reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Kwiatuszekk23 kochana no strasznie się wzruszyłam jak napisałaś post może w właśnie jak mąż jest w domu to niech zajmie się godzinę Adasiem a wy się wyprzytulajcie masz bardzo mądrą córkę ... ale to tylko dziecko

@Marthi ja mam siostrę i ta miłość była dzielona po równo jeśli tak można napisać i mamy świetny kontakt ale u mojego męża z siostrą jest już bardzo luźno z relacjami dzwonią do siebie bo tak wypada ale nie ma więzi i każdy ma w domyśle pretensje, że rodzice bardziej poświęcali uwagę tej drugiej osobie bardzo to smutne. Zgadza się z Tobą w 100%, że relacje rodzinne potrafią być bardzo trudne.

@bertha @marshia zazdroszczę kawki

@bertha oby to kropek

@Marthi był taki pomysł na forum, by spotkać się gdziesik,ale upadł jakoś. Na pewno lekko nie będzie się zebrać wszystkim razem w jednym miejscu,ale umówmy się,że zawsze komuś będzie bliżej,a komuś dalej:) Można zorganizować coś w Krakowie,Wrocławiu lub np Warszawa? Każda ma szanse dojechać:) Fajnie by było :)

@Marthi był taki pomysł na forum, by spotkać się gdziesik,ale upadł jakoś. Na pewno lekko nie będzie się zebrać wszystkim razem w jednym miejscu,ale umówmy się,że zawsze komuś będzie bliżej,a komuś dalej:) Można zorganizować coś w Krakowie,Wrocławiu lub np Warszawa? Każda ma szanse dojechać:) Fajnie by było :)
Warszawa/ Kraków :D

@Kwiatuszekk23 nie ma idealnych mam. Na rece jej nie wezmiesz, ale moze sie kolo ciebie polozyc i wtedy ja przytulisz. Albo jesli to nie za trudne niech usiadzie na kolanach i przytul corcie. Male gesty w chwili gdy Adas gdzies pobiegnie albo spi, a maly bedzie w lozeczku spal. Nie mam dzieci ale mam psa i kota i widze ich spojrzenia. Jak natus sie odkleja to biore kota na rece, przytulam psa. Te chwile to za malo. Ale lepsze takie niz zadne. A corcia je doceni. Wytlumacz jej wszystko. Dzieci rozumieja wiecej niz nam sie wydaje. Jak bedzie mogla ci pomoc to tez bedzie duzo dla niej znaczylo

@matulkaa cwicz cwicz, juz niedlugo sen bedzie wspomnieniem [emoji6]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś - wiem, że był wiem, sama chyba już raz proponowałam nawet :D Ja tam z Poznania, więc mi bardziej Wawa/Wrocław by odpowiadał (czytaj: jest bliżej niż Krk).

reklama
Do góry