reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Matulkaa trzymam kciuki

Czarna_ mala wszyatkiego najlepszego

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję [emoji7]
Matulka dajesz, maleńka, dajesz :) !!!
CzarnaMala zycze Ci RozowegoMalego :*
Dziękuję [emoji7]
Naprawde sadzicie ze na czulych testach (Nordtest, DOZ czulosc 10, wciąż wychwytuja cien po ovitrelle po 7-9 dniach od podania), nie byloby juz widac ciazy?.. jesli jeszcze sie nie zagniezdzilo, to i tak nic z takiej ciazy nie bedzie..
badania - czas implantacji i a straty ciąży: http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199906103402304
Tu zebrane najwazniejsze informacje w krotki artykuł: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1566686/pdf/envhper00516-0026b-color.pdf.
implantacja odbywa sie od 6-12 dnia. im pozniej tym wieksze ryzyko ze ciaza sie nie utrzyma. średnio te zarodki ktore przetrwaly jako ciąża zaimplantowaly sie w 9,1 dpo, a te ktore nie przetrwały srednio w 10,5 dpo. Jesli implantacja wystąpi do 9 dpo, ryzyko poronienia to tylko 13%. Od 10dpo, 26% zarodkow umarło. implantacja w 11dpo - 52%, 12dpo - 82%. badania byly robione na podstawie badania moczu kobiet.

@Czarna!!! wszystkiego naj!!!

WOW! kciuki!! :)
Dziękuję [emoji7]
@czarna_mala kochana Wszystkiego Najlepszego, abyś w końcu doznała tego cudu narodzin dzieciątka:):):)
@matulkaa dużo sił i czekamy na księzniczkę...Jagódkę :):):)
Dziękuję [emoji7]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń

Jaki syrop polecacie w ciąży na duszacy kaszel *spam* mi nie pomaga a syrop z cebuli już pije od rana jest ok a wieczorami mnie męczy nie mam gorączki trochę katar

@czarna_mala Kochana spełnienia marzeń tych najskrytszych.
@matulkaa Kciuki.
Dziękuję [emoji8]
@czarna_mala wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń

Jaki syrop polecacie w ciąży na duszacy kaszel *spam* mi nie pomaga a syrop z cebuli już pije od rana jest ok a wieczorami mnie męczy nie mam gorączki trochę katar
Dziękuję [emoji8] skoro "spam" nie pomaga, to nie wiem co może pomóc [emoji6] czytałam kiedyś o syropie z buraka, robi się go tak samo jak ten z cebuli, ale nigdy nie praktykowałam go na sobie i nie wiem jaki ma smak [emoji849]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala najlepsze życzonka!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@Destino - bedzie dobrze![emoji173]️ pokazuj nam czesciej Twojego kawalerka[emoji6][emoji6][emoji6]

@bertha - masakra z tymi implantacjami[emoji33][emoji33][emoji33]....

@matulkaa - czy juz po???[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry