reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha mnie po pierwszej dawce podskórnej accofilu bolały plecy (krzyże), kości, głowa i miałam lekki stan podgorączkowy. Polecam wziąć ok południa, bo najgorsze objawy miałam tak ok 8h po podaniu, po kolejnych zastrzykach było lepiej, ale ogólnie czułam takie rozbicie i zmęczenie - na wieczór łyknij paracetamol albo apap i powinno byc git :) Kiedyś któraś wrzucała zalecenia od Sachy żeby przed podaniem łyknąć 1 paracetamol, żeby własnie złagodzić objawy.
Dziękuje za info! Wezmę w takim razie jutro po pracy zaraz i łyknę paracetamol :)
Czyli jutro nie planuje jednak lepiej kina wieczorem..

@bertha ja brałam zawsze accofil na noc ,rano wstawalam z bólem głowy ale po tabl paracetamolu było ok ,czasem trochę mnie kości bolały jak na grype, A samochodem jeździłam normalnie
Dzięki!

reklama
@matylda23 hehe przepadlam w braku snu[emoji4]kolki nas mecza :/
W dzien kiedy moznaby odespac goscie i tak ciagle cos.
Asiunia kochana ale uczymy sie siebie[emoji4]
Ty juz polowkowe jeju jak to leci
Tym bardzije,ze u Ciebie cc planowane to dopiero szybko minie
A czemu cc w ogole?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

no i tak po analizie immunologów zarejestrowałam sie do dr Sachy. pierwszy wolny termin marzec. Tylko przed wizytą mam zrobić badanie 1. allo-mlr, 2. kir. 3. ANA, 4. test microtoksyczny. Problem jest w tym, że jestem z Bydgoszczy więc do Krakowa na pobranie krwi to trochę słaby pomysł a w Bydgoszczy znalazłam tylko badanie kir w Synevo za 460 a w Prokocimiu 360zł. Czy ktoś wie gdzie mogłabym zrobic resztę badań?

@Funia90 , jak się łożysko nie podniesie,to będzie ze wskazań. Poza tym mam przepukline rozworu przełykowego,ale to nie jest jakieś ścisłe wskazanie. Chcę cc, bo boję się o Małą,że w panice nie będę współpracowała i coś jej się stanie. Już dawno podjęłam taką decyzję i nic i nikt mnie nie przekona,że sn jest lepsze. Niestety moja lekarka chcę robić cc dopiero tydzień przed terminem,ale może będę negocjować jak będę trochę dalej :D ucałuj Asieńkę :) a jak Twój M? Pomaga? Zakochany w córeczce? Doszłaś już do siebie po cc?
Jak to jest z tymi ruchami? Wczoraj i przedwczoraj szalała co rusz. Kilkadziesiąt razy ją czułam,a dziś raptem 6 puknięć w dwóch turach i zaczynam schizować. Na początku może tak być?

@marshia cieszę się że doktorek nie robił problemów i Ci poda accofil
@bertha powodzenia!
@matylda23 super że mała rośnie!
@matulkaa co u Was?
@Destino jak się czujecie z Natanielkiem?
Dziewczyny bylam u lekarza bo mnie niepokoił ten grzybek nie grzybek stwierdził że grzybek to nie jest tylko zakażenie bakteryjne pochwy. Mało o takim słyszałam. Ktoś coś wie mial leczył? Ja mam Dalacin krem na ulotce tyle działan niepożadanych co i pozytywów.
Jem P.r.o.v.a.g brałam L.a.c.t.o.v.a.g.i.n.a.l ale nic nie pomogły piję też sok z żurawiny

@iveo a mówiłaś lekarzowi, ze jesteś w trakcie starań i w zasadzie to "być może" nawet w ciąży? Wiedział o tym przepisując ten Dalacin? Współczuję takiego nieproszonego gościa w ogole :(. Obstawiasz w ogole jakieś testowanie?
@magda1208 @dżoł co tam u Was?
@kas90 opisz nam chwile z Asieńką :)
@Porzeczka1234 @nafoczka @burczuś dzięki za info o tych kluciach. Znaczy się w większości normalny objaw :)
@matylda23 takie puerwsze ruchy to musi być niesamowite uczucie ♥️.
Powiem Wam emocjonuję się tym wlewem z accofilu :) Liczę, ze to załatwi sprawę endo wielkości 6-7 mm :) Jak się faktycznie sprawdzi będziemy mieć patent na niewspołpracującą "wyściółkę" ;) No a potem byle intralipid tez chciał wpółpracowac :)

reklama
@marshia no mowilam dlatego zapisal wlasnie ten lek. No zatestowac trzeba zeby wprowadzić clexane ale jakos sie specjalnie nie nastawiam a przeczuc 0.

Do góry