reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino dzięki za wszystkie rady zastosuje na pewno.
Z tym szarym mydłem to moze być prawda bo te zele do higieny intymnej w wiekszosci lekarze teraz
odradzaja
@matulkaa wszystkiego dobrego i oby Jagódka jak najszybciej była już po tej stronie brzuszka
@nafoczka zdrowia dla chłopaków!
U mnie poczatek nowego cyklu nawet sie ciesze bo z tymi infekcjami to się wszystkiego odechciewa

@iveo napisalam o sposobach, ktore sprawdzilam ja, ale tez i wiele innych dziewczyn. Kazdy robi kak chce. Ja tez bylam sceptyczna, poki nie odebralam kolejnego wyniku wymazu i po 5latach naprawde ciezkiego leczenia przeczytalam ze czysto

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Matulka Kochana trzymamy kciuki za szybki poród!
Destino tez probowalam szargo mydla. Na moją siostre dziala. A ja myslaam ze sie zadrapie :( ja tylko jeden plyn moge używać, bo reszta tak szczypie, ze idzie wscieknac.
U nas kolejny dzien bez skurczy. Ciekawe czy mnie wypuszcza...na usg wszystko w porzadku, ktg tez. Lekkie skorcze sie piszą. Ale to normalne na tym etapie ciąży. Dzis 35tc 2dz. Mala orientacyjnie ma 2,700-2,800.

Matulka Kochana trzymamy kciuki za szybki poród!
Destino tez probowalam szargo mydla. Na moją siostre dziala. A ja myslaam ze sie zadrapie :( ja tylko jeden plyn moge używać, bo reszta tak szczypie, ze idzie wscieknac.
U nas kolejny dzien bez skurczy. Ciekawe czy mnie wypuszcza...na usg wszystko w porzadku, ktg tez. Lekkie skorcze sie piszą. Ale to normalne na tym etapie ciąży. Dzis 35tc 2dz. Mala orientacyjnie ma 2,700-2,800.
matko Kawiatuszku jak to u ciebie zleciało, ty wiesz jak całym sercem ci "zazdroszcze" :*
@bentula tak jak @kas90 pisała seria pren@len, inbir i zielona herbata, cebula, czosnek i inchalcje z sody oczyszczonej na zatoki

Dzieki dziewczyny, chłopcy tak wizualnie są już ok ale jak już powiedziało sie "a" to diagnozujemy Karola dalej i siedzi biedak w domu.
Bede miała dobe przerwy od was :p jade dziś po holter więc kompa bede unikać haha bo mi cisnienie skoczy jakbym przeczytała, że np. @matulkaa urodziła :)

Kochane powielam zapytanie co się stało z @roxie123 . Jak to możliwe, że jej nie ma na forum.?
Ja po doszczepianiu ręce wczoraj bolały spać nie mogłam.
Dzisiaj wizyta w OA już się stresuje.
@matulkaa Powodzenia.
Madzia Roxie trochę zrobiło sie przykro ale, że o nieobecnych sie nie mówi to chyba wystarczy :)
@czarna_mala tez cierpiała po szczepieniu
powodzenia!

@marshia - a tego nie pisała iveo o siłce na endometrium? ja na pewno nie ;)

@matulkaa - trzymam kciuczki!!! <3

@mała79 - z brzuszków do przejęcia to jest brzunio po @Funia90, @Destino, zaraz po @matulkaa i jeszcze trochę, ale także po @kwiatuszek23 będzie :)) Chyba nikogo nie pominęłam? Jak tak to dziewczęta pomóżcie ;)

Mi się wydaje ze jeszcze po bea25ta brzuszek jest nawet nie przejęty.

A o ćwiczeniach na endometrium pisała czarna. :) a mój gin dokładnie tak samo zaleca. Każe mi ćwiczyć godzinę dziennie :O ale dla mnie już jest osiągnięciem ćwiczenie 2x w tygodniu. Zobaczymy w przyszłym tygodniu jak wyglada endometrium po 3 tyg ćwiczeń. Ale to będzie usg zaraz po @ wiec może być jeszcze słabo.

reklama
też uważam, że ćwiczenia pomagają i na stan fizyczny i duchowy :) bo w sumie troche endorfin tez nam potrzeba :) a jak do tego zgubimy to i owo to już sukces murowany :) ja nawet kupilam w tamtym tygodniu buty do biegania- hmmm póki co przydałyby mi sie raczej sanki/narty/łyzwy :p

Do góry