reklama
olaa90
Fanka BB :)
@monia0208 czyli Ty tez masz problem z allo? Jakie u Ciebie leczenia kochana,jaki etap u Ciebie wogole?:;
Kochana może nie pamiętasz, ale w sumie podobnie byłyśmy w ciąży, zabieg miałam 18 grudnia usunięcia ciąży, to była moja 4 ciaza stracona, mam dziecko już, 6 lat córka będzie miała . Po ciąży pozamacicznej i dwóch ciazach biochemicznych, dr P kazał zrobić mi badania właśnie te, które Ty robisz . Wyszło problemy z kirami i allo 0% hamowania . Ciaza która nie dawno straciłam była bez stymulacji i bez leków na podtrzymanie ,niestety była wada i ja straciłam, narazie odpoczywam psychicznie ,nie wiem narazie jak długo .@monia0208 czyli Ty tez masz problem z allo? Jakie u Ciebie leczenia kochana,jaki etap u Ciebie wogole?:;
Miałam do wyboru szczepienia lub zestaw lekow,między innymi accofil.
olaa90
@monia0208 tak tak, pamietam to dokładnie właśnie dlatego pytam...ciekawa byłam co u Ciebie. A nk badalas? Jaki masz poziom? Spokój psychiczny to chyba połowa sukcesu,ja jak otwieram majla i otwieram plik z wynikiem to widzę wszystkie gwiazdy i nie mogę rak opanować- tak mnie to strasznie stresuje... bardzo się cieszę i jednocześnie pozytywnie zazdroszczę,ze już jedna córunie w domu masz... ;*
olaa90
@monia0208 rozumiem... a kiedy masz następna wizytę u niego? Muszę się do tego mentalnie przygotować o co pytać w ogóle... o ile dobeze pamietam to u Ciebie była wada tak? Pewnie to był przypadek i gdyby nie to,to wierze mocno ze było by Wszystko ok.. a mówił wam o tych szczepieniach? Rozważałaś to może?
olaa90
@monia0208 a teraz o ta ostatnia ciąże to długo się staraliście?
reklama
bertha
Ja z aktywnością wiem tylko tyle ze Paśnik mi powiedział ze mam niby dużo ale wciąż w normach (mam 33%). Same nk mam 8%.@Lili81 chyba nikt tutaj tego nie ogarnia nic, trzeba zostawić ta czarna magię dla lekarza...
Ja finalnie „namówiłam” go dopytując uparcie o mozliwosci leczenia na intralipid i accofil (jednorazowy zastrzyk). Ale generalnie on ta aktywnością jakoś mega się nie przejął.
@marzycielka81, @bertha - ja ostatio na telefon ściągnęłam aplikację FERTILITY FRIEND - jest po angielsku, ale genialna. Interpretuje Ci cykl, masz dużo opcji w niej itd. - mega polecam.
Do tej pory korzystałam natomiast z PERIOD CALENDAR ale nie jest ona super dokładna, wykresy temp. są np. o wiele lepsze na FF. Sprawdźcie koniecznie to FERTILITY FRIEND !
O! Ja chyba już szukałam ta appke kiedyś i nie było. Super. Juz ściągam
Ja myśle ze ovufriend tez niedługo zrobi appke na telefon. To by było super bo bym miała na telefonie i online wykres.
Podziel się: