoje dzieciątko to już prawdziwe giganty:)

Misiejku moje obie dziewczyny nie miały kolek i wiem jakie to szczęście:) Super że Jasiu dobrze sie chowa!!!:-)

Kurszka eppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaa ale wiesci :-) To bedziesz miec wesole swieta, SUPER!! Duzo sily i spokoju Kochana :*

Nut pytalas o przeplywy: prawy 2,4 lewy 2,0
Proszę pacjentki prof Jerzak o podawanie swoich wynikow, bo jestem ciekawa czy przypisze mi Gluco. Będę wdzięczna. Przyznam sie, ze bardzo nie chce brac kolejnego leku i mam nadzieje, ze uzna te wyniki za dobre. Jak myślicie? Wizyte mam 8/01 i odebralam juz wyniki gastro i kolonoskopii i nie mam Celiakii :tak: Bardzo sie ciesze.
No i troche podpytywalam wszystkich lekarzy jak leci o wybór sterydu, bo od jednej lekarki dostalam Encorton, a od drugiej Metypred no i zostaje przy tym drugim. Ponoc jest udoskonalony i dzieki temu nie zatrzymuje tak wody w organizmie i jest łagodniejszy.

Dziewczyny nakreciłam się już nieźle….Chyba jutro pojde na bete, zeby w razie watpliwosci moc ja jeszcze powtorzyc 24.12. To bedzie 12 dzien po Ovitrelle i mam nadzieje, ze to nie za wczesnie:confused: Zrobil nam sie taki piekny ciazowy watek teraz, ze licze ze moze i ja sie zalapie:sorry:

Jutro tez ide do nowego gina. Zobaczymy co powie.

Sciskam mocno!

Portia trzymam kciuki i nie zapeszam.

Ja mam jutro usg. Jejku nawet nie chcę o tym myśleć. Dzis raczej spokojnie nie pośpię.

Portia kciukasy zaciśnięte.... Ale było by fajowo.... &&&&&

Iris będzie dobrze bo masz waleczna dzidzie pod serduszkiem.... Odezwij sie po tym usg bo będę razem z Tobą przezywać :)

Kruszka jak jak kochana sie cZujesz?

Kaira, aditka, alokin, Misiejek, Zula, Neli, Enya hmmm kogoś pominęłam jeszcze ... W Waszym przypadku to będę święta z prawdziwym cudem :)

reklama
Nut ty sie nie martw będzie Was więcej, choc opczywiścieżycze Wam z całęgo serca żeby każdej sie coc przyplątało :p
NELI???

Do góry