reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Kwiatuszekk23 , też mam mieć cc , to lipa trochę,ale jakoś sobie poradzą, nie? :p
@Porzeczka1234 , moja lekarka mi wykryła. Włączyła w usg tą opcję co się na niebiesko/czerwono świeci (to doppler?) I mi pokazała kilka dużych niebieskich plam,mówiąc że to są żylaki...
Może lekarze nic nie mówią a większość kobiet ma np te żylaki z ciekawości zapytam kiedyś moją lekarkę. Kiedy masz usg połówkowe?

reklama
Dziękuję za dobre słowa, dobrze wiedziec ze nie tylko ja mam taki problem wzgledem ciezarnych i dzieci w rodzinie.
@mała79 U mnie walka z torbiela w tym cyklu ;)
A ty kochana nie poddawaj sie, wiosna idzie bierz sie do dziela :)
@bertha Mocno trzymam kciuki za IUI ✊✊ To teraz podejscie z accofilem?
@burczuś Chciałabym mieć taką głowę jak Ty i @marshia ale kazdy jest inny i jedne lepiej inne gorzej czyt. ja ;) znosza kolejne porazki.
Ciesze sie, ze u ciebie tak dobrze!
@dżoasia Oj tak to wielka radosc cieszyc sie seksem nie starankowym:p :D Kiedy robicie kolejny transfer? Decydujesz sie na szczepienia?
@Marthi My to jedziemy na kednym wozku hehe ;) Dobrze, ze chociaz winkiem mozemy zapic smutki bo w endo trzeba inwestowac hehehe :D

@pixi.nova to nie tak. Chciałam tylko napisać relację jak to wygląda z tej drugiej, udanej strony. Od strony mojej siostry. I że choćby dzięki niej udało mi się nie mieć coś w postaci żalu do losu,Boga, do Niej...że jej się udało a mi w tym samym czasie nie. Na prawdę myślisz,że było mi łatwo,kiedy jej ciąża poszła dalej,a moja skończyła się poronieniem? Ja wiem,że ile osób, tyle sposobów z radzeniem/nie radzeniem sobie z takimi przeżyciami. I tak ja wiem,że mam mocną psyche pod tym względem,ale też myślę,ze to dzięki temu,że mam dziecko. Nie wiem co by było gdybym starała się o pierwsze. Punkt widzenia zawsze zależy od punktu siedzenia. Ale jednak nadal życzę każdej z nas, by każda strata, dawała siłę do walki,nie do poddania się:/

@susana dziękuję za info. Czytałam historię Twoją i strawbelki już wczesniej. Nawet mam screeny porobione w tel, żeby mieć szybką ściągawkę :)
@Porzeczka1234 a Ty Ovitrelle miałaś iles razy zanim zaciążyłaś i zawsze takie kłucia? Czy to był jednorazowy strzał i ciąża? :)

@burczuś Może źle to ujełam. Wiem, że każdą z nas to kosztuję nadludzki wysiłek.Mojej siostrze uwierz też nie było lekko widzieć mnie w stanach jakich byłam, ona w ciąży była ze mną w szpitalu na pierwszym łyżeczkowaniu.. Także każda z nas ma takie przeżycia.. Ja po prostu nie daję rady bo tak jak mówisz nie mam dzieci.. a to strasznie siedzi w głowie. Nie wyobrażam sobie siostry w ciąży z drugim kiedy ja nie mam ani jednego.. Może brzmi to jakbym była złym człowiekiem, uwierz mi , że wstydze się tego i modle się za nia i za siebie żeby nie mieć takich myśli ale jestem tylko człowiekiem. A takie uczucia są cholernie silne.
Ale dosyc użalania się :) Idzie wiosna i trzeba starac się widziec pozytywy.

reklama
@burczuś Może źle to ujełam. Wiem, że każdą z nas to kosztuję nadludzki wysiłek.Mojej siostrze uwierz też nie było lekko widzieć mnie w stanach jakich byłam, ona w ciąży była ze mną w szpitalu na pierwszym łyżeczkowaniu.. Także każda z nas ma takie przeżycia.. Ja po prostu nie daję rady bo tak jak mówisz nie mam dzieci.. a to strasznie siedzi w głowie. Nie wyobrażam sobie siostry w ciąży z drugim kiedy ja nie mam ani jednego.. Może brzmi to jakbym była złym człowiekiem, uwierz mi , że wstydze się tego i modle się za nia i za siebie żeby nie mieć takich myśli ale jestem tylko człowiekiem. A takie uczucia są cholernie silne.
Ale dosyc użalania się :) Idzie wiosna i trzeba starac się widziec pozytywy.
@pixi.nova masz prawo do tych odczuć i nie-nie jesteś złą osobą:) Nie pitol;) Mi chodziło o to,żeby poniekąd zrozumieć tą drugą stronę,że one MUSZĄ się cieszyć z ciąży,pomimo,że otaczamy je...Też będziemy jeszcze się cieszyć:) Prawda?? Cmok;*

Do góry