reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino dzięki za wszystkie rady zastosuje na pewno.
Z tym szarym mydłem to moze być prawda bo te zele do higieny intymnej w wiekszosci lekarze teraz
odradzaja
@matulkaa wszystkiego dobrego i oby Jagódka jak najszybciej była już po tej stronie brzuszka
@nafoczka zdrowia dla chłopaków!
U mnie poczatek nowego cyklu nawet sie ciesze bo z tymi infekcjami to się wszystkiego odechciewa

@iveo napisalam o sposobach, ktore sprawdzilam ja, ale tez i wiele innych dziewczyn. Kazdy robi kak chce. Ja tez bylam sceptyczna, poki nie odebralam kolejnego wyniku wymazu i po 5latach naprawde ciezkiego leczenia przeczytalam ze czysto

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Matulka Kochana trzymamy kciuki za szybki poród!
Destino tez probowalam szargo mydla. Na moją siostre dziala. A ja myslaam ze sie zadrapie :( ja tylko jeden plyn moge używać, bo reszta tak szczypie, ze idzie wscieknac.
U nas kolejny dzien bez skurczy. Ciekawe czy mnie wypuszcza...na usg wszystko w porzadku, ktg tez. Lekkie skorcze sie piszą. Ale to normalne na tym etapie ciąży. Dzis 35tc 2dz. Mala orientacyjnie ma 2,700-2,800.

Matulka Kochana trzymamy kciuki za szybki poród!
Destino tez probowalam szargo mydla. Na moją siostre dziala. A ja myslaam ze sie zadrapie :( ja tylko jeden plyn moge używać, bo reszta tak szczypie, ze idzie wscieknac.
U nas kolejny dzien bez skurczy. Ciekawe czy mnie wypuszcza...na usg wszystko w porzadku, ktg tez. Lekkie skorcze sie piszą. Ale to normalne na tym etapie ciąży. Dzis 35tc 2dz. Mala orientacyjnie ma 2,700-2,800.
matko Kawiatuszku jak to u ciebie zleciało, ty wiesz jak całym sercem ci "zazdroszcze" :*
@bentula tak jak @kas90 pisała seria pren@len, inbir i zielona herbata, cebula, czosnek i inchalcje z sody oczyszczonej na zatoki

Dzieki dziewczyny, chłopcy tak wizualnie są już ok ale jak już powiedziało sie "a" to diagnozujemy Karola dalej i siedzi biedak w domu.
Bede miała dobe przerwy od was :p jade dziś po holter więc kompa bede unikać haha bo mi cisnienie skoczy jakbym przeczytała, że np. @matulkaa urodziła :)

Kochane powielam zapytanie co się stało z @roxie123 . Jak to możliwe, że jej nie ma na forum.?
Ja po doszczepianiu ręce wczoraj bolały spać nie mogłam.
Dzisiaj wizyta w OA już się stresuje.
@matulkaa Powodzenia.
Madzia Roxie trochę zrobiło sie przykro ale, że o nieobecnych sie nie mówi to chyba wystarczy :)
@czarna_mala tez cierpiała po szczepieniu
powodzenia!

@marshia - a tego nie pisała iveo o siłce na endometrium? ja na pewno nie ;)

@matulkaa - trzymam kciuczki!!! <3

@mała79 - z brzuszków do przejęcia to jest brzunio po @Funia90, @Destino, zaraz po @matulkaa i jeszcze trochę, ale także po @kwiatuszek23 będzie :)) Chyba nikogo nie pominęłam? Jak tak to dziewczęta pomóżcie ;)

Mi się wydaje ze jeszcze po bea25ta brzuszek jest nawet nie przejęty.

A o ćwiczeniach na endometrium pisała czarna. :) a mój gin dokładnie tak samo zaleca. Każe mi ćwiczyć godzinę dziennie :O ale dla mnie już jest osiągnięciem ćwiczenie 2x w tygodniu. Zobaczymy w przyszłym tygodniu jak wyglada endometrium po 3 tyg ćwiczeń. Ale to będzie usg zaraz po @ wiec może być jeszcze słabo.

reklama
też uważam, że ćwiczenia pomagają i na stan fizyczny i duchowy :) bo w sumie troche endorfin tez nam potrzeba :) a jak do tego zgubimy to i owo to już sukces murowany :) ja nawet kupilam w tamtym tygodniu buty do biegania- hmmm póki co przydałyby mi sie raczej sanki/narty/łyzwy :p

Do góry