reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@czarna_mala, wysokie te NK ale nie znam sie, sama boje sie ich robic [emoji33]Ale z tego co wiem Nk w miare latwo mozna doprowadzic przez leczenie. A wiec glowa do gory, z tego co pamietam to reszte badan mialas ok a wiec tragedii nie ma. Jak sie nazywa to badanie co robilas?
Joasiu to aktywność komórek NK, robi się ją pod koniec cyklu :) uspokoiłam się już troszku. Jestem po dawce Intralipidu dzięki jednej dobrej Duszyczce z tego forum ;) [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@dzoasia ja na wczesnym etapie leczylam, stad wnioskuje, ze moze byc niebezpieczny dla dziecka, czy ciazy na wczesnym etapie
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ogolnie to jestem zdenerwowana. Niby na cytologii mam 2 ale moja gin pyta czy mialam kiedys badanie na hpv poniewaz znowu wyszedl stan zapalny a posiew czysty...

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

Ogolnie to jestem zdenerwowana. Niby na cytologii mam 2 ale moja gin pyta czy mialam kiedys badanie na hpv poniewaz znowu wyszedl stan zapalny a posiew czysty...

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana zrob sobie wymazy i posiewy na co tylko mozna, bo do procedury musisz miec TAM czysto, w novum strasznie tego pilnuja, dobrze, ze twoja dr zareagowala i kazala pobadac cos wiecej :)

Hello,
Wracam po weekendowej nieobecności!

@bertha - dziękuję za odpowiedź, kurcze - faktycznie jesteś zagadką. Ale tak jak mowisz - takie geny nie mogą się zmarnować!!! ;)

@matulkaa - cudna dzidzia!
@Funia90 - piękna Asia!
@Porzeczka1234 - Twoja niunia też cudowna!
@Destino - ahh ten nasz królewicz! <3
@agatush - śliczna!
@bea25ta - piękności!

@SOSENKA90 - dziewczyny Ci już podpowiedziały, więc ja się tylko z Tobą witam. Przykro mi, że w takich okolicznościach.

A u mnie... kolejny cykl + w przyszłym tyg. hsg mnie czeka... :/

Oki dzięki przejrze pozostałe wątki. Nie myślałam ze tu taki „ruch” na tym forum [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Joasiu to aktywność komórek NK, robi się ją pod koniec cyklu :) uspokoiłam się już troszku. Jestem po dawce Intralipidu dzięki jednej dobrej Duszyczce z tego forum ;) [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ja tez wczoraj leżałam i się podtuczałam :D u mnie już 3 razy zaliczone. Korci mnie, żeby sprawdzić NK, ale powstrzymuje mnie cena. Wywalić z czystej ciekawości 320 zeta to trochę burżujstwo :D.
@nafoczka zdrowka dla chłopaków.
@marzycielka81 kciuki za wizytę. Oby coś nowego wniosła :) W Invimedzie za 1 razem tez wymagali wszystkich posiewów, cytologii, wykazów itp. Potem już na szczęście nie :)

Do góry