reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Matulkaa trzymam kciuki

Czarna_ mala wszyatkiego najlepszego

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję [emoji7]
Matulka dajesz, maleńka, dajesz :) !!!
CzarnaMala zycze Ci RozowegoMalego :*
Dziękuję [emoji7]
Naprawde sadzicie ze na czulych testach (Nordtest, DOZ czulosc 10, wciąż wychwytuja cien po ovitrelle po 7-9 dniach od podania), nie byloby juz widac ciazy?.. jesli jeszcze sie nie zagniezdzilo, to i tak nic z takiej ciazy nie bedzie..
badania - czas implantacji i a straty ciąży: http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199906103402304
Tu zebrane najwazniejsze informacje w krotki artykuł: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1566686/pdf/envhper00516-0026b-color.pdf.
implantacja odbywa sie od 6-12 dnia. im pozniej tym wieksze ryzyko ze ciaza sie nie utrzyma. średnio te zarodki ktore przetrwaly jako ciąża zaimplantowaly sie w 9,1 dpo, a te ktore nie przetrwały srednio w 10,5 dpo. Jesli implantacja wystąpi do 9 dpo, ryzyko poronienia to tylko 13%. Od 10dpo, 26% zarodkow umarło. implantacja w 11dpo - 52%, 12dpo - 82%. badania byly robione na podstawie badania moczu kobiet.

@Czarna!!! wszystkiego naj!!!

WOW! kciuki!! :)
Dziękuję [emoji7]
@czarna_mala kochana Wszystkiego Najlepszego, abyś w końcu doznała tego cudu narodzin dzieciątka:):):)
@matulkaa dużo sił i czekamy na księzniczkę...Jagódkę :):):)
Dziękuję [emoji7]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń

Jaki syrop polecacie w ciąży na duszacy kaszel *spam* mi nie pomaga a syrop z cebuli już pije od rana jest ok a wieczorami mnie męczy nie mam gorączki trochę katar

@czarna_mala Kochana spełnienia marzeń tych najskrytszych.
@matulkaa Kciuki.
Dziękuję [emoji8]
@czarna_mala wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń

Jaki syrop polecacie w ciąży na duszacy kaszel *spam* mi nie pomaga a syrop z cebuli już pije od rana jest ok a wieczorami mnie męczy nie mam gorączki trochę katar
Dziękuję [emoji8] skoro "spam" nie pomaga, to nie wiem co może pomóc [emoji6] czytałam kiedyś o syropie z buraka, robi się go tak samo jak ten z cebuli, ale nigdy nie praktykowałam go na sobie i nie wiem jaki ma smak [emoji849]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala najlepsze życzonka!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@Destino - bedzie dobrze![emoji173]️ pokazuj nam czesciej Twojego kawalerka[emoji6][emoji6][emoji6]

@bertha - masakra z tymi implantacjami[emoji33][emoji33][emoji33]....

@matulkaa - czy juz po???[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry