@olaa90 - a ja się absolutnie nie zgodzę, ze stwierdzeniem, ze to forum „trochę umarło”. Właśnie, ze nie umarło tylko ODŻYŁO merytorycznie. Stało się takie jak kiedyś - merytoryczne, pełne wiedzy a nie pisania o tym samym 50x i wałkowania w 3/4 przeżyć jednej osoby. Teraz każda ma miejsce, by napisać coś o sobie, każda jest na bieżąco i nie musimy nadrabiać codziennie po 15 stron!
Ja jestem na forum od roku, nie jest to jakiś super długi czas, sama podobnie jak Ty nie pamietam wszystkich historii, czy byłych forumowiczek. Sama czasem się gubię. Ale nie zgodzę się, kolejny raz, ze stwierdzeniem, ze ignorujemy posty nowych osób. Ja, co mogę napisać o sobie, nie czuje się w jeszcze wielu kwestiach osoba, która może komuś doradzać chociażby w kwestiach autoimmunologicznych wiec dlatego nie odnoszę się do każdego problemu czy też nie powielam postów/słów innych osób, bo jaki ma to sens? Nie lubię pisać byle pisać, nie mając o pewnych tematach zielonego pojęcia. A Roxie tak robiła. Czy tego Ci brakuje? Poza tym, ja sama nie zauważyłam, abyś jakoś szczególnie skupiała się na postach nowych osób... więc zanim zaczniesz tu kogoś oceniać, spójrz najpierw na siebie. Ja nawet jeśli nie odpowiadam na pytania merytoryczne nowych osób, to z każdą się przywitam! Nikogo nie pozostawiam bez słowa powitania na naszym wątku...
Któraś z Was, pisała, ze Roxie przeniosła się na Bociana czy gdzieś - nic nie stoi na przeszkodzie, abyście się tam także z nią komunikowały. Nikt Wam nie odebrał możliwości kontaktu z tą osoba...
Poza tym odnosząc się do Twojego wspomnienia o zamkniętym wątku - mnie tam np. nie ma, ale możliwość dołączenia do niego jest także na wyciągnięcie Twojej reki. Roxie z tego, co wiem, też była na tym zamkniętym wątku, więc nie jest to tak, ze były tam tylko dziewczyny z „Gwardii”.
Jeśli zbyt ostro napisałam, wybacz, ja już tak mam - nie lubię owijać w bawełnę.
Spokojnego wieczoru, zyczę Wszystkim. [emoji8]
@Totois30 - masz taaaaaki trudny Nick, ze ciezko zapamiętać[emoji33] WYBACZ KOCHANA!!!! Wiedzę o ANA mas ogromna i chwała Ci za to!
))
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom