reklama
olaa90
Fanka BB :)
marshia
@olaa90 ja nie mam żadnych przeciwciał. SM okazuje się, ze ma wpływ na cytokiny u mnie, ale przeciwciała oszczędzone Dlatego nie mam wg Pasnika wskazania do sterydu, dostaję go tylko na wszelkie w. Także tutaj nie pomogę.
@zosiak beta niestety spada. Na pewno była już wyższa w muedzyvzasie i po prostu teraz osiągnęła podobny poziom jak wczesniej.
@zosiak beta niestety spada. Na pewno była już wyższa w muedzyvzasie i po prostu teraz osiągnęła podobny poziom jak wczesniej.
D
Deleted member 170039
Gość
Dziekuje za odp
dżoasia
jaaaaaaa się staramTeż badałam fibrynogen ale to może że 3 albo 4 razy przez całą ciążę. Jak się czujesz kochana?
@marshia już starania? Remont jeszcze robicie bo może bobofrut remontowy? Jak mama
@Auri_a jak u Ciebie ?
@pixi.nova jesteś? Jakieś decyzje co do leczenia?
@mała79 kochana co z laparo?
Dziewczyny która się stara na wiosnę!!!!
Porzeczka1234
@dżoasia chociaż jedna
@mała79 czekamy na efekty laparo ładnie Ci powiedział doktorek tyle pracy szczepienia itd a Ty się poddajesz trzymam mocno kciuki ale wiem , że będzie dobrze.
@smerfik88 ja bym wzięła metyle + pregnę plus a dlaczego chcesz brać 5 mg zwykłego kwasu???? Przypomnij masz mutację?
@zosiak beta spada!! To tą dziewczyna o którą się z mężem pokłóciłaś ?
@nafoczka zdrowia kochana dla wszystkich twoich domowników małych i tych większych
@mała79 czekamy na efekty laparo ładnie Ci powiedział doktorek tyle pracy szczepienia itd a Ty się poddajesz trzymam mocno kciuki ale wiem , że będzie dobrze.
@smerfik88 ja bym wzięła metyle + pregnę plus a dlaczego chcesz brać 5 mg zwykłego kwasu???? Przypomnij masz mutację?
@zosiak beta spada!! To tą dziewczyna o którą się z mężem pokłóciłaś ?
@nafoczka zdrowia kochana dla wszystkich twoich domowników małych i tych większych
D
Deleted member 170039
Gość
@Porzeczka1234 no ta sama :/
przykro mi ja jeszcze do staraczek sie nie pisze wiec @dżoasia trzymam rowniez za Ciebie kciuki.
przykro mi ja jeszcze do staraczek sie nie pisze wiec @dżoasia trzymam rowniez za Ciebie kciuki.
Porzeczka1234
No to widzisz kochana czy warto było?? Nie my tylko naznaczone w okoł nas tez ronią . Pewnie jej strata nie przyniosła Ci ulgi ściskam Cię@Porzeczka1234 no ta sama :/
D
Deleted member 170039
Gość
@Porzeczka1234 no zaluje ze sie poklocilam zdenerwowalam podnioslo mi sie cisnienie itp no i to ze bylam zazdrosna ale nigdy nie zycze nikomu straty bo sama to przeszlam i jest mi przykro , pozniej nawet sie ucieszylam ze bedzie bo kuzyna bardzo lubie i zycze mu szczescia ale tez kilka spraw sie nalozylo tego dnia bo wtedy dostalam wyniki o tej mutacji i akurat mi napisala ze jest w ciazy ona choc maz moj ja prosil by mi nic nie mowila.
reklama
marshia
@Porzeczka1234 no starają się raczej wszystkie, nie tylko @dżoasia A, ze zimowy zastój to nie nasza wina
Pytałaś jak u mnie i mamy. Ja zaliczyłam biochemiczną. Mama - dziękuję - lekarze twierdzą, ze fantastycznie zareagowała na chemię. Morfologia po 2 pierwszych chemiach lepsza niż moja, próby wątrobowe jak u dziecka, marker nowotworowy wciąż wysoki, ale w tendencji spadkowej . Teraz już za nami 2 kolejne, czyli łącznie 4. Walczymy
Pytałaś jak u mnie i mamy. Ja zaliczyłam biochemiczną. Mama - dziękuję - lekarze twierdzą, ze fantastycznie zareagowała na chemię. Morfologia po 2 pierwszych chemiach lepsza niż moja, próby wątrobowe jak u dziecka, marker nowotworowy wciąż wysoki, ale w tendencji spadkowej . Teraz już za nami 2 kolejne, czyli łącznie 4. Walczymy
Podziel się: