pozdrawiam wszystkie ,podczytuje was ale nie pisałam, podobnie jak wiekszosc mam problem immunologiczny 3 razy poroniłam teraz bede podchodzic do 7 procedury [ostatniej] mam zalecenia od dubrawskiego na wlewy z kiovig ale zanim podejme decyzje chciałabym uzyskac troche informacji na ten temat czy sa tu dziewczyny ktore stosowaly wlewy bede wdzieczna za wszelkie infirmacje ,trzymam kciuki za pozytywne bety pozdrawiam
reklama
Enya wszystkiego najlepszego:-):-):-):-):-) i buziaczki dla twoich dzieciaczków :-) cudowne swieta was czekają ja mam nadzieję ze na zajączka bedę tuliła juz swojego synusia
Portia poczekaj jeszcze troche 3 mam kciuki za bete
Iris czekam na dobre wieści z usg:-):-)
Misiajek fajnie że Jasiek jest grzeczny:-)
Felus tutaj na tym forum nikt nie miał wlewu z kiovigu jedynie z intralipidu ma Kruszka działanie podobne a o niebo tańsze
ja miałam mieć 2 wlewy z kiovigu w poznaniu jeden za 4500zł ale nie zdecydowałam sie na nie ja miałam szczepionki ktore mi nie pomogły po nich własnie proponowali mi wlewy ale ja postanowiłam sprbowac jeszcze na żelaznym zestawie encorton plus leki przeciwzakrzepowe no i udało sie jestem w 24 tc
Reszte dziewczyn pozdrawiam
Portia poczekaj jeszcze troche 3 mam kciuki za bete
Iris czekam na dobre wieści z usg:-):-)
Misiajek fajnie że Jasiek jest grzeczny:-)
Felus tutaj na tym forum nikt nie miał wlewu z kiovigu jedynie z intralipidu ma Kruszka działanie podobne a o niebo tańsze
ja miałam mieć 2 wlewy z kiovigu w poznaniu jeden za 4500zł ale nie zdecydowałam sie na nie ja miałam szczepionki ktore mi nie pomogły po nich własnie proponowali mi wlewy ale ja postanowiłam sprbowac jeszcze na żelaznym zestawie encorton plus leki przeciwzakrzepowe no i udało sie jestem w 24 tc
Reszte dziewczyn pozdrawiam
G
gość 94049
Gość
Iris kiedy idziesz do lekarza? Znowu jakos wieczorem?
Portia zrobiłaś już tą betę?
Dziewczyny czy każda z Was w ciąży bierze steryd? Bo ja nie i nie będę brac, bo gin nie proponował a i tak już sporo sobie dodałam.
Portia zrobiłaś już tą betę?
Dziewczyny czy każda z Was w ciąży bierze steryd? Bo ja nie i nie będę brac, bo gin nie proponował a i tak już sporo sobie dodałam.
Esperanza86
Fanka BB :)
O, to sie ciesze, ze przeplywy mam takie dobre :-) Jak dobrze Was miec zeby sie dowiedziec hihi mam nadzieje, ze na sile nie bedzie mi dawac Gluco.
Co do sterydu, to mi tez prof Jerzak nie daje i szukalam lekarza, ktory mi da i znalazlam. Cos jest z moja immuno nie tak no i ANA wybily w kosmos wiec trzeba je czyms uspokoic. Z takiego zalozenia wychodze.
Milego poniedziałku wszystkim!
Co do sterydu, to mi tez prof Jerzak nie daje i szukalam lekarza, ktory mi da i znalazlam. Cos jest z moja immuno nie tak no i ANA wybily w kosmos wiec trzeba je czyms uspokoic. Z takiego zalozenia wychodze.
Milego poniedziałku wszystkim!
Beta zrobiona. Wyniki za 5 godzin ale jakos nie mam wielkich zludzen....
Bylam tez u mojej"starej" lekarki. Bez rewelacji. Encortonu nie da, nawet recepty na clexane nie wypisala wrrr
Wieczorem jeszcze jedna wizyta mnie czeka. Moze pojdzie lepiej.
Bylam tez u mojej"starej" lekarki. Bez rewelacji. Encortonu nie da, nawet recepty na clexane nie wypisala wrrr
Wieczorem jeszcze jedna wizyta mnie czeka. Moze pojdzie lepiej.
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Podziel się: