reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@zosiak - to prawda, metabolizm mam szybki, bo wc często odwiedzam :D w pracy się śmieją, że przeze mnie to tylko jedzenie chyba "przelatuje", że ciągle jem i nie tyję... bo dosłownie tak jest - w pracy jem po 3/4 konkretne posiłki, a inni np. tylko o 1 bułce 8h siedzą. Ja nie wyobrażam sobie tego. Umarłabym z głodu.
Twoje wyniki są ok! :)

@marshia - nie ma czego zazdrościć, choć wiem i rozumiem, że jak ktoś ma problemy to se myśli "co Ty gadasz, dziewucho" ;) Ale na serio - z przytyciem u mnie to tak jak ze schudnięciem u niektórych :|

@marshia a silka jest na endonetrium?

@iveo ja dostaje na macmirror i mycosyst na grzybka.

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

Któraś z dziewczyn... (@czarna_mala?, @Marthi?) pisała, ze ruch wskazany na wzrost endometrium. I ze siłownia podziałała.

Co do tych ANA to chyba @olaa90 ogarniała ten temat? Ale tez nie jestem pewna.

Gdzieś dzwoni, ale nie wiem gdzie.... :D

@iveo nie pamietam nazwy, ale w ciazy na pewno go nie wolno. To bardzo silny lek i nawet nie kazdy dorosly daje rade go brac. Jak jestes z krakowa to wez wymaz i idz do pani molik. To dermatolog wenerolog. Swietna babka i wie co robi. Nie eksperymentyje. Nawet na poczatku ciazy mnie leczyla. Dawala tez do tego masci robione. I pimafucin i nystantyne dostawalam w ciazy od gina. A ilosc lepiej cala kuracje niz krotka, bo grzyb wroci.

@czarna_mala wolne brzuszki lap. Powodzenia

@nafoczka duzo sil i zdrowia dla was

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@iveo dopiero dotarlo do mnie co ci napisalam. Wybacz to zmeczenie. U dermatologa leczylam grzybice ogolnoustrojowa. A u gina ta, ktora wracala w narzadach rodnych. Teraz jak tylko cos sie dzieje to biore trivagin. To probiotyk, troche kosztuje, ale wart swojej ceny. Nawet teraz po porodzie biore. Cala ciaze bralam i nie mialam potem zadnych problemow. Polecam. Tak samo nasiadowki z vagosanu. No i myje sie tylko szarym mydlem, bo tantum rosa za mocno wyjalawia, a mydlo zakwasza. Dziala. W pologu tez szykowala mi sie infekcja. Ten sposob znow mnie uratowal

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny proszę o kciuki w piątek, przydadzą się bardzo [emoji7] na dzisiejszym ktg w końcu został ustalony termin przyjęcia do szpitala. Tak więc kolejny wolny brzucho będzie do przejęcia [emoji7] Malutka ma 3360 całkiem nieźle, ciekawe na ile pokryją się te wyliczenia z wagą po porodzie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny proszę o kciuki w piątek, przydadzą się bardzo [emoji7] na dzisiejszym ktg w końcu został ustalony termin przyjęcia do szpitala. Tak więc kolejny wolny brzucho będzie do przejęcia [emoji7] Malutka ma 3360 całkiem nieźle, ciekawe na ile pokryją się te wyliczenia z wagą po porodzie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Kciuuuuki!!!

reklama
Do góry