reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matulkaa jak się cieszę. Przyj przyj ;) Czekam na relacje i zdjęcie Jagódki. @czarna_mala ale skromna jesteś - Ta czarnula ma dziś naste urodziny ;p Cium cium
Ćśśś Ty Pleciugo [emoji23][emoji8]
@czarna_mala Kochana oby ten rok spełnił wreszcie marzenia. Wszystkiego naj, naj, naj [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Dziękuję [emoji8]
@czarna_mala spełnienia marzeń i oby transfer okazał się najlepszym różowym prezentem na całe życie
Dziękuję [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala wszystkiego naj... i [emoji64]. Haha sama sie wygadalas [emoji320][emoji307][emoji513][emoji253][emoji322][emoji312][emoji703]

@matulkaa [emoji110][emoji110][emoji110]...czekamy na Jagodke [emoji1][emoji7][emoji4]

@Marthi, @marshia ja tez bardzo chce by na strachu sie skonczylo. A to pokaze czas. Cieszya mnie bardzo takie wiesci. Dziekuje [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala , wszystkiego najwspanialszego ,przede wszystkim spełnienia tego największego marzenia :*
@marshia , jak mama?
@bertha , może jeszcze za wcześnie na dwie kreski? Oby się pojawiły!!
Dziękuję [emoji8]
@czarna_mala wszystkiego naj... i [emoji64]. Haha sama sie wygadalas [emoji320][emoji307][emoji513][emoji253][emoji322][emoji312][emoji703]

@matulkaa [emoji110][emoji110][emoji110]...czekamy na Jagodke [emoji1][emoji7][emoji4]

@Marthi, @marshia ja tez bardzo chce by na strachu sie skonczylo. A to pokaze czas. Cieszya mnie bardzo takie wiesci. Dziekuje [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, ja tylko napisałam że znam super osoby z tego dnia i to nie było kłamstwo [emoji6] dziękuję [emoji8]
@czarna_mala Wszystkiego naj:* Życzę Tobie, byś była szczęśliwa:)
Dziękuję [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@bertha 11,dpo to jeszcze nic pewnego więc trzymam kciuki.
Naprawde sadzicie ze na czulych testach (Nordtest, DOZ czulosc 10, wciąż wychwytuja cien po ovitrelle po 7-9 dniach od podania), nie byloby juz widac ciazy?.. jesli jeszcze sie nie zagniezdzilo, to i tak nic z takiej ciazy nie bedzie..
badania - czas implantacji i a straty ciąży: http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199906103402304
Tu zebrane najwazniejsze informacje w krotki artykuł: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1566686/pdf/envhper00516-0026b-color.pdf.
implantacja odbywa sie od 6-12 dnia. im pozniej tym wieksze ryzyko ze ciaza sie nie utrzyma. średnio te zarodki ktore przetrwaly jako ciąża zaimplantowaly sie w 9,1 dpo, a te ktore nie przetrwały srednio w 10,5 dpo. Jesli implantacja wystąpi do 9 dpo, ryzyko poronienia to tylko 13%. Od 10dpo, 26% zarodkow umarło. implantacja w 11dpo - 52%, 12dpo - 82%. badania byly robione na podstawie badania moczu kobiet.

@Czarna!!! wszystkiego naj!!!

No i się zaczęło [emoji4][emoji4][emoji4] nie doczekałam do wywoływania, o 4 rano odeszły mi wody. Dziękuję wam za słowa otuchy i pozdrawiam prosto z porodówki [emoji8]
WOW! kciuki!! :)

Do góry