reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

pozdrawiam wszystkie ,podczytuje was ale nie pisałam, podobnie jak wiekszosc mam problem immunologiczny 3 razy poroniłam teraz bede podchodzic do 7 procedury [ostatniej] mam zalecenia od dubrawskiego na wlewy z kiovig ale zanim podejme decyzje chciałabym uzyskac troche informacji na ten temat czy sa tu dziewczyny ktore stosowaly wlewy bede wdzieczna za wszelkie infirmacje ,trzymam kciuki za pozytywne bety pozdrawiam

reklama
Witaj Felus;) Ja niestety zupelnie nie w temacie wlewow. Ale dziewczyny na pewno pomoga.

Ja na fali totalnego nakrecenia zrobilam rano sikanca i... oczywiscie wyszedl negatywny.

Witaj Felus. Ja tez nie jestem zaznajomiona z wlewami.
Portia :( może jeszcze za wcześnie na sikanca?
Oby dzisiaj nie był blue monday :(

Enya wszystkiego najpiękniejszego, zdrowia i szczęśliwej rodzinki :)
Iris zaciskam kciuki za usg :*
Portia na sikańca trochę wcześnie, mnie też nie wychodziły :)

Enya wszystkiego najlepszego:-):-):-):-):-) i buziaczki dla twoich dzieciaczków :-) cudowne swieta was czekają ja mam nadzieję ze na zajączka bedę tuliła juz swojego synusia

Portia poczekaj jeszcze troche 3 mam kciuki za bete

Iris czekam na dobre wieści z usg:-):-)

Misiajek fajnie że Jasiek jest grzeczny:-)

Felus tutaj na tym forum nikt nie miał wlewu z kiovigu jedynie z intralipidu ma Kruszka działanie podobne a o niebo tańsze
ja miałam mieć 2 wlewy z kiovigu w poznaniu jeden za 4500zł ale nie zdecydowałam sie na nie ja miałam szczepionki ktore mi nie pomogły po nich własnie proponowali mi wlewy ale ja postanowiłam sprbowac jeszcze na żelaznym zestawie encorton plus leki przeciwzakrzepowe no i udało sie jestem w 24 tc

Reszte dziewczyn pozdrawiam

Iris kiedy idziesz do lekarza? Znowu jakos wieczorem?

Portia zrobiłaś już tą betę?

Dziewczyny czy każda z Was w ciąży bierze steryd? Bo ja nie i nie będę brac, bo gin nie proponował a i tak już sporo sobie dodałam.

O, to sie ciesze, ze przeplywy mam takie dobre :-) Jak dobrze Was miec zeby sie dowiedziec hihi :rofl2: mam nadzieje, ze na sile nie bedzie mi dawac Gluco.
Co do sterydu, to mi tez prof Jerzak nie daje i szukalam lekarza, ktory mi da i znalazlam. Cos jest z moja immuno nie tak no i ANA wybily w kosmos wiec trzeba je czyms uspokoic. Z takiego zalozenia wychodze.
Milego poniedziałku wszystkim! :)

Kruszka wizytę mam znow o 17. Dzisiaj u mnie koszmar jakiś. Mdłości i wymioty od samego rana do tej pory nie przeszły.

Ostatnia edycja:
Beta zrobiona. Wyniki za 5 godzin ;) ale jakos nie mam wielkich zludzen....

Bylam tez u mojej"starej" lekarki. Bez rewelacji. Encortonu nie da, nawet recepty na clexane nie wypisala wrrr

Wieczorem jeszcze jedna wizyta mnie czeka. Moze pojdzie lepiej.

reklama
portia kciuki za wysoka bete !!:tak:ja mam na zbyciu lutke i fragmin opakowanie cale ! jak cos...

Iris34 kciuki za wizyte !!:tak:

Kruszka ja nie biore sterydow... :tak:

Enya wszystkiego najlepszego
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Do góry