reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

oj mądre te nasze dzieciaczki :) @Kwiatuszekk23 popłakałam się przez Ciebie!! mam podobna sytuację mój synek ma juz ponad 5 lat a ja cały czas pragnę tylko aby miał brata zapominając czasami o nim i jego potrzebach ahhh

ok wracając do rzeczy, mam prośbę do dziewczyn, które chodzą do Paśnika, jak wiecie jestem z Bydgoszczy więc będę jechała pociągiem, dlatego też potrzebuje planu jak się tam dostać. Jade pociągiem i co dalej ...Łódź Fabryczna czy gdzie indziej, macie już jakąś trasę opanowaną

reklama
@bertha jak tak drążąć temat wrogiego śluzu i immunosupresji to nie jest tak że encorton 10 jest dobrym
lekiem na wszystko.
Mój M miał badane te p ciała w nasieniu 2 metodami Martest i zwykła oraz we krwi czyli łacznie 3 badania. Jako immunosupresje bierze Metypred który jest mocniejszy niż encorton.
A ta dziewczyna i mąż brali dexametazon tez silniejszy steryd.
Niby inseminacja ma ominąć problem ale jak ma we krwi np to ciekawe jak to jest.
@magda1208 ślicznie wygladasz :)
@Lili81 stacja Łódź Chojny i stamtad MPK pod samą klinikę albo taksówka 13 zł.
Dostałam odpowiedz z Gynmedu w sprawie mojej infekcji że leczenie miejscowego lekarza jest dobre uffff
Mam brac 7 dni krem a potem jeszcze probiotyk tylko się teraz zastanawiam w razie ciązy miałam brac luteine dopochwowo.
Jakkolwiek ciażowo się nie czuje ani troszkę to jednak gdyby co to zamienic ja na doustną czy co??
Czy ktoś brał doustnie? @Porzeczka1234 dobrze kojarzę że Ty

Sorry,ze tak między „waszymi wierszami” ale orientujecie się jak długo czeka się na wynik przeciwciał p/c antygenom łożyska i jajnika? Bo zapomniałam zapytac w laboratorium

Laski, pisząc o Śląsku macie na mysli Dolny, jak rozumiem?[emoji12]

@Lili81 wlasnie przejeżdżałam przez Bydgoszcz, wiec pozdraiwam ciepło!!![emoji6]

@iveo - ile juz dni po owu jestes? Ja bralam lutke dopochwowo i jak mnie podrażniła to lekarz kazał mi zamienić na te doustną, pod jezyk. Bralam chyba 2x dziennie. Smak taki se, ostatecznie bralam dowcipnie[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Marthi szczerze mowiac nie wiem ile dni dokladnie ok 8 pewnie. Bede musiala taka brac zanim tam podlecze co tzreba. Ta dowcipna niby trochę lepsza bo wzmacnia szyjke np ale poki co nie moge no to pewnie bedzie podjezykowa w razie czego

Laski, pisząc o Śląsku macie na mysli Dolny, jak rozumiem?[emoji12]

@Lili81 wlasnie przejeżdżałam przez Bydgoszcz, wiec pozdraiwam ciepło!!![emoji6]

@iveo - ile juz dni po owu jestes? Ja bralam lutke dopochwowo i jak mnie podrażniła to lekarz kazał mi zamienić na te doustną, pod jezyk. Bralam chyba 2x dziennie. Smak taki se, ostatecznie bralam dowcipnie[emoji6]

A ja myślę,że o ślasku opolskim;););)

Ostatnia edycja:
@Marthi szczerze mowiac nie wiem ile dni dokladnie ok 8 pewnie. Bede musiala taka brac zanim tam podlecze co tzreba. Ta dowcipna niby trochę lepsza bo wzmacnia szyjke np ale poki co nie moge no to pewnie bedzie podjezykowa w razie czego
Luteina dowcipna często uczula i powoduje podrażnienia - lepszy (przynajmniej dla mnie) jest crinone albo lutinus ale to już drożyzna niestety

reklama
@iveo - tez słyszałam takie opinie o dowcipnej, zaś moj były lekarz twierdził, ze to nie ma az takiej różnicy... niemniej dopoki tam nie mozna, to mysle ze doustnie jak najbardziej[emoji6]

@burczuś - o takim Śląsku nie slyszlam[emoji12]

@dżoasia -o lutinusie tez słyszałam, ale on wlasnie jest chyba drogi wlasnie tez :/

Do góry