reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
ProkocimDziewczyny teraz ja mam pytanie...gdzie zrobię w Krakowie badanie MLR i test LCT?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
burczuś
@czarna_mala ale ten Prokocim to co szpital? Dzielnica? Może masz jakis namiar na labo?
czarna_mala
Oj przepraszam Burczuniu, coś mi się przedstawiło, że Ty już tam byłaś w Krakowie, na dzielnicy Prokocim jest Uniwersytecki Szpital Dziecięcy i tam masz laboratorium gdzie robią takie badania odpłatnie i wysyłają potem wyniki na maila@czarna_mala ale ten Prokocim to co szpital? Dzielnica? Może masz jakis namiar na labo?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
olaa90
dziewczyny wpadlam tylko na chwilkę bo mam do oddania pierwszą wizytę u dr. Sydora 9 marca 16.00. Tylko że przyda się ona tej dziewczynie która ma zrobione allo mlr, test microcytotoksyczny, kir i ANA 1. Jak ANA 1 + to konieczne ANA 2, jak tez + to ANA 3. Są to badania wymagane na pierwszą wizytę. Ja reczej nie skorzystam bo stwierdziłam że najpierw spróbuję bliżej u Paśnika w Łodzi ztej racje, że jestem z Bydgoszczy. Poza tym jak patrze na wymagane badania, to dr Sydor jest chyba nastawiony na szczepienia a ja ich nie chce, więc kto chętny proszę o priv.
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. Też mi po głowie chodziła immunologia, ale lekarze tutaj twierdzą, ze cóż, to ja jestem niecierpliwa i powinnam po prostu tak sobie próbować i nie drążyć tematu. Napiszę dzisiaj do innych klinik w okolicy i znalazłam jedną babkę, która zajmuje się tematem poronień nawykowych. Widzę, że to nie jest popularny temat w klinikach nieplodności. Przynajmniej u mnie w okolicy
@Marthi mam 27 lat, prawie Mam jeszcze dużo czasu, teoretycznie. Ale mamy jeszcze dwie refundowane próby i na tym zakończymy. W sumie i tak zrobiliśmy już 3x ISCI, wydaliśmy masę pieniędzy, chcialabym po prostu zacząć żyć, nie myśleć o tym wszystkim. Ten rok po narodzinach mojego synka to był najpiękniejszy czas, nie myślalam o zabiegach, o tym czy się udało, po prostu czułam się wolna. Więc te 2 próby nas ograniczają z jednej strony, a z drugiej, jak już się nie będę starać, to też będę musiała pogodzić się z tym, co będzie i koniec
@Marthi mam 27 lat, prawie Mam jeszcze dużo czasu, teoretycznie. Ale mamy jeszcze dwie refundowane próby i na tym zakończymy. W sumie i tak zrobiliśmy już 3x ISCI, wydaliśmy masę pieniędzy, chcialabym po prostu zacząć żyć, nie myśleć o tym wszystkim. Ten rok po narodzinach mojego synka to był najpiękniejszy czas, nie myślalam o zabiegach, o tym czy się udało, po prostu czułam się wolna. Więc te 2 próby nas ograniczają z jednej strony, a z drugiej, jak już się nie będę starać, to też będę musiała pogodzić się z tym, co będzie i koniec
reklama
Podziel się: