reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia pamietam,ze ty miałaś jakieś przeciwciała (przy sm)? Mogłabyś wczytać się w moje i powiedzieć coś na ich temat :( ana 1 miałam ujemne 4 ms temu a teraz w ana 3 coś jest , czy możliwe ze w takim odstępie czasowym coś się podziało? :(

@olaa90 ja nie mam żadnych przeciwciał. SM okazuje się, ze ma wpływ na cytokiny u mnie, ale przeciwciała oszczędzone :) Dlatego nie mam wg Pasnika wskazania do sterydu, dostaję go tylko na wszelkie w. Także tutaj nie pomogę.
@zosiak beta niestety spada. Na pewno była już wyższa w muedzyvzasie i po prostu teraz osiągnęła podobny poziom jak wczesniej.

Też badałam fibrynogen ale to może że 3 albo 4 razy przez całą ciążę. Jak się czujesz kochana?

@marshia już starania? Remont jeszcze robicie bo może bobofrut remontowy? Jak mama

@Auri_a jak u Ciebie ?

@pixi.nova jesteś? Jakieś decyzje co do leczenia?

@mała79 kochana co z laparo?

Dziewczyny która się stara na wiosnę!!!!
jaaaaaaa się staram:p

@dżoasia chociaż jedna :p:D

@mała79 czekamy na efekty laparo ładnie Ci powiedział doktorek tyle pracy szczepienia itd a Ty się poddajesz trzymam mocno kciuki ale wiem , że będzie dobrze.

@smerfik88 ja bym wzięła metyle + pregnę plus a dlaczego chcesz brać 5 mg zwykłego kwasu???? Przypomnij masz mutację?

@zosiak beta spada!! To tą dziewczyna o którą się z mężem pokłóciłaś ?

@nafoczka zdrowia kochana dla wszystkich twoich domowników małych i tych większych

@Porzeczka1234 no zaluje ze sie poklocilam zdenerwowalam podnioslo mi sie cisnienie itp no i to ze bylam zazdrosna ale nigdy nie zycze nikomu straty bo sama to przeszlam i jest mi przykro , pozniej nawet sie ucieszylam ze bedzie bo kuzyna bardzo lubie i zycze mu szczescia ale tez kilka spraw sie nalozylo tego dnia bo wtedy dostalam wyniki o tej mutacji i akurat mi napisala ze jest w ciazy ona choc maz moj ja prosil by mi nic nie mowila.

reklama
@Porzeczka1234 no starają się raczej wszystkie, nie tylko @dżoasia :) A, ze zimowy zastój to nie nasza wina ;)
Pytałaś jak u mnie i mamy. Ja zaliczyłam biochemiczną. Mama - dziękuję - lekarze twierdzą, ze fantastycznie zareagowała na chemię. Morfologia po 2 pierwszych chemiach lepsza niż moja, próby wątrobowe jak u dziecka, marker nowotworowy wciąż wysoki, ale w tendencji spadkowej :). Teraz już za nami 2 kolejne, czyli łącznie 4. Walczymy :)

Do góry