reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czesc dziewczyny! Bardzo Was proszę,czy moglybyscie ktorys raz z kolei napisac,co mozna brac w pierwszych tygodniach ciazy na zatoki i katar,bo kolezanka bardzo sie martwi,z gory dziękuję :-*

@matulkaa kciuki będę trzymać[emoji110] [emoji110] [emoji110] i kolejna księżniczka na forum nam się urodzi....
Które to już brzuszki do przejęcia??? Niech ktoś mnie oświeci..no dziewczęta brać się do roboty kto może[emoji4]
@marshia kochana miło że o mnie pamiętasz..ja jestem w "zawieszeniu" .1 marca mam wizytę u gina, który robił mi dwa razy histero i liczę na szybki zapis na lapro..choć czuję że będzie ciężko..pozatym piszę do docenta już 3 tydzień i nie mogę napisać..niech ktoś mi da jakiegoś kopa ...bo zero energii do działania... Kochana za ciebie trzymam mocno kciukasy aby twój plan w kolejnym cyklu się spełnił w 100%..
A co się stało z naszą @roxie123? Ktoś coś?
@burczuś a jakie u ciebie dalsze plany?

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ja biore P.r.o.v.a.g doustny i taki mam tez zel do mycia. Produkowane przez krakowski instytut szczepionek wiec chyba dobra jakość. Wezme pimafucin bo sa 3 glob. Mam nadzieje ze nie wroci w posiewie wyszly nieliczne grzyby.
Co doradzasz z diety poza kiszonkami?
@Lili81 posiew nazywa sie czystosc pochwy szukaja grzybow bakterii jak sa to od razu okreslaja antybiotyk oraz czy masz duzo tuch dobrych bakterii
Porazka 7 dni pchalam tam rurę kremu z antybiotykiem i na nic...
A to zlosliwie wszystko bo starania mialy byc. Ostatnia infekcje mialam lata temu

@mała79 ja wlaśnie napisałam do docenta i czekam na odp. Wiec kopniaka sprzedaję byś i Ty to zrobiła:*Też jestem w zawieszeniu ale u mnie jeszcze 2 miesiące czekania.

@iveo zero cukru, ograniczenie owocow i slodkich warzyw, mi pomogla dieta ig. Rano pilam wode z sokiem z polowy cytryny naczczo by zoladek dobrze dzialal. Stosowalam rozne plyny do higieny intymnej i prebiotyki. Nic nie dzialalo tak jak to co napisalam stad pozwalam sobie to propagowac. Sprawdzilo sie nie tylko u mnie.
...i tylko dlatego mowilam o posiewie. Na slowo honoru to se mozna brac. Ja sie juz bauczylam sama eobic wymazy i z wynikiem do gina

@matukaa [emoji110][emoji110][emoji110] za piatek

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny proszę o kciuki w piątek, przydadzą się bardzo [emoji7] na dzisiejszym ktg w końcu został ustalony termin przyjęcia do szpitala. Tak więc kolejny wolny brzucho będzie do przejęcia [emoji7] Malutka ma 3360 całkiem nieźle, ciekawe na ile pokryją się te wyliczenia z wagą po porodzie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki mocno zacisniete powodzenia :-) [emoji110] [emoji110]
Czesc dziewczyny! Bardzo Was proszę,czy moglybyscie ktorys raz z kolei napisac,co mozna brac w pierwszych tygodniach ciazy na zatoki i katar,bo kolezanka bardzo sie martwi,z gory dziękuję :-*
Oprócz wszelkich naturalnych sposobów na katar jeszcze można wodę morska, lub zakraplanie solą fizjologiczna, a w razie tfu tfu kaszlu stoda.l i oscillococcinu.m

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kas90 tak będziemy wywoływać oxy, natomiast Rajtar-Ciosek raczej nie będzie, wraca do pracy po urlopie dopiero 26 lutego. Może na wypis zdąży [emoji13] Dzięki dziewczyny [emoji8][emoji8][emoji8] w miarę możliwości dam znać jak poszło [emoji7]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry