reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bobasek1990 , @Asia2104 się nie odzywa,mam nadzieję,że wszystko dobrze u niej i córci. Ja miałam ostatnio mocne bóle krocza jak po jeździe na rowerze, byłam na IP i niby wszystko ok, tylko szyjka cm krótsza niż miesiąc temu ,choć dalej długa, tak czy siak mam nadzieje,że lekarz źle zmierzył, był niewiele starszy ode mnie :p w pon. Idę do swojej lekarki, a w środę mam prenatalne i trochę się stresuję. Czasem mam przez chwilę takie dziwne uczucie w brzuchu,zastanawiam się czy to nie twardnienie albo stawianie się macicy..jakbyście opisały stawianie?jak się czuje skurcze?
A poza tym to @matulkaa jutro rodzi kolejną królewnę. ❤
Reszta dziewczyn się bada,stara ,doszczepia,leczy infekcje. Czekamy na jakieś dwie kreseczki :) a co u Ciebie? I u @Maciejka78 ?

@bertha moge byc twoja pomponiara podczas cwiczen. Wyobraz sobie za kazdym razem jak cwiczysz jak cie dopinguje [emoji44] [emoji119], w staraniach rowniez

Nataniel skonczy jutro 5tygodni, czyli taki dobry miesiac. Przybral caly kilogram i wazy 4880 [emoji7] ciezki sie zrobil.
Zobacz załącznik 840026
No dziewczynki bierzemy sie do przyjemnosci... oh gdyby to bylo takie proste jak napisac jedna wiadomosc... zycie z dzieckiem do gory nogami... mimo wszystko polecam kto chce, moze i mu sie uda[emoji64][emoji8]
haha, teraz bede sobie ciebie wyobrazac jak mnie dopingujesz :D:D
Królewicz piękny <3

u mnie oczywiscie biel na tescie (11dpo).

Kochane ja juz jestem w domu. Ktg w porządku, usg w porządku, przeplywy w porzadku, od wtorku wieczora brak skurczy, wiec wypisali mnie dzisiaj. mam nadzieje, ze jakoś wytrzymamy do terminu.
Nafoczka ratuje sie czym mogę. Dzis mi kazali robic sobie inhalacje z pulmicortu, bo kaszle jak wsciekla :(

@Kwiatuszekk23 to kciuki za kolejne 4 tygodnie w dwupaku :)
@Destino słódki synuś. Zacałowałabym ♥️ Jak się na ten moment rozwija? Mam nadzieję, ze wszystko jest w normie??? Bo główkę ma idealną, a tu był stresik...
Widzę Cię z tymi pomponami, z małym na rękach i myśle, ze bijesz wszystkie cheerlederki na głowę :D
Co do skalpela. Ja polecam tez 1. 42 minuty + koniecznie 5 minutowa rozgrzewka Chody. Skalpel 2 ostatnio zagrałam od przyjaciółki, ale wciąż mi czasu brak nawet na te 35-40 minut ostatnio. Ale jak się poogarniam, to właśnie do 2 będę się przymierzać. Trzeba się wylaszczyc na wiosnę :p

Marisha ja sie modle, zeby chociaż 1,5 tyg wytrzymać, do 37tc, najdłużej beda mnie trzymac do 38tc. Zreszta mam juz łożysko 3 stopnia i wpadam w lekką panikę. Ale musi byc wszystko dobrze!

@bobasek1990 , @Asia2104 się nie odzywa,mam nadzieję,że wszystko dobrze u niej i córci. Ja miałam ostatnio mocne bóle krocza jak po jeździe na rowerze, byłam na IP i niby wszystko ok, tylko szyjka cm krótsza niż miesiąc temu ,choć dalej długa, tak czy siak mam nadzieje,że lekarz źle zmierzył, był niewiele starszy ode mnie [emoji14] w pon. Idę do swojej lekarki, a w środę mam prenatalne i trochę się stresuję. Czasem mam przez chwilę takie dziwne uczucie w brzuchu,zastanawiam się czy to nie twardnienie albo stawianie się macicy..jakbyście opisały stawianie?jak się czuje skurcze?
A poza tym to @matulkaa jutro rodzi kolejną królewnę. [emoji173]
Reszta dziewczyn się bada,stara ,doszczepia,leczy infekcje. Czekamy na jakieś dwie kreseczki :) a co u Ciebie? I u @Maciejka78 ?
Jestem kochane, jestem! Przepraszam, ale miałam mega problem z forum i myślałam, że jest cisza a dopiero po odpaleniu na kompie się okazało że nie widzę postów i że moje z aplikacji też zawisły w czasoprzestrzeni...
W skrócie - żyje :) mamy się całkiem dobrze. Po kolejnej wizycie dalej ok, tylko malutka w dalszym ciągu rośnie bardzo pomalutku. Lekarz sugeruje zbyt restrykcyjna dietę cukrzycowa i źle zbilansowana. I obawiam się że ma rację... Ja póki co nadal nie mam wagi sprzed ciąży. Ale. Zaraz stodniowka więc teraz już musi być dobrze!! Mam sporo was do nadrobienia!

Czy któraś ze starających planuje neoparin? Zostało mi 7 zastrzyków w dawce 60 mg i chętnie oddam. Termin do października 2019. Szkoda żeby się zmarnowały.

reklama
@Asia2104 , cieszę się,że u Was okey. Który to już tc? Ile malutka waży? Wg usg jest do tyłu z om? Ja już mam 6,5kg na plusie...aż się boję co to będzie dalej :p masz zwiększony neoparin,że pozbywasz się dawki 0,6?

Do góry