reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Kwiatuszekk23 kochana no strasznie się wzruszyłam jak napisałaś post może w właśnie jak mąż jest w domu to niech zajmie się godzinę Adasiem a wy się wyprzytulajcie masz bardzo mądrą córkę ... ale to tylko dziecko

@Marthi ja mam siostrę i ta miłość była dzielona po równo jeśli tak można napisać i mamy świetny kontakt ale u mojego męża z siostrą jest już bardzo luźno z relacjami dzwonią do siebie bo tak wypada ale nie ma więzi i każdy ma w domyśle pretensje, że rodzice bardziej poświęcali uwagę tej drugiej osobie bardzo to smutne. Zgadza się z Tobą w 100%, że relacje rodzinne potrafią być bardzo trudne.

@bertha @marshia zazdroszczę kawki

@bertha oby to kropek

@Marthi był taki pomysł na forum, by spotkać się gdziesik,ale upadł jakoś. Na pewno lekko nie będzie się zebrać wszystkim razem w jednym miejscu,ale umówmy się,że zawsze komuś będzie bliżej,a komuś dalej:) Można zorganizować coś w Krakowie,Wrocławiu lub np Warszawa? Każda ma szanse dojechać:) Fajnie by było :)

@Marthi był taki pomysł na forum, by spotkać się gdziesik,ale upadł jakoś. Na pewno lekko nie będzie się zebrać wszystkim razem w jednym miejscu,ale umówmy się,że zawsze komuś będzie bliżej,a komuś dalej:) Można zorganizować coś w Krakowie,Wrocławiu lub np Warszawa? Każda ma szanse dojechać:) Fajnie by było :)
Warszawa/ Kraków :D

@Kwiatuszekk23 nie ma idealnych mam. Na rece jej nie wezmiesz, ale moze sie kolo ciebie polozyc i wtedy ja przytulisz. Albo jesli to nie za trudne niech usiadzie na kolanach i przytul corcie. Male gesty w chwili gdy Adas gdzies pobiegnie albo spi, a maly bedzie w lozeczku spal. Nie mam dzieci ale mam psa i kota i widze ich spojrzenia. Jak natus sie odkleja to biore kota na rece, przytulam psa. Te chwile to za malo. Ale lepsze takie niz zadne. A corcia je doceni. Wytlumacz jej wszystko. Dzieci rozumieja wiecej niz nam sie wydaje. Jak bedzie mogla ci pomoc to tez bedzie duzo dla niej znaczylo

@matulkaa cwicz cwicz, juz niedlugo sen bedzie wspomnieniem [emoji6]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś - wiem, że był wiem, sama chyba już raz proponowałam nawet :D Ja tam z Poznania, więc mi bardziej Wawa/Wrocław by odpowiadał (czytaj: jest bliżej niż Krk).

reklama
Do góry