reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Na prośbę @olaa90 wklejam brzuchola , zarażajcie się! :*

Załączniki

• IMG_20180223_215026.jpg
    IMG_20180223_215026.jpg
    561 KB · Wyświetleń: 153
@matylda23 cuuuudny brzusio![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ślicznie wyglada. ile kg na plusie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Marthi , dziękuję :) wstyd mówić,bo już 7 !!! Trochę się martwię,że przytyję ze 30kg :( spoczynkowy tryb życia, może też trochę dupek i sterydy robią swoje.. ale wiem dla kogo to wszystko,potem się będę martwiła,żeby się zmieścić w drzwiach :D

@matylda23 ahhh daj spokoj![emoji173]️ jak za duzo przypakujesz to mi oddasz[emoji6] Brzuszek śliczniusi i nie ma co sie przejmowac teraz waga! [emoji8] dzidziuś najważniejszy i tyle! Dobranoc kochana![emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@matylda23 śliczny brzusio, Twój @Asia2104

@matulkaa - GRATULACJE JESZCZE RAZ!

@magda1208 Roxie nie wróci, szkoda ale taka jest prawda.

@Marthi naprawdę uważasz, że każdy jest traktowany tak samo? ;) Bo ja widzę, ze sukcesywnie z formu wycofują się dziewczyny, które po kolej czują się tutaj nie do końca miło widziane.... Forum ma być konkretem i wsparciem a nie gadaniem o tym co u kogo - tego duża część chciała. A jaki jest efekt? Jest cały czas to samo. Rozmowy toczą się nie tylko o badaniach, ale o prywacie też. Jedynie bez osób które widocznie były mało wygodne dla niektórych użytkowniczek i usunęły się w cień.

Do góry