reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Lili81 , zaczęłam leczyć io jakoś w połowie maja,najpierw dawka 500, potem zwiekszona do 1000. Biorę nadal, jakieś dwa tygodnie temu przeszłam na 500. Intralipid działa tylko na nk, a accofil ogólnie na układ immuno chyba, ja dostałam w sumie na 0% allo mlr i kiry. Do tego steryd, można powiedzieć,że na komórki nk :D

My po badaniach. Dziewczynka potwierdzona. 326gram. Zdrowa. W ogóle nie chciała współpracować, jakoś się kiepsko ułożyła do tych pomiarów wszystkich. Lekarka dociskała głowicą, że aż bolało,ale nie robiło to na niej szczególnego wrażenia :D Głowę ma już na wysokości mojego pępka :) łożysko dalej nisko,ale podniosło się 2mm, jest 1,5cm od szyjki, idzie chyba ku dobremu. Szyjka 4,8. Żeby nie było tak całkiem kolorowo, to przepływy prawej tętnicy macicznej w górnej normie...miała tak któraś? W lewej są w dolnej normie,ale to jest chyba okey. będę się trochę aktywować i mam nadzieję,że się poprawią. Na razie Mała rośnie prawidłowo,ale jest to do kontroli. Póki co zostaje clexane 0,4.
Cudowna Księżniczka :-) [emoji173]
Dziecwczyny ten ETRUZIL. to jest po prostu letrozol , w lamette są te same składniki i jest to samo tylko inna nazwa leku . Tak powiedział . Nie wiem ile kosztował musiałbym sprawdzić na paragonie ! Razem z jakimiś tabletkami na BV zapłaciłam 98 zł

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ściskam kciuki za Ciebie mocno :-) powodzenia :-)

@nafoczka super że z chłopcami lepiej :-) ja też bym chciała już wiosnę :-( chociaż z drugiej strony z moim wyglądem jak mały [emoji200] [emoji201] może powinnam się przenieść gdzieś gdzie wieczna zima jest :-p

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@matylda23 sliczna malutka. Dobre wiesci.

@nafoczka po hydroxyzynie faktycznie bys spala jak niemowle. Dobrze, ze u dzieciaczkow jest poprawa.

Jakich uzywacie kalkulatorow cyklu?

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka ja robie na enpr pl tez polecam, zresztą jest wrzucony na mój opis w watku o leczeniu

@agatush ja teraz ide do kosmetyczki na depilacje laserową ale ja to stara baba jestem ;)

@matylda23 wspaniale, ze córeczka piekna :)

PS Karol póki co ma zdiagnozowaną astme + alergie

@olaa90, to jestesmy na tym samym etapie. Rozumiem ze probujesz sie dowiedziec co nie gra przed kolejnym podejsciem, na jakim etapie poronilas? Rozumiem ze wiecej niz raz [emoji19]

@burczus, widzisz kazdy inaczej z tym okresem. Moje poronienie bylo na poczatku grudnia, i od tego momentu tylko brazowe plamienia. Teraz troche krwi zobaczylam i sie ucieszylam ze to juz to, ale teraz juz nie wiem bo duzo tego nie bylo a od wczoraj znow brazowo tylko i brudy wychodza a wiec sama nie wiem na jakim etapie jestem. Chyba musze sie jednak do gina wybrac.
Mam nadzieje ze Pasnik cos wymysli, ja czekam na wizyte 19 marca, tez jestem ciekawa jaki ma plan.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Marzycielka ja robie na enpr pl tez polecam, zresztą jest wrzucony na mój opis w watku o leczeniu

@agatush ja teraz ide do kosmetyczki na depilacje laserową ale ja to stara baba jestem ;)

Mój siostrzeniec tez miał astmę i alergie jak był mały ale teraz ma już 18 lat i zostały mu tylko jakieś alergie .
Pamietam jak kiedyś wszedł w żyto lub przenice to wrócił do domu z płaczem i cały opuchnięty ! Oczu nie było widać .
Ma zakaz palenia ale oczywiście w tym wieku to każdy chce wszystkiego spróbować !!!
Z tego z wiem to astma mu przeszła .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Foczusiu... Marzy mi się kosmetyczka :-D muszę się wyrwać. Kurczę w końcu jakiś konkret w sprawie Karolka. A na co alergia?

reklama
Foczusiu... Marzy mi się kosmetyczka :-D muszę się wyrwać. Kurczę w końcu jakiś konkret w sprawie Karolka. A na co alergia?

kosmetyczka, fryzjer, spa :D książki w rękach nie miałam od czasu ciąży ale ja to uparciuch straszny i zrealizuje wszystko :p
a póki co jak to @Destino pisała przerzuta i wypluta :)
Karol ma na kurz czyli generalnie na wszystko

Do góry