reklama
Marthi
Fanka BB :)
@matylda23 cuuuudny brzusio![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ślicznie wyglada. ile kg na plusie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
matylda23
Marthi
@matylda23 ahhh daj spokoj![emoji173]️ jak za duzo przypakujesz to mi oddasz[emoji6] Brzuszek śliczniusi i nie ma co sie przejmowac teraz waga! [emoji8] dzidziuś najważniejszy i tyle! Dobranoc kochana![emoji4]
burczuś
@matylda23 zgrabnaś jak tralala i brzusio też
@matylda23 brzuszek piekny. Wage zgubisz przy karmieniu i bieganiu za dzidziolem. Teraz ciesz sie swoim brzuniem [emoji7]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Maciejka78
@czarna_mala Wszystkiego o czym marzysz Kobietko!!! Ufff zdążyłam przed 24:00
Dziewczęta super te Wasze domki dla Skarbów: )
Dziewczęta super te Wasze domki dla Skarbów: )
reklama
agatush
Moderatorka
@matylda23 śliczny brzusio, Twój @Asia2104
@matulkaa - GRATULACJE JESZCZE RAZ!
@magda1208 Roxie nie wróci, szkoda ale taka jest prawda.
@Marthi naprawdę uważasz, że każdy jest traktowany tak samo? Bo ja widzę, ze sukcesywnie z formu wycofują się dziewczyny, które po kolej czują się tutaj nie do końca miło widziane.... Forum ma być konkretem i wsparciem a nie gadaniem o tym co u kogo - tego duża część chciała. A jaki jest efekt? Jest cały czas to samo. Rozmowy toczą się nie tylko o badaniach, ale o prywacie też. Jedynie bez osób które widocznie były mało wygodne dla niektórych użytkowniczek i usunęły się w cień.
@matulkaa - GRATULACJE JESZCZE RAZ!
@magda1208 Roxie nie wróci, szkoda ale taka jest prawda.
@Marthi naprawdę uważasz, że każdy jest traktowany tak samo? Bo ja widzę, ze sukcesywnie z formu wycofują się dziewczyny, które po kolej czują się tutaj nie do końca miło widziane.... Forum ma być konkretem i wsparciem a nie gadaniem o tym co u kogo - tego duża część chciała. A jaki jest efekt? Jest cały czas to samo. Rozmowy toczą się nie tylko o badaniach, ale o prywacie też. Jedynie bez osób które widocznie były mało wygodne dla niektórych użytkowniczek i usunęły się w cień.
Podziel się: