Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
matko Kawiatuszku jak to u ciebie zleciało, ty wiesz jak całym sercem ci "zazdroszcze" :*Matulka Kochana trzymamy kciuki za szybki poród!
Destino tez probowalam szargo mydla. Na moją siostre dziala. A ja myslaam ze sie zadrapie ja tylko jeden plyn moge używać, bo reszta tak szczypie, ze idzie wscieknac.
U nas kolejny dzien bez skurczy. Ciekawe czy mnie wypuszcza...na usg wszystko w porzadku, ktg tez. Lekkie skorcze sie piszą. Ale to normalne na tym etapie ciąży. Dzis 35tc 2dz. Mala orientacyjnie ma 2,700-2,800.
Madzia Roxie trochę zrobiło sie przykro ale, że o nieobecnych sie nie mówi to chyba wystarczy
@marshia - a tego nie pisała iveo o siłce na endometrium? ja na pewno nie
@matulkaa - trzymam kciuczki!!! <3
@mała79 - z brzuszków do przejęcia to jest brzunio po @Funia90, @Destino, zaraz po @matulkaa i jeszcze trochę, ale także po @kwiatuszek23 będzie ) Chyba nikogo nie pominęłam? Jak tak to dziewczęta pomóżcie